Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ακούστηκε το όνομά του για να ψηφίσει, φώναξε: 


"Ο Σαμαράς στη φυλακή'! Δείτε το βίντεο:

8 σχόλια:

  1. Μάκη ένα έχω να πω
    Δεν σου αξίζει να λέγεσαι ανεξαρτητος και διπλωματικος παρατηρητής.Το θέμα ειναι οτι σήμερα κατεβασες όχι 1 όχι 2 οχι 3 οχι 4 ΑΛΛΑ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΈΧΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΩΡΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΑ.ΟΥΣΤ.ΝΤΡΟΠΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ.Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΕΔΩ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ παιχνίδια ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΗ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ 23/8/2013 εαν δεν απατωμαι ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΩΠΑΙΟ (πο βέβαιος και ειναι) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΛΑΞΕ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣΤΕ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (τον οποίο και εξυμνητε ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΩΝΟΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΩΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς και έχεις ψυχολογικά συμπλέγματα, ανώνυμε! Είπε ποτέ η εφημερίδα αυτή ότι θα ρίξει φόλα στους σκύλους; Ξέρεις να διαβάζεις;Μετέφερε, κατέγραψε τα αισθήματα μερικών ανθρώπων. Και έχεις το θράσος να λες ότι πρέπει να κρατώ αναρτήσεις οι οποίες με συκοφαντούν και με βρίζουν ως "ξεφτίλα", "γελοίο", "τιποτένιο" και "υποκριτή"; Και το λές ότι αυτό είναι διαφοετική άποψη; Όταν θες να βρίζεις και να συκοφαντείς να έχεις τα κότσια να το κάνει επωνύμως. Για να μιλάμε έτσι επί ίσοις όροις! Προς το παρόν δεν κατεβάζ τα υβριστικά-συκοφαντικά σου σχόλια αλλά τα αφήνω για να δουν το ήθος σου. Είσαι ένας μικρός το δέμας, ένας κοπλεξικός που δεν έχεις το θάρρος να πεις όσα λες επωνύμως! Θρασίμι είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια η γνωστή ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΕΓΩ ΑΓΠΗΤΕ ΜΑΚΗ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΛΑΟ!
      ΛΑΟ!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΕΙΝΑΙΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΕΑΝ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
      ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
      ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ......
      ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΈΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ
      Ν.Π. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ.
      ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
      Ν.Π.

      Διαγραφή
    2. Δεν ανοίγω διάλογο μαζί σου από την ώρα που είσαι υβριστής. Είσαι ο γνωστός "Νέος παράφρων" ή "νέος ...παπάρας". Από την ώρα που με βρίζεις χυδαία και δεν έχεις τα κότσια να πεις το ονοματάκι σου, δεν έχω να πω τίποτα μαζί σου. Την άλλη φορά θα σου κατεβάσω τις χυδαιότητές σου. Μην με κολάζεις περισσότερο. Καλά σου Χριστούγεννα κι ο Θεός να σε βοηθάει.

      Διαγραφή
    3. Ο καθικιος ο παρατηρητης φταει. Απο τσιρακι του παναγιωταρου εγινε Νεοδημοκρατης.....

      Διαγραφή
  3. Μάκη είσαι Θεός !!! Έσκισες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψε το σχόλιο χωρίς ύβρεις.
    Νομίζω ότι υβρίζει κάποιος, όταν δεν έχει επιχειρήματα.
    Το ιστολόγιο ορθώς πράττει, όταν διαγράφει υβριστικά ή αισχρά σχόλια.
    Όσον αφορα τώρα την κυβέρνηση Σαμαρά, νομίζω ότι τα καμώματά της
    δεν είναι ανεκτά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερουμε πόσο οι χρυσαυγίτες (Ηλίας Κασιδιάρης) μισούν τα ζώα webwar2

    ΑπάντησηΔιαγραφή