Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ! Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Ψιλικατζίδικα, μανάβικα και κάθε είδους μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ! Στα β.ανατολικά προάστια γίνεται ...επιδρομή από τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ οι οποίοι πηγαίνουν σε ομάδες των 2 ή 3 ατόμων, στήνοντας καρτέρι έξω από τα μαγαζάκια. Όπου επισημάνουν ότι δεν κόπηκε απόδειξη, η... καμπάνα πέφτει κατακούτελα, με τεράστια πρόστιμα τα οποία αποτελούν τη χαριστική βολή στις επιχειρήσεις. 
Δυο τέτοιες περιπτώσεις μάς αναφέρθηκαν για προάστιο της β.ανατολικής αττικής, με πρόστιμα 500 ευρώ για κάθε επιχείρηση, που...


δεν έκοψε αποδείξεις αξίας 2,5 και 2 ευρώ αντίστοιχα! 
Η μία από τις δύο επιχειρήσεις είναι μανάβικο! Ο δε επιχειρηματίας μάς είπε: "Στο μαγαζί εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο. ΄'Ημουν μόνος κι εξυπηρετούσα 10 άτομα. Η πελάτισσα βιαζόταν, με πλήρωσε και δεν πρόλαβα να της κόψω την απόδειξη. Οι κυρίες του ΣΔΟΕ που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα, εκτός του ότι μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν κανείς απατεώνας που κατακλέβω το κράτος, θα μου επιβάλουν τεράστιο πρόστιμο. Γύρω στα 500 ευρώ το υπολογίζω"! 
Μπράβο στους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ! Βρίσκουν τους μεγάλους φοροφυγάδες και τους τσακίζουν! Έτσι θα ορθοποδήσει το Δημόσιο και θα έρθει η ανάπτυξη!

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΔΟΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή