Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

"Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ"!

ΔΕΝ  ΛΕΩ  ΟΤΙ  Ο  ΠΑΛΙΟΣΑΚΑΤΗΣ  ΠΟΥ  ΛΕΕΙ  ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ
......ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΙΣΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ
......ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ- ΕΝΩ  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

Ο Νίκος Ρωμανός θα νικήσει...

Ο  ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΑΠΟ  ΑΝΘΡΩΠΟ  - Ο  ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ  ΤΟ  ΑΝΤΙΘΕΤΟ

HΜΟΝΗ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΠΟΥ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΝΑΜΕΣΑ  ΣΕ  ΜΕΝΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΜΑΤΣΑΚΗ  ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ  ΕΚΕΙΝΟΣ  ΘΕΩΡΕΙ  ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΤΟΥ  ΕΞΥΠΝΟ  ΕΝΩ  ΕΓΩ  ΤΟΝ  ΔΙΚΟ  ΜΟΥ  ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ  ΜΕ  ΟΔΗΓΗΣΕ  ΣΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΣΥΜΠΕΡΣΜΑ  ΤΟ  ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ  ΟΛΕΣ   ΟΙ  ΩΡΑΙΕΣ  ΙΔΕΕΣ  ΜΟΥ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΟΤΑΝ  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΑ  ΑΡΓΑ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΑ  ΑΧΡΗΣΤΕΣ.ΚΑΙ  ΕΞΗΓΩ. . .ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙA  ΤΟΥ  ΝΑ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ  ΤΟΥΣ  ΕΧΘΡΟΥΣ  ΜΟΥ  -ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΑΛΛΟΙ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΕΜΠΟΛΙΟΓΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΑΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΚΛΕΦΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΒΕΝΙΖΕΛΟ  ΔΟΚΙΜΑΣΑ  ΝΑ  ΠΟΥΛΗΣΩ  ΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΜΟΥ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ  ΣΤΗ  ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ  ΠΟΥ  ΑΥΤΟΙ  ΜΟΥ  ΕΠΕΒΑΛΑΝ.ΚΑΙ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ  ΛΑΘΟΣ ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ  ΝΑ  ΣΩΣΩ  ΤΗΝ  ΑΚΙΝΗΤΗ  ΜΟΥ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ,ΠΟΥ  ΟΙ  ΑΛΗΤΕΣ  ΑΥΤΟΙ  ΤΗΝ  ΕΚΑΝΑΝ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΕΧΕΙ  ΠΙΑ  ΑΞΙΑ  ΚΑΜΙΑ. ΞΟΔΕΨΑ  ΟΛΑ  ΜΟΥ  ΤΑ  ΜΕΤΡΗΤΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΑΔΙΚΟΥΣ  ΦΟΡΟΥΣ  ΠΟΥ  ΜΟΥ  ΕΠΕΒΑΛΑΝ.ΑΥΤΟ  ΗΤΑΝ  ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΙΟ  ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ  ΑΠΟ  ΕΜΕΝΑ  ΚΡΑΤΙΣΑΝ  ΑΝΕΠΑΦΕΣ  ΤΙΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣΣ  ΤΟΥΝ  ΜΗ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΦΟΡΟΥΣ  ΚΑΙ  ΘΥΣΙΑΣΑN  ΣΕ  ΑΥΤΟ  ΕΝΑ  Η  ΔΥΟ  ΑΚΙΝΗΤΑ  ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ  ΤΟ  ΚΡΑΤΟΣ  ΤΩΝ  ΚΛΕΦΤΩΝ  ΝΑ  ΤΟΥ  ΤΑ  ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ  ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ  ΠΑΡΑΣΙΤΑ[ΕΝΩ  ΤΙΣ  ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΤΙΣ  ΚΡΑΤΗΣΑΝ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΤΟΥΣ)
‘‘ Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε.’’

Σε 22 μέρες απεργίας πείνας βρίσκεται ήδη ο Νίκος Ρωμανός διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα του να παίρνει εκπαιδευτικές άδειες για να παρακολουθεί τα μαθήματα στην σχολή που πέρασε μετά από πανελλαδικές εξετάσεις.
Η εκδικητικότητα του κράτους απέναντι στο πρόσωπο του Νίκου Ρωμανού δεν είναι τυχαία. Έχει να κάνει με την ανυποχώρητη υπεράσπιση των αρχών του και των πολιτικών επιλογών του ενάντια στο σύστημα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Ο Νίκος Ρωμανός δεν φοβήθηκε όταν ο Κορκονέας δολοφονούσε μπροστά στα μάτια του τον φίλο του Αλέξη Γρηγορόπουλο, δεν λύγισε όταν οι ανθρωποφύλακες τον βασάνισαν μετά την σύλληψη του στο Βελβεντό και τα κοράκια των μίντια τον διαπόμπευαν κατά την προσφιλή τους τακτική, δεν τους χαρίστηκε όταν θέλανε με περίσσια υποκρισία να τον βραβεύσουν για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ. Σήμερα τον καταδικάζουν σε θάνατο -κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια τους- στα πλαίσια της παραδειγματικής τιμωρίας που εφαρμόζουν απέναντι σε όσους αντιστέκονται. Και στα τρία γεγονότα ο ρόλος του κράτους είναι εκείνος του διαμεσολαβητή του θανάτου!

Η ζωή όμως θα νικήσει το θάνατο
Ο Νίκος Ρωμανός θα νικήσει

Αυτόνομο Στέκι 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ 24 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;;;ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΝΥΣΤΙΚΟΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ Α ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ;;;;;
    ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ,ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    AΛΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή