Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΣΤΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΑ!!! ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Δυστυχώς το βλέπουμε να συμβαίνει κατά κόρον, ειδικά το τελευταίο διάστημα!!! Έμπειροι δημοσιογράφοι-διαχειριστές ενημερωτικών sites, στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους και να ξεπεράσουν άλλους ανταγωνιστές τους, κατακλύζουν τις ιστοσελίδες τους με πορνογραφίες και βίντεο-τσόντες, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες αυτές από ενημερωτικές να καταντούν, να μετατρέπονται σε ...τσοντάδικα, στριπτιζάδικα, μπορντέλα κλ.π.!

Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες προσέξαμε το εξής: Το "Μακελειό" του Στέφανου Χίου, με τον οποίο πριν από 2 χρόνια είχαμε συνεργαστεί, το site του έχει κατακλυστεί σε τέτοιο σημείο από τσόντα,  που αυτή να καταλαμβάνει τουλάχιστον το 60% της...ενημέρωσής του! Ο Στέφανος Χίος ακολουθεί πιστά το "δώστε τσόντα στον λαό" και φαίνεται πως επιβραβεύεται από πλευράς επισκεψιμότητας. Διότι, από την θέση "73" που βρισκόταν πριν απο μερικές μέρες, όλως αιφνιδίως από σήμερα, το makeleio.gr είναι θρονιασμένο στη θέση "18" ανάμεσα σε όλα τα sites της Ελλάδος! Κουφό, αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Ο Χίος όταν δημιουργούσε το makeleio.gr αυτό οραματιζόταν; Να φτιάξει δηλ. έναν ιστότοπο, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των τίτλων του να είναι πορνό και τσόντα; Δεν νομίζουμε ότι ο Χίος θα ήθελε αυτό. Το ίδιο κάνουν και άλλα sites όπως για παράδειγμα το spirospero του έμπειρου ρεπόρτερ Σπύρου Καρατζαφέρη! Είναι δυνατόν ρε παιδιά, ο έμπειρος ρεπόρτερ να ταυτίζεται με την τσόντα και το sex tape; 
Η φρενίτιδα του "να βγω πρώτος" μετέρχεται οποιοδήποτε μέσον και επομένως και το ...δώστε τσόντα στον λαό! Δεν είναι όμως έτσι. Είναι δυνατόν για παράδειγμα το amen.gr ή το romfea.gr να βάλει τσόντες για ενημέρωση εν ονόματι της πρωτιάς; Όχι βεβαίως, διότι έχει επιλέξει το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ. Το ελεύθερο ρεπορτάζ όμως που κάνει ο Χίος ή ο Καρατζαφέρης μπορεί να καπελώνεται με τόσο δυσανάλογο τρόπο από τα πορνό; Ε; Εδώ είναι το θέμα. 
Πρέπει να πούμε εδώ ότι το διάστημα που κρατούσαμε "βάρδια" στο makeleio.gr "ανεβάζαμε" κατ' εντολή της διαχείρισης ...τσοντοενημέρωση, σε σημείο να παρασυρθούμε, κάνοντας το ίδιο και στο δικό μας blog, τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", λάθος που καταλάβαμε σύντομα και δεν το ξανακάναμε! 
Δείτε λοιπόν πιο κάτω τι συμβαίνει σήμερα αν επισκεφθείτε το προφίλ του makeleio.gr. Εντοπίσαμε, έτσι απλά, 18 πορνοθέματα-πρωτοσέλιδα. Ο κακός χαμός δηλαδή για ένα site που θέλει και πρέπει να λέγεται ειδησεογαφικό!
Δείτε τα:

2. Το ΚΑΥΤΟ ερασιτεχνικό ΒΙΝΤΕΟ της Μαρίας Αλεξάνδρου που ΣΑΡΩΝΕΙ στο Διαδίκτυο! (ΒΙΝΤΕΟ)

3. Το πιο sexy πλύσιμο αυτοκινήτου που έχετε δει !!

6. ΑΥΤΕΣ είναι οι γυναίκες που κόβουν την ΑΝΑΣΑ και σας εύχονται “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

7. Κόρη παλαίμαχου άσου προκαλεί “εγκεφαλικά” στο Instagram με τις “καυτές” φωτογραφίες της! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ την…

8. BOMBA! Σάλο προκαλεί, εδώ και μερικές ώρες, στο ίντερνετ το ακατάλληλο βιντέακι γνωστής ξανθιάς Ελληνίδας παρουσιάστριας!

10. ΑΥΤΟ είναι το ΒΙΝΤΕΟ που θέλει να εξαφανίσει η ΜΑΝΤΟΝΑ! Θα πάθετε πλάκα! ΔΕΙΤΕ την να κάνει δημόσια στοματικό ΣΕΞ…(ΒΙΝΤΕΟ)

11. ΔΕΙΤΕ τα καλύτερα και πολυφωτογραφημένα …οπίσθια για το 2014 (φωτο)

Η Jennifer Lopez συνεχίζει να τραντάζει τους σέξι γλουτούς της...

12. ΑΥΤΕΣ είναι οι πιο SEXY παρουσιάστριες στον κόσμο που…βάζουν φωτιά στο πλατό!! (φωτο)

13. Δείτε την πλάκα που έκαναν γυμνές καλλονές σε “ντελιβερά”!! Πάλι καλά που…δεν τους χίμηξε!! (βίντεο)

3 καλλίγραμμες κοπέλες χωρίς ταμπού και χωρίς πολλά ρούχα…

14. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: Αυτή είναι η ΓΥΜΝΗ φωτογράφιση της Πατρίσια Μίλικ – Περιστέρη, που μας “έβγαλε τα μάτια”!!

15. ΑΥΤΟ είναι το απαγορευμένο “ΚΑΥΤΟ” ΒΙΝΤΕΟ της Αθηνάς Οικονομάκου!

16. ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Η φαντασίωση κάθε άντρα! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός σε Καυτές ΣΚΗΝΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

17. ΣΑΛΟΣ με το sex tape γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού! Το 9λεπτο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ βίντεο κυκλοφορεί εδώ και δύο ημέρες στο internet!

Σοδομαζοχιστικό πάρτι 

ΚΡΙΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου