Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΔΡΙΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ: "ΕΠΡΑΞΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ"

Απάντηση στον κ. Τίγκα: «Έπραξα το καθήκον μου»
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια του ανδρός. Αν ο κ. Τίγκας που είναι, "υποτίθεται", ευαισθητοποιημένος πολίτης, για πολλά χρόνια Δημοτικός  Σύμβουλος, επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος...

πρώην ανώτατος αξιωματικός και καθηγητής σε στρατιωτικές σχολές, δεν είναι σε θέση να καταλάβει κάποιες απλές έννοιες που έχουν σχέση με το κυριότερο εθνικό μας σύμβολο που είναι η σημαία, προσωπικά αδυνατώ να τον παρακολουθήσω και να κατανοήσω την προσωπική επίθεση που μου κάνει.
Θα θυμίσω στον κ. Τίγκα και να το πληροφορηθούν οι συνδημότες μας, όταν τον συνάντησα μπροστά από το Δημαρχείο και τον ρώτησα ποιος το έχει αναρτήσει το συγκεκριμένο διαφημιστικό πανό στους ιστούς των σημαιών μου απάντησε ΄΄εγώ’’, ζήτησα να το κατεβάσει και να το τοποθετήσει οπουδήποτε αλλού μπροστά στο Δημαρχείο, ή σε οποιοδήποτε άλλη θέση κρίνει ο ίδιος. Αυτή τη σημαντικότατη λεπτομέρεια την αποκρύπτει ο κ. Τίγκας. Επίσης αποκρύπτει ότι μου είπε, ΄΄ποιος εσύ που θα μου ζητήσεις να κατεβάσω το πανό, αν θέλει να μου το ζητήσει ο Δήμαρχος΄΄.  Όταν του είπα πως, ΄΄ως αρμόδιος Αντιδήμαχος εκπροσωπώ τον Δήμαρχο και θα ειδοποιήσω τον Επόπτη Καθαριότητας να το κατεβάσει μου απήντησε, ΄΄μη τολμήσεις και το κατεβάσεις διότι θα έχεις να κάνεις με μένα τον ίδιο και πήγαινε να μαζέψεις σκουπίδια που έχει σε 100 σημεία στο Δήμο μας΄΄. 
Ακόμη αποκρύπτει ότι το πανό κατέβηκε παρουσία του και του ζήτησα αν θέλει πριν το κατεβάσει ο Επόπτης Καθαριότητας να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Προσωπικά, όχι δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να κατέβει το συγκεκριμένο διαφημιστικό πανό από τους ιστούς των σημαιών, αλλά εκτιμώ πως έπραξα το αυτονόητο, δηλαδή έπραξα στο ακέραιο το καθήκον μου.
                                                      Θανάσης Αυγουρόπουλος
                       Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου