Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΜΩΡΑΪΤΗΣ: "ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ'! ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑ;

Ψήφισε τα μνημόνια ναι ή όχι; Τώρα εμφανίζεται και γενναίος; Μάλλον. 
Όπως γράφει το "Κουτί της Πανδώρας" , κατηγορηματικά αντίθετος με την επίσπευση της προεδρικής εκλογής εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ μίλησε με σκληρές εκφράσεις κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου (αν και αποφεύγοντας να τους κατονομάσει).
«Τα τελευταία δύο, δυόμισι χρόνια σηκώσαμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος, ψηφίζοντας πολλές φορές πράγματα που κι εμείς δεν τα πιστεύαμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μωραΐτης, σχολιάζοντας ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να σεβαστεί τους βουλευτές της, και κατόπιν ...

υποστήριξε πως ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση οδηγήθηκε στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής «δείχνει έναν τρόπο δραπέτευσης», και υπογράμμισε πως για ό,τι συμβεί στη χώρα από εδώ και πέρα δεν ευθύνονται αυτοί που θα έρθουν μετά, αλλά αυτοί που κυβερνούν, υπονοώντας τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σχολίασε μάλιστα ότι «αυτοί οι οποίοι αποφάσισαν την αριστερή παρένθεση για τη χώρα παίζουν τη χώρα στα ζάρια», κάνοντας λόγο για ριψοκίνδυνη, τυχοδιωκτική απόφαση και ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου