Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

του Παναγιώτη Αποστόλου
Εν έτει 2014 η χώρα μας είναι απόλυτα εξαρτώμενη από τους δανειστές – τοκογλύφους της ΕΕ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Η Ελληνική κυβέρνηση είναι απόλυτα υποταγμένη στα κελεύσματά της ως πειθήνιο και άβουλο ζώο. Μόνη λύση, από τη στιγμή που όλο ή σχεδόν όλο το πολιτικό Σύστημα είναι απαξιωμένο από τους Έλληνες, να πάρουν την τύχη στα χέρια τους οι πολίτες και να διεκδικήσουν όλα όσα τους ανήκουν. Μια κίνηση πολιτών, η «Αυτόνομη Υπερκομματική Κίνηση Ενεργών Ελεύθερων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών» που Εθνικό σκοπό έχει την κάθαρση,κατάθεσε στην Εισαγγελία του ΑρείουΠάγου την 4-11-2014, μια αναφορά – καταγγελία!!

            Αφού λοιπόν, ενημερωθήκαμε για αυτήν την αναφορά – καταγγελία, ήλθαμε σε επαφή με τον συμμετέχοντα αυτής της κινήσεως πολιτών, Ιωάννη Μασσέλο και παραθέτουμε παρακάτω, χωρίς να αλλάζουμε το παραμικρό από όσα μας είπε! Μόνο σχόλιο δικό μας πως, η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να υπηρετεί τον λαό μας και όχι τους δανειστές μας!!      
«Η Αυτόνομη Υπερκομματική Κίνηση Ενεργών Ελεύθερων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών, είναι μια κίνηση με ανοιχτή συμμετοχή για όλους Αδιακρίτως και Ανεξαιρέτως τους Έλληνες Πολίτες και με αίτημα μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, απαιτούμε επιτακτικά, εδώ και τώρα την Εθνική Κάθαρση, την προστασία του Έθνους της Πατρίδας του Ελληνισμού και των Ελλήνων, με προσδοκία την βοήθεια του υγιούς κομματιού της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που πραγματικά σέβεται τον εαυτό της !!!
Είναι ευρέως γνωστό, ότι ανέκαθεν αλλότριες δυνάμεις επιβουλευόντουσαν για πολλούς και διαφόρους λόγους την Χώρα μας, όμως τα τελευταία χρόνια η επίθεση και η εισβολή στην Χώρα από ξένους παράγοντες, όπως και η εγκατάσταση ενός απολυταρχικού ολοκληρωτικού καθεστώτος από τους εισβολείς και κατακτητές, εντελώς εχθρικούς προς την Ελλάδα, τους Έλληνες, το Έθνος και του Ελληνισμού, είναι δυστυχώς πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ένα γεγονός που ενορχηστρώθηκε μέσω διαφόρων «Εφιαλτών» και ειδικά αυτών που τάχα υπηρετούν τον Λαό, την Δημοκρατία, το Σύνταγμα, την Πατρίδα και το Έθνος, δηλαδή κυρίως του πολιτικού προσωπικού της Χώρας, σε συνεργασία με απάτριδες ολιγάρχες, όπου με ένα πραγματικά Συνταγματικό και Νομοθετικό πραξικόπημα, διατάσουν και αποφασίζουν, παραβιάζοντας σχεδόν όλο το Σύνταγμα …
Κάθε έννοια Δημοκρατίας, Συντάγματος, Ισονομίας, Δικαιοσύνης, Θεσμών, Αξιών, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κτλ., έχει πλέον καταλυθεί και κυριολεκτικά κουρελιαστεί, ενώ πέραν του γεγονότος της κατάλυσης του Πολιτεύματος, της θανάτωσης του Ελληνισμού, της παραχώρηση άνευ όρων της Εθνικής κυριαρχίας, της ποιοτικής και ποσοτικής αλλοίωσης του Έθνους, της εκποίησης της περιουσίας των Ελλήνων (ιδιωτική και δημόσια), υπάρχει πλέον και κατάφορη παραβίαση των θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ζωή, ήτοι πλέον μιλάμε και για μεθοδευμένη Γενοκτονία των Ελλήνων !!!
Τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά το 2010, χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν προσφύγει στην Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και την Διεθνή Δικαιοσύνη για όλα αυτά τα θέματα, όμως λόγω του ότι προσφεύγουν ατομικά ή σε μικρά γκρουπ και λόγω του ότι το καθεστώς της Χώρας είναι πλέον ολοκληρωτικό, δεν είναι εύκολο να βρουν το δίκιο τους, διότι αυτό κάνει ότι είναι δυνατόν για να διατηρηθεί στην εξουσία και να ολοκληρώσει το ολέθριο έργο του. Μόνον στον Ελληνικό χώρο και μέχρι στιγμής, έχουν κατατεθεί περί τις 30.000 δικογραφίες για τα θέματα αυτά, που δυστυχώς και μέχρι σήμερα βρίσκονται «θαμμένες» στα συρτάρια της δικαιοσύνης. Ήδη 151 δικογραφίες έχουν διαβιβαστεί στην βουλή και από αυτές μόνον μια έχει επισήμως ανακοινωθεί από του βήματος της, ενώ βάση του κανονισμού θα έπρεπε να έχουν ανακοινωθεί όλες … !!!
Μεταξύ των άλλων  έχει συσταθεί και Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (12-11-2014 / Ενάγων: Πατριωτική Ένωση - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις "ΕΛ.ΛΑ.Σ." και Έλληνες Πολίτες), όπου εκδίκασε υπόθεση σχετική με  βουλευτές των κομμάτων της Χρυσής Αυγής, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ-Ελιά, του ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ακύρωση της βουλευτικής τους ιδιότητας, είτε διότι κάποιοι έχουν ήδη καταδικαστεί για τέλεση εγκληματικών πράξεων, είτε γιατί για κάποιους άλλους εκκρεμεί η δίκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, είτε γιατί κάποιοι άλλοι δεν έχουν καν ορκιστεί σαν βουλευτές, όπως ρητά ορίζεται από το άρθρο 59 του Συντάγματος  και από το οποίο αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης στις αρχές του νέου έτους … Όμως, όλες οι παραπάνω περιγραφόμενες κινήσεις, έχουν γίνει ή γίνονται ατομικά, συνήθως από μικρές ομάδες ατόμων, οι οποίες όμως στοχεύουν ξεχωριστά κάποιο κομμάτι του προβλήματος, χωρίς να το προσεγγίζουν στο σύνολο, ενώ η πολιτική στήριξη αυτών των κινήσεων από πολιτικούς φορείς, καθώς και η ενημέρωση του κόσμου από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι ανύπαρκτη. Συνεπώς, αυτές οι κινήσεις, που έχουν σοβαρά βάσιμο νομικό υπόβαθρο και παρότι οδηγούνται από αληθινά κίνητρα Πατριωτισμού, εν’ τούτοις είναι ευάλωτες από το διαβρωμένο καθεστωτικό κυβερνητικό σύστημα, το οποίο μονίμως μεθοδεύει την αποσιώπηση, προκειμένου οι Έλληνες Πολίτες να μην γνωρίζουν και να αποτελούν εύκολα θύματα πολιτικών εξαπατήσεων στις περιόδους των εκλογών … !!!
Επειδή λοιπόν αυτή η κατάσταση ΔΕΝ μπορεί να προχωρήσει πλέον και επειδή η κόλαση που βιώνει σήμερα ο Έλληνας καθημερινά χειροτερεύει, δημιουργήθηκε η Αυτόνομη Υπερκομματική Κίνηση Ενεργών Ελεύθερων Ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών, με ανοιχτή συμμετοχή για όλους τους Έλληνες και με αίτημα μας προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, απαιτούμε επιτακτικά, εδώ και τώρα την Εθνική Κάθαρση, την προστασία του Έθνους της Πατρίδας του Ελληνισμού και των Ελλήνων, με προσδοκία την βοήθεια του υγιούς κομματιού της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που πραγματικά σέβεται τον εαυτό της !!!
Διότι μόνον όλοι μαζί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή και να απαλλαγούμε από τα δεσμά που άλλοι μας επέβαλλαν, χωρίς μάλιστα να μας ρωτήσουν καν, εκμεταλλευόμενοι με πολιτική εξαπάτηση την εντέχνως κατευθυνόμενη από αυτούς τάχα «Λαϊκή βούληση» !!!
Έτσι, πρόσφατα έγινε μια κίνηση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη (Όλα τα στοιχεία για αυτήν είναι διαθέσιμα εδώ: http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html) και βάση αυτής κατατέθηκε επισήμως στην Αθήνα και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, από τον πρώτο καταθέτων του εγγράφου κ. Μασσέλο Ιωάννη, την 4/11/2014, λαμβάνοντας τον αριθμό 7221 του γενικού πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας, «ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Και Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή προς κάθε Έλληνα Δικαστικό Λειτουργό και προς όλο τον Νομικό κόσμο της Ελλάδας.», ένα έγγραφο πλήρως τεκμηριωμένο 208 σελίδων. Το κατατεθειμένο έγγραφο αυτό (ACT_IRI_2014.docx ή ACT_IRI_2014.pdf), καθώς και τα παραστατικά κατάθεσης, μπορείτε να τα δείτε, αλλά και να τα κατεβάσετε, από τον ανωτέρω διαδικτυακό σύνδεσμο.
Μάλιστα η κίνηση αυτή ανάμεσα σε πολλές άλλες κοινοποιήσεις, παράλληλα κοινοποιήθηκε και σε ΟΛΕΣ τις Δικαστικές και Εισαγγελικές Ενώσεις της Χώρας, καθώς και σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους, με το αίτημα αυτή να γίνει γνωστή σε όλο τον Νομικό κόσμο και ΚΑΘΕ σύλλογος/ένωση, αφούενημερώσει όλα τα μέλη του, να μας απαντήσει επίσημα για την θέση του ως προς την κίνηση αυτή, απαντήσεις που ακόμη αναμένουμε …. Το ίδιο έγινε και σε όλους τους νομίμως υπάρχοντες πολιτικούς φορείς, ζητώντας την πολιτική τους στήριξη, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν φορείς που έχουν απαντήσει ότι σαφώς στηρίζουν την κίνηση αυτή και δημοσίως τους ευχαριστούμε για αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι απλώς μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αλλά αρνήθηκαν να συνταχθούν και από άλλους αναμένουμε ακόμη την επίσημη απάντηση τους … Εδώ, όμως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε δημοσίως εκτός από τους Έλληνες Πολίτες που συντάχθηκαν και συνεχίζουν να συντάσσονται με αυτήν την κίνηση, όλα τα Blogs, που χωρίς να έχουν ενημερωθεί από εμάς, θεώρησαν Πατριωτικό τους καθήκον να διαδώσουν την κίνηση αυτή μέσω των μέσων που διαθέτουν (Ενδεικτικά: justiceforgreece, tolimeri, triklopodia, thesecretrealtruth, bloglovin, newkarologos, myblogs, palo, newsviewsgr, oparlapipas, anexartitos, axortagos, ithominews, news.freelist, dimsyntetas53, attikanea, το επίσημο blog του ΕΠΑΜ Βύρωνα, κ.α.).
Το έγγραφο αυτό περιγράφει όλους τους κυρίως διαπλεκομένους και όλη την διαπλοκή που μας οδήγησε ως εδώ, όπως και την αμφιλεγόμενη «μετάφραση» από την Ελληνική Δικαιοσύνη, των Συνταγματικών Άρθρων 61, 62 και 86, που παρέχουν την περίφημη ασυλία σε βουλευτές και κυβερνώντες. Άρθρα για τα οποία το Ανώτατο Δικαστήριο του Στρασβούργου προ πολλού, με τελεσίδικες αποφάσεις έχει καταστήσει σαφές ότι δεν εφαρμόζονται ορθά. (Βλ. μελέτες έγκριτων νομικών, όπως του Καθηγητή κ. Ιωάννη Παραρά και του Δικηγόρου κ. Δ. Κουκιώτη) !!!
Επίσης το έγγραφο αυτό περιλαμβάνει τις πιο χαρακτηριστικές κινήσεις των Πολιτών κατά του καθεστώτος και εστιάζει όσο αφορά τις ευθύνες - για την Εθνική Προδοσία και για την γενοκτονία των Ελλήνων - σε 13 κατηγορίες ανθρώπων, μέσα στις οποίες είναι το πολιτικό προσωπικό, οι τραπεζίτες, οι μιντιάρχες, οι εμπλεκόμενοι στην ΕΛ. ΣΤΑΤ., κ.α. Είναι συνάμα και ένα ιστορικό ντοκουμέντο που περιέχει όλες τις συνιστώσες της Εθνικής προδοσίας !!!
Οι βασικοί πυλώνες σχεδιασμού της κίνησης αυτής είναι:
1.      Γνώση και ενημέρωση, με τεκμηρίωση. Το κείμενο – «εργαλείο» αυτό, αρχικά ενημερώνει όποιον το παραλαμβάνει/του κοινοποιείται και συνεπώς ο παραλαβών, ΔΕΝ μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι «ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ» !!! Η ενημέρωση αυτή, που περιορίζεται για λόγους συντομίας μόνον στα πολύ σημαντικά θέματα, ακολουθείται από σοβαρή τεκμηρίωση.
2.      «Ελευθερώνουμε» την Ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να πράξει το Έργο της, ενώ την προσεγγίζουμε παρακρατώντας ρητά όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, σαν κυρίαρχος Λαός που είμαστε. Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που υπογράφει στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», σαν Ενεργοί, Ανεξάρτητοι, Ελεύθεροι και Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες, να εκτελέσει το καθήκον της, δηλαδή του ελέγχου της εξουσίας, της προστασίας των Πολιτών και τον καταλογισμό ευθυνών. Πρέπει να γνωρίζετε, ότι με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει το δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο τόσο στην Εκτελεστική, όσο και στην Νομοθετική εξουσία, αλλά ποτέ δεν μπορεί να το κάνει αυτό, εάν δεν της ζητηθεί. Αυτό λοιπόν, γίνεται με την κατάθεση του έγγραφου αυτού στην Ελληνική Δικαιοσύνη από τους Έλληνες Πολίτες … !!!
3.      Συλλογή Επιπλέον Τεκμηριωμένου Ενοχοποιητικού Υλικού από την βάση, που θα παραδοθεί στην Ελληνική ή και Ευρωπαϊκή ή και Διεθνή Δικαιοσύνη. Επίσης και προκειμένου να συλλεχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά ενοχοποιητικά στοιχεία, παρακαλούμε τους συμμετέχοντες σε αυτή την κίνηση, ότι έχουν που νομίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Δικαστήριο κατά του καθεστώτος, να μας το αποστείλουν, μέσω Email (πράγμα που δεν συνιστάται, λόγο της καθεστωτικής παρακολούθησης) ή με συστημένη επιστολή (συνιστάται) ή επικοινωνώντας μαζί μας, περιλαμβάνοντας εάν είναι δυνατό και μια  σύντομη περιγραφή για το τι ακριβώς μας στέλνουν.
4.      Ενεργοί Πολίτες στο έργο της Εθνικής Κάθαρσης. Με την παρούσα που καταθέτουμε σαν πραγματικά Ενεργοί, Ανεξάρτητοι, Ελεύθεροι και Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα συνταχθούμε στο πλευρό του όποιου/ων Δικαστικού/ων Λειτουργού/ων, θελήσει/ουν να επιδιώξει/ουν την Εθνική Κάθαρση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πάρουμε την Χώρα μας πίσω. Δηλαδή, δεν θα είμαστε παθητικοί θεατές του καναπέ, αλλά ενεργοί Πολίτες στο έργο της Εθνικής Κάθαρσης!!!
5.      Ατομική Δήλωση Ενεργοποίησης του Άρθρου 120 του Συντάγματος. Για τον λόγο αυτό, δηλώνουμε ότι ενεργοποιούμε εξ’ αρχής το αναφαίρετο δικαίωμα μας που απορρέει από το Άρθρο 120 του Συντάγματος (Πολιτική Ανυπακοή, Στάση Πληρωμών προς ένα καθεστωτικό καθεστώς, κ.α.) Την δήλωση αυτή, μπορούμε μόνον εμείς οι ίδιοι που την υπογράψαμε να την άρουμε, όταν θεωρήσουμε ότι το πολίτευμα της Χώρας, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία έχουν αποκατασταθεί …
6.      Παρακράτηση των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων μας έως την Ολοκλήρωση της Εθνικής Κάθαρσης. Και το ανωτέρω γίνεται επιπροσθέτως, γιατί όπως είπαμε θα συνδράμουμε ενεργά τον/ους όποιον/ους Δικαστικό/ους Λειτουργό/ους αναλάβουν το έργο της Εθνικής Κάθαρσης, αλλά παρακρατούμε με την δήλωση της ενεργοποίησης του Άρθρου 120 του Συντάγματος μέχρι την οριστική λήξη της Εθνικής Κάθαρσης, τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, για την περίπτωση που ανάμεσα μας προσχωρήσει δόλια με το προσωπείο του «συναγωνιστή», ο οποιοσδήποτε πραγματικά κατευθυνόμενος από το κατοχικό καθεστώς.

Παρά ταύτα, το κείμενο αυτό που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την 4-11-2014, χρεώθηκε για εξέταση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Παντελή, ο οποίος το έθεσε στο αρχείο την 5-11-2014 (Παράξενο, … διάβασε και κατενόησε 208 σελίδες, με επισυναπτόμενα που τελικά αριθμούν χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, σε ένα απόγευμα … ???)!!! Αναγράφοντας δε σαν αιτιολογία για την αρχειοθέτηση, ότι η Αναφορά-Καταγγελία αυτή ήταν μια «Ενδιαφέρουσα Προσέγγιση των γεγονότων και των ημερών», αλλά δεν είδε κάποιο «αίτημα», παρόλο που στο κείμενο υπάρχουν όλα τα αιτήματα, μια και η Αναφορά-Καταγγελία αυτή καταγγέλλει και πλήρως τεκμηριωμένα, βαρύτατα αυτεπάγγελτα ποινικώς διωκόμενα αδικήματα (τα περισσότερα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα), που αφορούν την Εσχάτη/Εθνική προδοσία, τηνγενοκτονία των Ελλήνων, εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και εγκλήματα κατά της Ζωής (κατηγορίες απαγορευτικές για να τεθεί μια τόσο σοβαρή υπόθεση, τόσο «ελαφρά» στο αρχείο) !!! Τέλος, στην απόφαση του για την αρχειοθέτηση της Αναφοράς-Καταγγελίας, ο Αντιεισαγγελέας, δηλώνει «αναρμόδιος», ενώ ακόμη εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια πραγματικά είναι η αρμοδιότητα του !!!
Για όλους αυτούς τους λόγους, τον επισκεφτήκαμε στις 25-11-2014 στο γραφείο του για να μας εξηγήσει αυτά που έγραψε στο σκεπτικό του και εκείνος μας είπε ότι ο Άρειος Πάγος δεν είναι αρμόδιος να λάβει τέτοιο έγγραφο, διότι την αρμοδιότητα αυτήν έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, όμως επί της ουσίας δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση στο γιατί ο ίδιος δεν μεταβίβασε άμεσα σαν Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου την δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και να ασκεί θεσμικά εποπτικό ρόλο, μέχρι να αποφανθεί η τελευταία … !!!
Εμείς λοιπόν, επειδή έχουμε όλοι ορκιστεί, ότι το θέμα θα το «τραβήξουμε» μέχρι τέλους, τόσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και στην Ευρωπαϊκή, αλλά και στην Διεθνή, ακόμη και εφαρμόζοντας τις προσταγές του θεμελιώδους ακροτελεύτιου Συνταγματικού Άρθρου 120: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.» και επειδή δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε μια σπιθαμή πίσω όσο άφορα την Πατρίδα μας, το Έθνος μας και την Ζωή μας, για την ώρα θα προχωρήσουμε και θα καταθέσουμε νέο έγγραφο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, βασισμένο στα στοιχεία αυτού που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο, ενώ εάν αντιληφτούμε και εκεί μεθόδευση «θαψίματος», θα συνεχίσουμε σε ποιο δυναμικές και δραστικές κινήσεις !!!
 Ειδικά δε και σε αντίθεση με όσους ανεπιφύλακτα προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη, οπότε και με την προσφυγή τους σε αυτή αυτομάτως την «νομιμοποιούν», ακόμη και εάν είναι διαβρωμένη, εμείς απευθυνόμαστε σε αυτήν με ρητές επιφυλάξεις που πάντα αναγράφουμε στα έγγραφα μας και ειδικά πάντοτε προσεγγίζουμε αυτήν διατηρώντας και παρακρατώντας όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, αναγνωρίζοντας μόνον της πραγματικέςαποφάσεις που έχουν βγει ή θα βγουν στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», διότι ο Κυρίαρχος Λαός είμαστε ΟΛΟΙ εμείς (κατά το Σύνταγμα) και συνεπώς, εάν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, που μπορεί και να φέρουν τον τυπικό τίτλο στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού», δεν εκφράζουν αυτόν και το περί δικαίου αίσθημα του, τότε είναι Συνταγματικά … παντελώς ΑΚΥΡΕΣ  … !!!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΛΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ !!! ΔΙΟΤΙ, ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ !!!
ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ !!!»
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου