Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΖΗΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΜΟΥΜΙΑ ΑΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναζητά  σωτηρία σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού, την οποία δεν θέλει επουδενί ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτείνει αυτή τη λύση, αφού έσυρε τον πρωθυπουργό στην επίσπευση της εκλογής Π.τ.Δ. γιατί απλά κινδυνεύει να μην βγει ούτε καν βουλευτής σε περίπτωση εκλογών.
Το δίδυμο της καταστροφής, όπως το χαρακτηρίζουν κάποιοι κυρίως από την αντιπολίτευση, οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται πώς τα «σπάνε» μετά την τραγωδία της χθεσινής ψηφοφορίας...

για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο καθένας τραβά το σχοινί προς τη δική του κατεύθυνση προκειμένου να διασωθεί πολιτικά.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ότι θέλει εκλογές αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη λογική επενδύουμε στην κινδυνολογία και στη θεωρία του χάους σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κίνδυνος αυτός απορρέει από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έχει δηλώσει πώς αν δεν υπάρξει συνεννόηση τότε θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος. Τι σημαίνει αυτό; Πώς το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί και ο κ. Βενιζέλος μπορεί να είναι αρχηγός κόμματος με ποσοστό μικρότερο του 3%, οπότε δεν μπαίνει στη Βουλή.
Σήμερα στην ομιλία του στην Κοζάνη, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ρίξει και άλλες «βόμβες» κατά του Βενιζέλου, ο οποίος οργανώνει το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης με εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το πιθανότερο όμως είναι πώς δεν θα κάνει. Θα τον προλάβουν οι εξελίξεις…
Είναι εμφανής πλέον λοιπόν η ρήξη μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου και διαφάνηκε από νωρίς χθες το μεσημέρι, όταν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
Η ρήξη αναμένεται να μετατραπεί σε «πόλεμο» αν και η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Σταύρου Δήμα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
defencenet.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου