Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

"ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ"! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

"Αναλγησία και Μικρότητες Αυγουρόπουλου
με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής"
του
Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα
Προέδρου
 Ενώσεως Επιστημόνων
Χολαργού-Παπάγου
         Στις 12-13 και 14 Δεκ. 2014 η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου διοργάνωσε για την Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης  Bazaar με σκοπό την ενίσχυση  με τρόφιμα οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων στο Χολαργό και στον Παπάγο.
Προκειμένου να προβληθεί η προσπάθεια αυτή αναρτήσαμε το πρωί του Σαββάτου ένα πανώ διαστάσεων 1Χ1μ. στον ύψους 8 μέτρων ιστό της σημαίας. Συγκεκριμένα και χωρίς να πειραχθεί η σημαία, σε ύψος 2,5μ. περίπου από το έδαφος στον ιστό βάλαμε ένα πανώ που ανέγραφε τα στοιχεία του Bazaar αγάπης και αλληλεγγύης.

Το πρωί της Κυριακής με βρίσκει προ του Δημαρχείου ο κ. Αυγουρόπουλος και με ύφος επιτακτικό και συνάμα επιτιμητικό μου λέει ότι «το πανώ πρέπει να το κατεβάσουμε αμέσως». Σε ερώτησή μου γιατί πρέπει να κατέβει μου απαντά ότι «θα πρέπει να μάθω να σέβομαι τη σημαία». Είναι προφανές ότι αυτό ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό και ο κ. Αυγουρόπουλος αλαλάζων προσπάθησε να κάνει μαθήματα πατριδογνωσίας.  
Όταν τον ρώτησα αν το θέμα το γνωρίζει ο Δήμαρχος μου απάντησε ότι και το γνωρίζει και συμφωνεί και αμέσως τηλεφώνησε και μίλησε με το Δήμαρχο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το Δήμαρχο αλλά σε τέσσερις συνεχείς κλήσεις μου στις 10:45 δεν απαντούσε. Είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος δεν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου, ήθελε να το αποφύγει.  
Σε ότι αφορά τη στάση του κ. Αυγουρόπουλου που ίσως φοβήθηκε μήπως συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και κατέβασε το πανώ τι να πει κανείς. Πώς να χαρακτηρίσει τη στάση του, ότι διέπεται από αναλγησία, μικρότητα ή φόβο ίσως για κάτι άλλο που δεν μπορώ να αντιληφθώ.
 Θα πρέπει κάποτε να μάθει ο κ. Αυγουρόπουλος ότι με τους ανήμπορους, τους αναξιοπαθούντες, με τις τριάντα επτά οικογένειες που η «Κίνησή μας, η Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης» υποστηρίζει, δεν επιτρέπεται να κάνει οτιδήποτε που να τους περιορίζει τη βοήθεια που περιμένουν. Καλό είναι επίσης  να μάθει ο                  κ. Αυγουρόπουλος ότι εκτός από τα βεγγαλικά και τις φιέστες υπάρχουν και αυτοί που υποφέρουν, υπάρχουν και αυτοί που πεινούν, που δυστυχώς δεν είχαν κάποιον να τους διορίσει κάπου, ώστε να μην φθάσουν στην τραγική κατάσταση που είναι σήμερα.

Ειλικρινά λυπάμαι για τη στάση σας.

2 σχόλια:

  1. κ. Αυγουροπουλε , η οικογενεια μου και γω ειναι μια απο αυτες που η κινηση των Επιστημων μας βοηθαει . Δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα θελετε να εμποδισετε μια τετοια προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω πιστευα κ.Αυγουροπουλε, οτι ειχατε ανθρωπινα συναισθηματα.Εκανα ΛΑΘΟΣ.Λυπαμαι για σας και για μενα που σας ψηφιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή