Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΑΓΚΑΣ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ"! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!

Το δηλώνουμε επανειλημμένως ότι δεν υποστηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως είναι πολλά τα δημοσιεύμετά μας σε βάρος του κόμματος του Τσίπρα! Δεν μπορεί όμως ο μεγαλοδημοσιογάφος Τράγκας, από 'κει που κατακεραύνωνε τον Σαμαρά για την προδοσία που έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας, από το καλοκαίρι και μετά να κάνει σφοδρή αντιπολίτευση μόνο στον Τσίπρα! Λες και αυτός ευθύνεται για τα όσα...


κακά έχουν γίνει στον τόπο! Σήμερα δε, μεταφέροντας από την εκπομπή του τις απόψεις του ξένου τύπου, ότι "ο Σύριζα φέρνει την κρατική διάλυση" άρχισε ένα επιθετικό κρεσέντο σε βάρος του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Την λέξη "δουλικότητα" (με το "δου" να το τονίζει τόσο πολύ, σε σημείο που του έτρεχαν τα σάλια από το στόμα) την κόλλαγε και την ξανακόλλαγε στον Τσίπρα, για τον τρόπο που συμπεριφέρεται  προς τους Γερμανούς. Στο εσωτερικό της χώρας δηλαδή, ο Τσίπρας κάνει τον μάγκα αλλά στους δανειστές φέρεται με απέραντη δουλικότητα και υπόσχεται ότι θα τα δώσει όλα! 
Για τον Σαμαρά, ούτε λέξη ο Τράγκας! 
Επειδή η πλύση εγκεφάλου που κάνει στο πόπολο έχει καταντήσει αηδία με τον μεγαλοδημοσιογράφο, εμείς από 'δω θα τον ξεμπροστιάζουμε στα ίσα! 
Ποιος είναι δουλικός επί δυόμισι χρόνια ρε Τράγκα; Ποιος έκατσε στα τέσσερα μπροστά στην Μέρκελ και ξέσκισε τον λαό; Ο Σαμαράς, ναι ή όχι; Ποιος εξαπάτησε τον λαό επί τόσα χρόνια με τη δήθεν ανάπτυξη, ενώ επρόκειτο με επιπλέον καταβαράθρωση της οικονομίας; Για ποιο λόγο φτάσαμε πάλι στον ίδιο παρονομαστή που ήμασταν πριν από το PSI και πριν μπούμε στα μνημόνια; Ποιος φταίει γι'΄αυτή την κόλαση; Ποιος διέλυσε το κράτος; Ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς; Και γιατί δεν τα λες αυτά και διαστρεβλώνεις τα γεγονότα; Γιατί στρώνεις νέο χαλί στον Σαμαρά; Ποιος είναι ο ρόλος σου; 
Γιατί τα έχεις κάνει πλακάκια μαζί του; 

4 σχόλια:

  1. Κ Μάκη στα άρθρα σας υπάρχουν κάποιες ΣΩΣΤΕΣ απόψεις και πολλές απο αυτές τις ενστερνίζεται και μεγάλο μερίδιο των αναγνωστών.Βεβαια κάποιες απόψεις σας ειναι αρκετά πολωμενες και έτσι κάποιοι άνθρωποι παρασυρονται απο το όλο κλίμα και γίνονται πιο άγριοι απο οτι ειναι στην πραγματικότητα και ίσως και πιο άγριοι απο το ύφος που θα μιλούσαν σε ένα μπλογκ διαφορετικών απόψεων απο τις δικές σας.Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω να είστε πιο ´ηρεμος´ οταν γράφετε τα κείμενα σας και να μην ωθείτε τον κόσμο σε ακρότητες τις οποίες μετα δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί και αν υποστηρίξει σε έναν διάλογο με ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη απο την δική του-δική σας.
    Σας ευχαριστω πολυ περιμένω νεα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την άποψή σας αλλά επιτρέψτε μου να διατηρώ την αυτονομία και ανεξαρτησία μου. Ζούμε ακραίες καταστάσεις που -κατά τη γνώμη μου- απαιτούν αντίστοιχη αντιμετώπιση. Ζούμε σε σκλαβιά η οποία αύριο-μεθαύριο μπορεί να επιδεινωθεί, σε σημείο που να φιμώσουν και την ελεύθερη λαλιά του blog. Πείτε λοιπόν ελεύθερα όσα έχετε να πείτε και δώστε μου το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα όσα πιστεύω. Κάτι αντίστοιχο υποστήριζε και ο Βολταίρος. Στόχος μου δεν είναι να παρασύρω και να κάνω κάποιους πιο άγριους απο οτι ειναι στην πραγματικότητα αλλά να αφυπνίσω συνειδήσεις, σκιαγραφώντας την πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνομαι. Ευχαριστώ για την προτροπή σας να γίνω πιο "ήρεμος" αλλά ο καθένας επιλέγει και τη στρατηγική και πώς θα κάνει τον αγώνα του. Κάτω από άλλες συνθήκες θα ήμουν σίγουρα πιο ήρεμος. Σήμερα, στο καθεστώς δουλείας που ζούμε επιλέγω να κάνω την μικρή "επανάστασή" μου με πιο...άγρια πένα! Και βεβαίως δεν ωθώ σε ακρότητες ούτε είμαι ινστρούχτορας κανενός. Σε αυτό το blog χωράνε όλες οι απόψεις εφόσον είναι επώνυμες. Χωράνε και οι ανώνυμες όπως η δική σας, εφόσον διατηρούν το επίπεδο διαλόγου. Όπως βλέπετε λοιπόν, όσο "άγριος" και αν είμαι συνδιαλέγομαι με τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ Μάκη σας τιμά ιδιαιτέρως το οτι μου απαντήσατε.
    Παρακάτω θα ήθελα να πω απο την πλευρά μου οτι τα άκρα είτε αυτά ειναι πολιτικά είτε ιδεολογικά είτε οτιδήποτε άλλο δεν ειναι καλά.Απο την άλλη παρατηρείται στην παγκόσμια ιστορία οτι χωρίς τα άκρα δεν έγινε ποτέ τίποτα.Πιστευω έτσι οτι κάθε νοημον άνθρωπος θα πρέπει να κάτσει και να σκεφτεί τι γινεται γύρω του και γενικότερα να μην κανει πράξεις εν βρασμο ψυχής και τελείως αψυχολογητα διότι αυτό βραχυπρόθεσμα θα αποδειχτεί μέγα σφάλμα.
    Ελπίζω στην συνεχίσει του διαλόγου μας
    Και σας ευχαριστω και πάλι που δώσατε απάντηση σε μια διαφορετική γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τράγκας είναι ένα ξεπουλημένο τομάρι.
    Δεν είναι τυχαίο ότι τον επέλεξαν οι Μασόνοι στις αρχές του '90 για να παρουσιαστούν στην κοινή γνώμη.
    Ο άνθρωπος δεν είναι καν δεξιός, αλλά ένας άθεος αρριβίστας της Μεταπολίτευσης που πλούτισε από το μαύρο χρήμα της δημοσιογραφίας.
    Μόλις πέσει η κυβέρνηση τυπάκια σαν τον Τράγκα θα έχουν την τύχη των δοσίλογων της Κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή