Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ...ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!

Σάββατο 06-12-2014, ώρα 09 00. 
Παρ ολίγον να θρηνήσουμε θύματα ή να έχουμε σοβαρές υλικές ζημίες. Ημιφορτηγό κατερχόταν την οδό 25 Μαρτίου, όταν λόγω της μεγάλης ολισθηρότητας που παρουσίαζε το οδόστρωμα, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ...εκτοξευθεί και να σκαρφαλώσει στο μεγάλου ύψους πεζοδρόμιο, έξω από το δημοτικό μέγαρο! Το πεζοδρόμιο έχει ...


κατασκευαστεί επίτηδες πολύ υψηλό ώστε να παρέχει ασφάλεια στους πεζούς! Και όμως, το ημιφορτηγό μετεβλήθη σε...ιπτάμενο όχημα με αποτέλεσμα το θέαμα που βλέπετε στις φωτό! Οι ρόδες του οχήματος βέβαια έγιναν...πίτα αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στο ότι θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει ανθρώπινα θύματα!  Ευτυχώς που δεν ήταν ημέρα με ανοιχτά τα σχολεία αλλά Σάββατο, με το επιπλέον θετικό στοιχείο να μην υπάρχουν ούτε σταθμευμένα οχήματα , ούτε κυρίως πεζός.

Μάλλον ο Άγιος Νικόλαος μάς φύλαξε από τα χειρότερα. 
Πάντως, ο Δήμος πρέπει να φροντίσει για το πρόβλημα που υπάρχει στο σημείο. Να μην ξεχνάμε ότι προ ενάμιση έτους, νεαρός οδηγός ερχόταν από την Περικλέους και...εκτοξεύτηκε και αυτός, για να προσγειωθεί στο ηρώο! 

Ευχαριστούμε την κα Χριστοδουλοπούλου για τις πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου