Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρεί την πόλη μας καθαρή και αξιοπρεπή και κάποιοι, απερίσκεπτα θα λέγαμε, καταστρέφουν το χώρο στον οποίο ζούμε. 
Τις τελευταίες ημέρες ορισμένοι αφανείς και ανώνυμοι, έχουν επιδοθεί στο έργο συνεχών βανδαλισμών και καταστροφής, σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Τα περιστατικά αυτά είναι πραγματικά θλιβερά, εφόσον έχουν αντίκτυπο στους ίδιους του Δημότες μας, αλλά και στο προσωπικό του Δήμου που καλείται να επιδιορθώσει τις ζημιές, εφόσον αυτές επιδιορθώνονται.
Συγκεκριμένα βανδαλισμοί παρατηρήθηκαν στα παρακάτω σημεία:
·        Στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου, όπου κόπηκε μέρος του στολισμένου δέντρου και βρέθηκαν κομμένα καλώδια από τα φωτάκια.
·        Στον ίδιο χώρο για δεύτερη συνεχόμενη φορά έσπασαν το σπίτι του Άγιου Βασίλη, το οποίο έχει τοποθετηθεί για τις ημέρες των γιορτών, με σκοπό να παίξουν τα μικρά παιδιά.
·       
Στην πλατεία Κ. Παλαμά, όπου καταστράφηκε όλος ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός.
·        Στην παιδική χαρά του πάρκου Παπάγου, όπου καταστράφηκαν 8 φωτιστικά και ένας ιστός φωτιστικού, φαινόμενο το οποίο παρατηρείται για πολλοστή φορά.

·        Στην Αγία Τριάδα Χολαργού και στην Αγία Σκέπη Παπάγου, με συνθήματα γραμμένα σε τοίχους και σε μάρμαρα, τα οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καθαριστούν.
  
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, παρακαλεί όσους επιδόθηκαν σε αυτές τις πράξεις να συνετιστούν και να σταματήσουν αυτή τη μορφή βίας, η οποία έχει κυρίως οικονομικό αντίκτυπο σε όλους μας. Επίσης εύχεται ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλους μας υγεία, ευτυχία και αγάπη για τους συνανθρώπους μας, αλλά και για την πόλη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου