Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΞΥΔΗ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...

Ο πρώην Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού και ο πρώτος στην ιστορία του ενιαίου-Καλλικρατικού Δήμου, Βασίλης Ξύδης ανήρτησε στο facebook τις ευχές του, μαζί με τον απολογισμό της χρονιάς που μας αποχαιρετά. 
Δείτε τι γράφει ο κ. Ξύδης:

Το facebook δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει, μέσα από το album των φωτογρφιών τους. Όπως βλέπετε η σημαντικότερη φωτό
είναι αυτή με τον νέο Δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο
Πέρασε μία χρονιά που, σε τοπικό επίπεδο και μετά την απόφασή μου να αποσυρθώ από την ενεργό δημοτική σκηνή, χαρακτηρίστηκε από την αλλαγή της δημοτικής αρχής Παπάγου - Χολαργού, με τον καλύτερο και πλέον πολιτισμένο τρόπο.
Εύχομαι σε όλους τους δημότες και κατοίκους Παπάγου και Χολαργού να είναι πάντα καλά και να ευτυχούν.
Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους με την οποία με περίεβαλαν όλα τα είκοσι (20) χρόνια (από το 1995 μέχρι το 2014) που είχα την τιμή να διοικήσω το Δήμο μας, με τους άξιους συνεργάτες μου (δεκαέξι χρόνια το Δήμο Παπάγου και τέσσερα χρόνια τον καλλικρατικό Δήμο Παπάγου-Χολαργού.
Ευχαριστώ, επίσης, τους Αντιδημάρχους, τους άξιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και όλους τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν και συνέβαλαν πολύ στην επίτευξη των στόχων μας καθώς και όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο μας (εν ενεργεία και συνταξιοδοτηθέντες) για την εργατικότητά τους και την ευσυνειδησία τους.
Εύχομαι, επίσης, στη νέα δημοτική αρχή και στο νέο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο υγεία, οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στην αποστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου