Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Όπως φαίνεται, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί "Συμπαραστάτης του Δημότη" στον δήμο Παπάγου-Χολαργό. Και αυτό επειδή αναμένεται μια...οκά από υποψήφιους! 
Με δεδομένο ότι για να εκλεγεί "Συμπαραστάτης του Δημότη" απαιτούνται 22 ψήφοι, πώς είναι δυνατόν να επικρατήσει ένας από τους πολλούς; Όλοι θα...τσιμπολογάνε από λίγες ψήφους αλλά "Συμπαραστάτης του Δημότη" ...πάπαλα!!!
Πάμε λοιπόν να δείτε ποιοι είναι και ποιοι φέρεται να είναι υποψήφιοι για τη θέση. 


1. Ο εκδότης της εφημερίδας μας κατέθεσε πρώτος την υποψηφιότητά του, ενώ μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα. 
Όμως φαίνεται πως έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους πάρα πολλοί και θα καταθέσουν σήμερα-αύριο την υποψηφιότητά τους. Αυτοί είναι:
2. Φιλιππακόπουλος. Ο μέχρι πρότινος ειδικός σύμβουλος του π. δημάρχου Ξύδη.
3. Γκουβάκης. Ο επί σειρά ετών υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου.
4. Καρατζάς. Πρώην υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου και πρώην Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Παπάγου. 
5. Ρετσινιά. Πρώην Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού και υποψήφια με τον Χ. Δασκαλόπουλο στις πόσφατες εκλογές. 
6. Θωμόπουλος. Πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Κεχρή.
Αν λοιπόν κατέβουν τόσοι πολλοί υποψήφιοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη, με αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά, να μπει στο ...ψυγείο ο θεσμός!  

Υ.Σ. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Κουκής που προαλειφόταν για υποψήφιος, όπως μας ειπώθηκε, απεσύρθη από την...κούρσα.

8 σχόλια:

  1. osoi den exoyn epaggelma na pane na......oi epitropoi ths ekklhsias oi prvhn kai nyn japlopoyloi kai anaskelidhdes na pane na........broyn doylia kai na mhn nemonte ton Dmo kai toys dhmotes........kau......kia emprow Braxiolidh einai ikanos!!!!!!???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα μπαγάσικα αυτά ονόματα που αναφέρεται στο ρεπορτάζ... αναδεικνύεται... ότι η ΛΑΜΟΓΙΑ... είναι παρούσα... Τέως υποψήφιοι δημαρχοί, δημοτικοί σύμβουλοι... κι άλλα τσιμπράγκαλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι διαπλεκόμενοι μεταξύ τους... Εσύ Ρε Μάκη... που πας ξυπόλυτος;... Θα σε φάνε τα ανύπαρκτα αυτά ...όντα για τον Χολαργό και Παπάγο...ΟΥΔΕΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ πρόσφεραν στην πόλη;σε αντίθεση με σένα... που αγωνίζεσαΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ... θΑ σε φάνε λάχανο τα διαπλεκόμενα της φαιδρής ...συνοικίας μας ! Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα ... και θα ξεράσω τα πάντα...Για να δούμε τα απίστευτα αυτά συνοικιακά υποκείμενα που παριστάνουν τον παράγοντα, τι θα επιλέξουν , ενώ ουσία δεν έχουν κανένα όραμα για την πόλη Χολαργού-Παπαγου... Το ξέρουμε αυτό από τη μέχρι σήμερα διαδρομή τους!... Έναν από τους τίποτε αυτούς θα επιλέξουν; Δεν υπεραμύνομαι ασφαλώς της υποψηφιότητας του Βραχιολίδη...αλλά συγκρίνοντας τον με τους άλλους που βγήκανε σεργιάνι... χαμογελάω πικρά και λέω: Τα λαμόγια του Χολαργού...ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ! ..Είναι διαπλεκόμενοι... φιλαράκια. Να γιατί η ΕΛΛΑΔΑ... πάει κατά διαόλου... Με ...τα δικά μας παιδιά... τα φιλαράκια μας! ΄Ετσι γίναμε σκατά ως χώρα και ως λαός.. Με αυτή τη νοοτροπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δημοσιογραφοs μιαs περιοχηs ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ εναντι των αλλων υποψηφιων πολιτων,γνωριζονταs απο το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ολα τα ΘΕΜΑΤΑ του ΔΗΜΟΥ. Χωριs να γνωριζω τα προσωπα τηs περιοχηs πιστευω πωs ΟΛΟΙ οι ΠΡΩΗΝ ,θα ΠΡΕΠΕΙ να παραμεινουν Πρωην. Γιατι η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥΣ προδιδει τιs προθεσειs τουs. O κυριοs που απεσυρθη ητο ΗΘΙΚΟΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ. Μπραβο του. Η αξιοκρατια και η ανιδιοτελεια ειναι ΠΡΟΣΟΝΤΑ σωστηs ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Τον Δημοσιογραφο κ. Βραχιολιδη ,τον γνωριζω μονον απο το ενδιαφερον για την περιοχη ΣΑΣ απο το διαδικτυο. Ελπιζω να μην διαψευστω. Καλη Επιτυχια . Εναs ΕΠΗΛΥΣ ...- .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάκη,εύχομαι να είσαι εσύ ο εκλεγμένος Συμπαραστάτης του Δημότη.Ο Θωμόπουλος είναι ένας αξιόλογος νέος και με επάγγελμα.Ο Καρατζάς,ο Γκυοβάκης και ο Φιλιππακόπουλος...μεγάλα λαμόγια,μισούν τον Χολαργό και ειδικά ο τελευταίος και ανεπάγγελτος!Για την Ρετσινιά εχω να πώ,να παει να πλύνει και κανένα σώβρακο,αρκετά με την άοσμη,άϋλη και άχρωμη κυρία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύει κάποιος σοβαρά οτι ο νέος και φιλόδοξος δήμαρχος θα επιλέξει,με την πλειοψηφία που διαθέτει--22,μαζί με τη Φασούλη--ένα ικανό ,ώστε να τον βρει απέναντί του μελλοντικά έχοντάς τον αναδείξει σε ένα θεσμικό πόστο που δεν έχει φθορά--ο δήμαρχος φθείρεται αφού πρέπει να πάρει αποφάσεις- και κρατώντας τον στην επικαιρότητα για μία πενταετία;Η θα ακολουθήσει το παράδειγμα Ξύδη ή ήδη έχει δρομολογ΄ησει πρόσωπο ακίνδυνο ή πρόσωπο που θα του αποφέρει οφέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poios ua sygkriuei me ton lampro neo niko Koykh ???Kala ekane kai apesyre thn ypochfiothta toy ti doylia exei me ta katakauia ???kai me ta ejapteryga poy mono gia ayto kanoyn????mprabo k Koykh panta sthn vra jereiws na paizeiw thn trapoyla....Einai neow perimene kai ua deis ta xalia olvn se poly ligo !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟ !!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ?????ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kaneis sas den tha vgei k o Dimarxos tha trivei ta xeria tou pou skotwneste metaxi sas !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή