Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΜΙΣΕ...ΕΦΙΑΛΤΕΣ Η ΒΟΥΛΗ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΑΘΛΙΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ "ΟΥΡΑ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

«Πρόταση για εθνική συμφωνία – συνεννόηση» την ονομάζουν τη νέα προδοσία που εξυφαίνεται εντός Βουλής από ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι ζητούν συνεργασία ΝΣ-ΣΥΡΙΖΑ! Μιλάμε για ξεφτίλα άπατη! Με ποιον να συνεργαστεί ρε ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τους προδότες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που σταύρωσαν έναν λαό και υπέγραψαν ταπεινωτικές συμφωνίες με τους τοκογλύφους; Να συνεργαστεί με αυτούς που ξεπούλησαν την Πατρίδα και σήμερα μιλάνε με την τρόικα για νέα μέτρα-σφαγής του λαού; 

Ουσιαστικά, οι ανεξάρτητοι βουλευτές- νέοι Εφιάλτες, ζητούν από την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει συγχωροχάρτι στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μετά να πεταχτούν στον καιάδα οι εξεταστικές επιτροπές για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και το ποιοι ευθύνονται για την σταυρική θυσία του λαού! Οι ανεξάρτητοι βουλευτές δηλ. είναι η...ουρά στα σχέδια του Σαμαρά και του Βενιζέλου!
Όπως διαβάζουμε από το news247.gr, στο κείμενο ζητείται εθνική συνεννόηση προκειμένου να ξεκινήσει η Συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Επίσης περιγράφεται ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για διεξαγωγή εκλογών εντός του 2015 μετά την ολοκλήρωση της Συνταγματικής αναθεώρησης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν με το κείμενο συντάσσονται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, Νίκη Φούντα και Θωμάς Ψύρρας. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές ο Σπύρος Λυκούδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός ο Βασίλης Οικονόμου, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Πάρις Μουτσινάς, ο Γιώργος Κασαπίδης, και ο Γιάννης Κουράκος, ενώ από το ΠΑΣΟΚ φέρονται να διάκεινται θετικά ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Δημήτρης Κρεμαστινός.
Κανείς, βέβαια δεν μπορεί να προδικάσει ως αυτή την στιγμή κατά πόσον οι βουλευτές θα προχωρήσουν στην υπογραφή της επιστολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου