Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕ...ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ!

Μόνος του δήλωσε  ότι κατεβαίνει σε απεργία πείνας, ως ένδειξη συμπαράστασης στους Σύρους. Δημοσιογράφος όμως τον τσάκωσε να τρώει κουλουράκια και παξιμάδια σε cafe'. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για σουβλάκια και πίτσες.
Έχει συνέχεια το πράγμα...



Μάλιστα, μας είπαν ότι πολίτες πλησίασαν τον Μιχελογιαννάκη και του έκαναν την παρατήρηση: "Με πίστες και σουβλάκια κάνεις απεργία πείνας; Γιατί τρως;"
Ο κ. Μιχελογιαννάκης φέρεται να τους απάντησε; "Ε, όχι ρε παιδιά να πεθάνουμε από την πείνα! Το μήνυμα θέλαμε να δώσουμε" (!!!)
Εάν είναι έτσι, καταλάβαμε! 
Αν δεν είναι έτσι, να το διαψεύσει ο κ. Μιχελογιαννάκης. Πάντως την φωτογραφία με το cafe' και τα κουλουράκια-παξιμάδια μάλλον δεν τη διαψεύδει! 

2 σχόλια:

  1. Δεν έχει τέλος η γελοιότης του πολιτικού προσωπικού αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΜΜΑΤΑ,ΨΕΜΜΑΤΑ!ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΑ...ΣΛΟΥΡΠ,ΣΛΟΥΡΠ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ...έφαγα μόνο λίγο μουσακά και λίγες πατατούλες,α...και λίγο κοτόπουλο,μια μερίδα μόνο,τ'ορκίζομαι...και μια σαλατούλα,χωριάτικη,αλλά χωρίς φέτα...και δύο τσιπούρες,ήταν φρεσκότατες οι ''άτιμες'' ε...και μία μερίδα γουρουνόπουλο,''λουκούμι''άλλο να σου λέω και άλλο να το τρώς...σλούρπ!!!Εεε!ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ... Α,,ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ,λόγω τιμής ρε,εγώ είμαι από τσι ΚΡΗΤΗ,και το λόγω επαέ τον κρατάω.......΄΄Α΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή