Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Στην είσοδο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού μόλις έχει στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δένδρο και οι τοπικοί άρχοντες στέκονται εκστασιασμένοι μπροστά του. Μοιάζουν σαν τα μικρά παιδιά που περιμένουν το δώρο του Άη Βασίλη. 
Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε. 
Βλέπουμε την κα Παυλοπούλου η οποία βάζει τις τελευταίες πινελιές στο δένδρο ενώ ο Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Θανάσης Βαλυράκης εναγκαλίζεται την Κατερίνα Γκούμα (Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Χολαργού). Προσέξτε τον ενθουσιασμό στο βλέμμα του κ. Βαλυράκη. Λες και...απογειώνεται. Η δε κα Γκούμα λες και ξαναγίνεται παιδί. Όσο για την Γιάννα Παπαγιάννη έχει την τσάντα της έτοιμη για τις χριστουγεννιάτικες αγορές της. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! 


2 σχόλια:

  1. χαχαχαχα τοπικοί άρχοντες ......χαχαχαχα καλό μπράβο ρε Μάκη γελάσαμε και σήμερα .....πιο πολύ για ξωτικά του Αη Βασίλη μου κάνουνε εμένα ...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 2019 , ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή