Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΕΚΑΝΕ ...ΑΝΑΠΗΡΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΜΕΑ!
Διαβάστε τη δήλωση του Πρωθυπουργού με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία. Ο Πρωθυπουγός που όχι μόνο εξαθλίωσε τα ΑΜΕΑ, αλλά με την πολιτική του κατέστησε ανάπηρο έναν ολόκληρο λαό, έχει το θράσος να βγάζει λόγους στήριξης υπέρ των ατόιμων με αναπηρία! Αίσχος. 
Διαβάστε τι λέει και ποσέξτε μέσα σε λίγες προτάσεις πόσες φορές χρησιμοποιεί τη λέξη χρέος!!!  


Η Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, αναδεικνύει το χρέος που έχουμε όλοι, κάθε μέρα του χρόνου, απέναντι σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Χρέος που γίνεται ακόμη πιο βαρύ στις δύσκολες μέρες που έφερε η οικονομική κρίση στον Τόπο μας.
Πολιτεία και πολίτες υποχρεούμαστε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στα Άτομα με Αναπηρία, τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, την προσβασιμότητά τους παντού. Ιδίως μάλιστα στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Εργασία.
Τώρα που η οικονομία μας σταθεροποιείται, αποτελεί χρέος και προτεραιότητά μας να αποκαταστήσουμε με ταχείς ρυθμούς και τις αδικίες που προκάλεσε η κρίση.  

Στόχος μας είναι να μπει τέλος σε κάθε αποκλεισμό και να διασφαλιστεί η πιο πλατιά κοινωνική συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και η ενεργός συμμετοχή τους σε κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου