Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ: "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..."

Μια σύντομη, αλλά περιεκτική «ματιά» στην προσωπική του ζωή επέτρεψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, η οποία λαμβάνει χώρα πριν το τέλος του έτους.
«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: “Είσαι ερωτευμένος;” Τού απάντησα: “Δηλαδή;” Μου λέει: "Αγαπάς κάποια;” Του απαντώ: “Ναι”. “Κι εκείνη σ'αγαπάει;””Ναι””Ε τότε...

μια χαρά” και ήπιε μια γουλιά» είπε ο Ρώσος πρόεδρος. «Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε», δήλωσε, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου.
alina kabaeva
Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία προήχθη το φθινόπωρο σε «τσαρίνα» του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group.
Σημειώνεται ότι λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα έκλεισε.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) το διαβάσαμε στο huffingtonpost.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚΗ
    ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΟΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή