Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Σαμαράς-Βενιζέλος το δίδυμο της προδοσίας που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είναι αντιμέτωπο με το Ειδικό Δικαστήριο. Ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να κάνει πράξη ό,τι έχει δεσμευτεί. Να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και πώς αυτά εφαρμόστηκαν δολίως...


από τους Εφιάλτες της χώρας. Αυτοί που αλυσόδεσαν τον λαό στο άρμα των τοκογλύφων πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και εφόσον αυτό κριθεί να μπουν φυλακή! 
Ο κόσμος που μάτωσε Σαμαροβενιζέλοι, μάτωσε εξαιτίας σας και οι θυσίες στις οποίες τον υποβάλλατε ήταν θυσίες που αποφασίσατε εσείς ερήμην του. Υποβάλλατε σε μαρτύριο ολόκληρο τον λαό και γι' αυτό πρέπει να λογοδοτήσετε! Πρέπει να λογοδοτήσετε για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για την κλοπή των ομολογιούχων, για τον μαρασμό, τη δυστυχία που φέρατε σε εκατομμύρια Έλληνες. Πρέπει να λογοδοτήσετε για τις βίαιες διώξεις των εργαζομένων από την αγορά εργασίας, για το ότι εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας ή κάτω από αυτό. 
Πρέπει να λογοδοτήσετε για δεκάδες κατηγορίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου