Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ!!! ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΜΑΪΜΟΥΔΙΑ ΣΚΕΤΗ!

Προκλητικοί οι της ΕΠΟ αρνούνται να αλλάξουν το σήμα της εθνικής ομάδος, προτιμώντας το σήμα-μαϊμού. Οι μαϊμούδες αυτό φορούν και είναι ντροπή οι παίκτες μας να φέρουν ένα σήμα που μοιάζει περισσότερο με τη σημαία της Φινλανδίας παρά με τη σημαία μας. 
Δείτε ρε ξροκέφαλοι ποια είναι η ελληνική μας σημαία! Χαϊβάνια!


ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑTA ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! REM!!!

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μπορεί να δήλωσε με ανακοίνωσή του στο facebook ότι το κεντροαριστερό σχήμα δεν ...περπάτησε και οι διαπραγματεύσεις έληξαν, ωστόσο το πολιτικό αδιέξοδο που υπάρχει στον χώρο αλλά και ο πολυκερματισμός υποψηφίων στον Χολαργό-Παπάγου, έχουν ωθήσει πολλούς να πιέζουν αφόρητα τον Χάρη να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος. Θεωρούν ότι ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μπορεί να φέρει νέο πνοή αλλαγής στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Είναι γεγονός ότι ο Χάρης είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο ελάχιστοι. Μπορεί να μην έχει διοικήσει τον δήμο αλλά ζει την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοσιογάαφος-εκδότης και κυρίως ως φανατικός εραστής της! Έχει μελετήσει τον κώδικα σε απίστευτο βαθμό έχοντας γνώσεις περισσότερες και από αυτούς που διοικούν τον δήμο. Είναι βέβαιον λοιπόν ότι ξέρει να διοικήσει τον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Είναι νέος άνθρωπος που έχει οράματα, νέες ιδέες και φιλοδοξίες για την πόλη και είναι γέννημα θρέμα της περιοχής. 
Η στήριξη που έχει ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος δεν βρίσκεται μόνον στον κεντροαριστερό χώρο αλλά και σε όλο το πολιτικό φάσμα. 
Ως Χολαργιώτης που είναι και ως τοπικός εκδότης, ο Χάρης  φαίνετι πως έχει την στήριξη και από πολλούς τοπικούς παράγοντες. Η φωτό που δημοσιεύουμε είναι ντοκουμέντο από πρόσφατη συνάντηση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου με σημαντικές προσωπικότητες της πόλης. Ο Αντώνης Πολύδωρας λέγεται πως στηρίζει ανεπιφύλακτα την ιδέα της καθόδου του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, το ίδιο δε συμβαίνει και με τον Πέτρο Καραμανέα αλλά και με τον νέστωρα της δημοσιογραφίας Απόστολο Βραχιολίδη. 
Εφόσον τελικά υλοποιηθεί το νέο σχήμα υπό τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο θα μιλάμε για σημαντική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό στον Παπάγου-Χολαργό μια και γύρω από την νέα υποψηφιότητα αναμένεται να συσπειρωθεί όχι μόνο ο κεντροαριστερός χώρος αλλά και πολλοί φηφοφόροι από όλο το πολιτικό φάσμα! 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΝΕΑΡΗ ΡΩΣΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ "ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ" !

Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΟΥ "ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ" ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ  !!!!Η νεαρή Ρωσίδα στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει μόλις κάνει χρήση του φθηνού ναρκωτικού "Άλατα Μπάνιου". Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο θα σας κόψουν την ανάσα από τις επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό η χρήση αυτού του ναρκωτικού...ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ; 

Video ΣΟΚ: Νεαρή Ρωσίδα έχει κάνει χρήση του φτηνού ναρκωτικού «Άλατα Μπάνιου» - Εικόνες που σοκάρουν

Aς θυμηθούμε μια ιστορία από χρήση του φθηνού ναρκωτικού πέρυσι στη Νέα Υόρκη



Ένα ακόμη κρούσμα του φονικού ναρκωτικού που ξυπνά κανιβαλιστικά ένστικτα συγκλονίζει τον κόσμο. Αυτή τη φορά ο δράστης ήταν η μητέρα και θύματά της ο σκύλος της γειτόνισσας και το ίδιο της το παιδί.   

«Άλατα Μπάνιου», το φτηνό ναρκωτικό που προκαλεί κανιβαλισμό! 

«Χτυπούσε το τρίχρονο αγοράκι με γροθιές και προσπαθούσε να το στραγγαλίσει. Της επιτέθηκαν τα σκυλιά της γειτόνισσας και ο πιτσιρικάς άρχισε να τρέχει προς τον πατέρα του που είχε βγει στον δρόμο να δει τί συμβαίνει», καταθέτει συγκλονισμένος ο γείτονας της 35χρονης Πάμελα Μακ Κάρθι στη Νέα Υόρκη ο οποίος και τράβηξε την απίστευτη φωτογραφία.   


Η μητέρα είχε κάνει χρήση του φτηνού ναρκωτικού «Άλατα Μπάνιου» το οποίο θεωρείται ήδη ελεύθερο για φριχτά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης του Ρούντι Γιουτζίν ο οποίος έφαγε το 75% του προσώπου ενός ζωντανού ανθρώπου που συνάντησε τυχαία στον δρόμο. Όπως ο Γιουτζίν και όλοι οι χρήστες που έχουν επιχειρήσει δολοφονίες ή αυτοκτονίες, έτσι και η Πάμελα Μακ Κάρθι στην αποκορύφωση της κρίσης της είχε βγάλει όλα της τα ρούχα ενώ προσπαθούσε να γδύσει και τον γιο της (και ο Γιουτζίν είχε γδύσει εντελώς το θύμα του). 

Οι γιατροί λένε ότι η συγκεκριμένη ουσία εκτός όλων των άλλων προκαλεί στον χρήστη την ψευδαίσθηση πως φλέγεται.


«Έτρεχε γυμνή στον δρόμο και κρατούσε από τον λαιμό έναν από τους σκύλους. Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από το ζώο. Στο τέλος σκότωσε το σκυλί στραγγαλίζοντάς το. Ο στόχος της, όμως, ήταν το παιδί», κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. 

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη γυναίκα που φερόταν πια σαν άγριο ζώο. Αναγκάστηκαν να την ακινητοποιήσουν με όπλα Taser (τα σπρέι πιπεριού δεν είχαν καμία επίδραση πάνω της)! Το σοκ ωστόσο προκάλεσε ανακοπή της καρδιάς και η γυναίκα εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα, στο νοσοκομείο. Το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά του και να τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.
tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ!!!


Να αλλάξει την απαράδεκτη θέση του ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που υποστηρίζει τις μεταμοσχεύσεις οργάνων σώματος!!! Είναι ντροπή οι ιεράρχες της Εκκλησίας να επικροτούν την δολοφονία ανθρώπων την ώρα που ο Θεός δεν έχει αποφασίσει να τους στερήσει την ζωή! Τους ονομάζουν "εγκεφαλικά νεκρούς" και τους παίρνουν τα όργανα!!! Εγκεφαλικά νεκρή ήταν και η γυναίκα που γέννησε το παιδί της προ ημερών στον Καναδά! Υποκαθιστάτε τον Θεό με αυτά που λέτε Σεβασμιότατε. Ιδού γιατί είναι έγκλημα η μεταμόσχευση καρδιάς, ήπατος κ.λ.π. από δήθεν ...εγκεφαλικά νεκρό! 
Το εξηγεί για μια ακόμη φορά ο ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης: 
"Όπως οι νεφρικά "νεκροί', δηλαδή οι πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, έχουν την ανάγκη του μηχανήματος (:τεχνητός νεφρός) κάθαρσης του αίματος, κατά τον ίδιο τρόπο και οι εγκεφαλικά "νεκροί", δηλαδή οι πάσχοντες από εγκεφαλική (νευρική) ανεπάρκεια τελικού σταδίου, έχουν κι αυτοί την ανάγκη μηχανήματος για να κρατηθούν στη ζωή. Δηλαδή, για να αντιμετωπισθεί η πάθηση από την οποία πάσχουν. Συγκεκριμένα, η βαρειά εγκεφαλική θλάση - μπορεί να μην υφίσταται - σε συνδυασμό με τη νωτιαία καταπληξία. Αυτές οι δυο βλάβες ονομάζονται σήμερα συλλήβδην "εγκεφαλικός θάνατος", αλλά δεν είναι καθόλου θάνατος. Είναι ένα βαρύτατο νοσολογικό σύνδρομο, το οποίο η αποτελούμενη από νεκρούς, ψυχή τε και σώματι, επιτροπή Harvard κατέταξε στην κατηγορία του θανάτου και όχι της νόσου. Η νέα σιωνιστική ιατρική - και άλλη - επιστήμη αυτά διδάσκει και όποιος λέει άλλα, οι θύρες των Πανεπιστημίων - καλύτερα Ασύλων, χωρίς όμως ιερό και όσιο - παραμένουν γι΄ αυτόν κλειστές.

Υστερόγραφο
Μη νομίσεις, αγαπητέ φίλε, με αυτό το τελευταίο που έγραψα, ότι χτύπησα ποτέ την πόρτα του Ασύλου. Ποτέ δεν το έκανα και ούτε θα το κάνω. Γνωρίζω πολύ καλά ποιους στεγάζει το Άσυλο - χωρίς ιερό και όσιο, επαναλαμβάνω". 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΓΡΟΘΙΑ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ!


Η Ζωή Γεωργαντά σε αποκλειστική της συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη αποκαλύπτει φοβερά πράγματα. Πάρτε μια γεύση από το τι θα δημοσιευτεί αύριο στην 'Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής". 
"Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"
«Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ EUROSTAT, ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ»! 
Οι αποκαλύψεις της Ζωής Γεωργαντά, όπως είπαμε θα δημοσιευτούν αύριο στην 'Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής", την οποία πρέπει να την πάρετε από τα περίπτερα. 
Αύριο αργά το βράδυ θα αναδημοσιευτεί και στον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή"!  

" H AΣTYNOMIA ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ THΣ ΣΗΤΕΙΑΣ"



Προς τον
Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ
κ. Ν. Παπαγιανόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης                  
Χανιά 13.02.2014
κ. Παραβολιδάκη                                                           
Αρ. πρωτ. 399/14



ΗΘΙΚΟΣ  ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΗΤΕΙΑΣ  ΣΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ


Η Ομοσπονδία μας θεωρεί  ηθικούς αυτουργούς του αποτρόπαιου εγκλήματος κατά δύο αδέσποτων ζώων εκ των οποίων το ένα το κρέμασαν και το άλλο το  χτύπησαν μέχρι θανάτου ,τους αστυνομικούς του Α.Τ. Σητείας .

Πριν λίγο χρονικό διάστημα το Α.Τ. Σητείας έλαβε καταγγελία από κάτοικο εναντίον πολίτη της περιοχής για σίτιση αδέσποτων ζώων.
Ο αστυνομικός ο οποίος έσπευσε στο σημείο , έχοντας πλήρη άγνοια του νόμου ο οποίος επιτρέπει την σίτιση  των αδέσποτων-  πως είναι δυνατόν να το απαγόρευε εξάλλου- απαγόρευσε ως άλλος νομοθέτης  την σίτιση  των αδέσποτων από την ως άνω πολίτη.

Παρά τις παρεμβάσεις  μελών του φιλοζωικού συλλόγου  ,τα οποία επέδωσαν τόσο τον σχετικό νόμο όσο  και την Εγκύκλιο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ο εν λογω αστυνομικός συνέχισε το «βιολί» του.
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Προέδρου της Ομοσπονδίας μας προς τον Διοικητή του Α.Τ. Σητείας για να καταλάβουν , αυτό που  ως όργανα τάξης όφειλαν να γνωρίζουν.
Την νομοθεσία δηλαδή  και να μην κρίνουν με βάση  τις προσωπικές τους αντιλήψεις.

Όμως το κακό είχε γίνει.

Τα ζώα τα οποία σίτιζε η φιλόζωη πολίτης απομακρύνθηκαν από  αγνώστους από τον χώρο όπου διαβίωναν στην Σητεία και εγκαταλείφθηκαν  στην περιοχή του Παλαίκαστρου , όπου τα βρήκε ένας τραγικός και αγωνιώδης θάνατος.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την αήθη αυτή στάση  της Αστυνομίας και ζητάμε να  πράξουν τα δέοντα , ώστε να ευρεθεί ο δράστης και να αποδοθεί  η δικαιοσύνη  γι αυτόν που  προχώρησε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, νέος σε ηλικία όπως πληροφορούμεθα.
Διαμαρτυρόμαστε εξ ίσου έντονα για τον απαράδεκτο  τρόπο  με τον οποίο  οι αστυνομικοί του τμήματος τάξης Σητείας συνεχίζουν να « ενημερώνουν» τους πολίτες και ζητάμε την παρέμβαση  των Προϊσταμένων τους Αρχών σε επίπεδο Κρήτης.

Και επιτέλους η Πολιτεία ας πάρει  μέτρα για την μη εγκατάλειψη ζώων και κυρίως για τις ανεξέλεγκτες γέννες των ζώων αντί να βαυκαλίζεται ότι έχει  νόμους προστασίας των ζώων.

Κλείνοντας και αναφερόμενοι στους δράστες που ίσως αυτή τη στιγμή να γελάνε για τον κανιβαλισμό τους και το « κατόρθωμά» τους, τους παραθέτουμε την λαϊκή ρήση.

« ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ»


Για την

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Η Πρόεδρος                              Η Αντιπρόεδρος             Η Γραμματέας
Α. Βυσσίνου-Μπομπολάκη      Μάριζα Χριστοδούλου    Μαρία Χουστουλάκη


ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΝΕΚΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! 
Το παρακάτω χωρίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη είναι ενδεικτικό και όχι σχετικό με τα σημερινά δρώμενα στην Λεκάνη της Μεσογείου. 
8¨ Καὶ ὁ δεύτερος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ὡς ὄρος μέγα πυρὶ καιόμενον ἐβλήθη εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῆς θαλάσσης αἷμα¨, 9 ¨καὶ ἀπέθανε τὸ τρίτον τῶν κτισμάτων τῶν ἐν τῇ θαλάσσῃ, τὰ ἔχοντα ψυχάς, καὶ τὸ τρίτον τῶν πλοίων διεφθάρη¨. 
Αυτοί που αποφάσισαν να  εξουδετερώσουν ¨με πρωτοποριακές μεθόδους υδρόλυσης εν πλώ¨ τον όγκο των χημικών της Συρίας.

Αυτοί που θα συμμετέχουν σαν θεσμικοί παρατηρητές στην ασφαλή διαδικασία της αδρανοποίησης του ¨θανάτου¨εν μέσω της θαλάσσης. 
Αυτοί που ανέχονται, αυτοί που αδιαφορούν, αυτοί που παρακολουθούν και όλοι αυτοί που διαβιούν πέριξ αυτής της κλειστής θαλάσσιας υδάτινης λεκάνης… 
Άραγε γνωρίζουν την μεγίστη πρόκληση που δέχεται σήμερα ο Ανθρώπινος πολιτισμός που ξεκίνησε από αυτό το κομμάτι του πλανήτη  και προήγαγε την πνευματικότητα  και την πολιτισμική κουλτούρα  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου; 
Άραγε γνωρίζουν ότι η Μεσόγειος και όλος ο περιξ αυτής χώρος είναι και πρέπει να θεωρείται το ¨¨ πατρικό σπίτι του  Πολιτισμού¨¨ της Ανθρωπότητας; 
Γιατί λοιπόν θέλουν να επεξεργασθούν ¨τα ποντικοφάρμακα¨ μέσα στο πατρικό τους σπίτι και δεν πάνε πιο πέρα έξω στις απέραντες  Θαλάσσιες αλάνες του Αντλαντικού ή του Ειρηνικού και αλλαχού που υπάρχει απλωσιά  και τα ευαίσθητα οικοσυστήματα δεν ασφυκτιούν όπως μέσα στην κλειστή Θάλασσα της Μεσογείου; 
Πέρα από τις δήθεν ανησυχίες, τις διαβουλεύσεις, τις διαβεβαιώσεις και τις επιβεβαιώσεις για την ασφαλή κατάληξη των ενεργειών εξουδετέρωσης του ¨χημικού θανάτου¨ στον κοινό ανθρώπινο νού θα πλανάται μια σκέψη , μία φοβία … 
Ποιοι  αποφάσισαν να κάνουν την Μεσόγειο από κοιτίδα Πολιτισμού σε  κοίτη χαβούζας; 
Άραγε η Oικολογία δεν είναι πλέον Πολιτισμός; 
Πως με μία σημειολογική κίνηση ακυρώνουν τα πάντα; 
Σε αυτούς που ¨διασπείρουν¨τον θάνατο, σε αυτούς που θέλουν να τελειώνουν με τον Ανθρώπινο πολιτισμό όπως τον ξέραμε υπάρχει μία απάντηση… 
¨Και τούτο προλαβών Ησαϊας εβόησενΩ ο άδης φησίν, επικράνθη, συναντήσας σοι κάτω.¨¨ΕπικράνθηΩ και γάρ κατηργήθη¨.¨ΕπικράνθηΩ και γάρ ενεπαίχθη.¨¨ΕπικράνθηΩ και γάρ ενεκρώθη.¨ 
¨Πού σου, θάνατε, το κέντρον¨~¨Πού σου, άδη, το νίκος¨ 
¨Ανέστη Χριστός και σύ καταβέβλησαι¨ 
¨Ανέστη Χριστός και πεπτώκασι δαίμονες.¨ 
¨Ανέστη Χριστός και χαίρουσιν άγγελοι.¨ 
Η πρώτη μεγάλη Θάλασσα που κατηυγάσθει από το ΦΩΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του  ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ήταν η Μεσόγειος Θάλασσα. 
Με αυτό το ΦΩΣ ανήγαγε τον πολιτισμό σε υψιτενή επίπεδα. 
Αυτό το ΦΩΣ θα διαλύσει εν καιρώ και εν κρυπτώ  τις ανθρωποκτόνες μηχανές που στήσανε στις μέρες και στις ζωές μας. 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

lithosfotos.blogspot.gr

ΓΚΑΛΟΠ-ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤOΝ "ΠΕΘΑΜΕΝΟ" ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ 4ο ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! 
Δεν το λέμε εμείς,που έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύουμε τις δημοσκοπήσεις!

Ο Γιώργος Κουρής το κραυγάζει και μάλιστα καλεί τον Εισαγγελέα να επέμβει "για την απίστευτη εξαπάτηση της Κοινής Γνώμης".

Αλήθεια αυτοί που διεξάγουν τις έρευνες κι αυτοί που της παρουσιάζουν δεν ντρέπονται;

zeidoron.blogspot.gr

Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. ΛΙΠΟΤΑΚΤΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο σημαντικό προπύργιο των ισλαμιστών ανταρτών στην δυτική Συρία, η πόλη Χομς που ελέγχει την ορεινή δίοδο προς τον Λίβανο και ήταν η πρώτη μεγάλη πόλη που καταλήφθηκε από τους αντάρτες, ανακαταλαμβάνεται από τον συριακό Στρατό!
 
Περισσότεροι από 1500 αντάρτες έχουν παραδοθεί τις τελευταίες δύο ημέρες και ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ υπόσχεται αμνηστεία.
 
Όπως αναφέρει το Reuters κατά την διάρκεια της εκκεχειρίας που συμφώνησε ο πρόεδρος Άσαντ για να απομακρυνθούν οι άμαχοι από την πόλη, μαζί με τους αμάχους βγαίνουν μαζί τους και εκατοντάδες ισλαμιστές αντάρτες, γνω΄ριζοντας ότι το τέλος ήταν κοντά.
 
Χαρακτηριστικά ένας εκ των διοικητών τους o Hodwan al-Masri  που παραδόθηκε αναφέρει στο Reuters "είμαι πλολύ γνωστός από τα Social Media θα με αναγνώριζαν αμέσως". Παραδόθηκε με την ελπίδα ότι θα του επιτρέψουν να φύγει στην εξορία, "Το μόνο που χρειάζομαιι είναι 48 ώρες για να εγκαταλέιψω την χωρα. Ελπιζω να με αφήσουν να φύγω"!
 
Δύο τεθωρακισμένες ταξιαρχίες έχουν διεισδύσει στο βόρειο τομέα εφαρμοζόντας τακτικές αστικού αγώνα και .εχουν καταφέρει συντριπτικά πλήγματα στους ισλαμιστές οι οποίοι έτσι ή αλλιώς έχουν σταματήσει να ανεφοδιάζονται.
 
Άρματα μάχης Τ-72 και Τ-55, υποστηριζόμενα από ΤΟΜΑ BMP-1/2 συντρίβουν μία-μία τις αντιστάσεις και κτίριο με κτίριοο προχωρούν προς τον αντικειμενικό τρυς στόχο μια μεγάλβη αποθήκη πρυομαχικών και το στρατηγείο των ανταρτών.
 
Η κατάπαυση του πυρός , ήταν το μόνο απτό αποτέλεσμα μιας ειρηνευτικής διαδικασίας τριών εβδομάδων στη Γενεύη, μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης ,που είχε ως αποτέλεσμα  να δοθει η δυνατότητα στα γυναικόπεδα να περάσουν μέσα από τις κυβερνητικές γραμμές διασχίζοντας την Παλιά Πόλη.
 
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πόλης Talal al-Barazi έχουν παραδοθεί και ελέγχονται μεγάλος αριθμός ισλαμιστών που ανέρχεται σε 1400! Όλοι παραδόθηκαν με την ελπίδα ότι θα λάβουν προεδρική χάρη, και θα συγχωρεθούν για την ανταρσία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απομείνει μόλις περίπου 1500 ισλαμιστές αντάρτες στην Παλιά Πόλη που τελεί υπό πολιορκία, και χρησιμοποιούν ακόμα ως ασπίδα γύρω στα 1000 γυναικόπεδα. Αυτοί πολιορκούνται από τύο τεθωρακισμένες ταξιαρχίες και τέσσερις μηχανοκίνητες και πολλές ανεξάρτητες ομάδες πολιτοφυλάκων.
 
Μάλλιστα πρόκειται για τους πλέον φανατικούς οι οποιοι έβριζαν τους πρώην συμπολεμιστές τους όταν πήγαιναν να παραδοθούν, και τους έλεγαν ότι "πουλήσατε την Χομς".
 
Η Χομς δεν είναι απλά η τρίτη πόλη της Συρίας. Θεωρούνταν σύμβολο της ανταρσίας, και ως στρατηγικό σημείο, ήταν κρίσιμο καθώς, καθώς με την απελευθέρωσή της όλες οι περιοχές γύρω από τον Λίβανο καθίστανται πλέον άμεσα ελγχόμενες από τον Σύρο πρόεδρο.
 
Την ίδια στιγμή μεγάλη επίθεση εξαπολύεται από τις συριακές δυνάμεις μαζί με δυνάμεις της Χεζμπολάχ στο τελευταίο προπύργιο των αντσαρτών στο όρος Καλαμούν πάνω από την Δαμασκό, και συγκεκριμένα στο Yabroud μια πόλη  με μεικτό χριστιανικό-σουνιτικό πληθυσμό. Τουλάχιστον πριν τον πόλεμο και τις ομαδικές σφγές των σουνιτών ανταρτών εναντίον των Χριστιανών.
 
Με την κατάληψή της απελευθερώνεται όλος ο δρόμος από Δαμασκό μέχρι Χομς, και εκκαθαρίζονται πλήρως τα Λιβανοσυριακά σύνορα. Μετά από αυτό η Χεζμπολάχ θεωρέι ότι δεν θα ξαναντιμετωπίσει βομβιστικές ενέργειες, στην έδρα της στον Λίβανο, οι οποίες προέρχονταν από το όρος Καλαμούν.
 
Μετά την πτώση της Χομς, θα έχει απομείνει μόνο το Χαλέπι, το οποίο βρίσκεται ήδη υπό στενό, ασφυκτικό κλοιό. Ο Άσαντ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλες του τις δυναμεις για να εξολοθρέυσει την τελευταία μεγάλη εστία αντιστασης.
 
Μετά θα αρχίσει ο μακρύς δρόμος αποκατάστασης μια ερειπωμένης χώρας.
 
defencenet.gr

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΛ. ΝΟΜΙΚΟ

Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Στις κεντρικές υπηρεσίες του κράτους εμφανίζεται σήμερα ένας πληθωρισμός θέσεων «ευθύνης» που στην πραγματικότητα οδηγούν στη διασπορά της αρμοδιότητας, τον κατακερματισμό της επιχειρησιακής ενότητας, την αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία αναζήτησης ευθυνών. Η ριζική ανασύνταξη του κράτους και του πολιτικού συστήματος ήταν και παραμένει, η υπ’ αριθμόν ένα πρόκληση για το μέλλον και την προοπτική της χώρας μας. Η έλλειψη ορθολογικής πολιτικής, η δημαγωγία, οι σπατάλες και η κακοδιαχείριση (συχνά από ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο) οδήγησαν  στην κρίση και την  κοινωνική αδικία. Υπέρμετρα προνόμια, προκειμένου να υπάρξει κομματικό κέρδος, εδόθησαν σε πολλούς που δεν τα δικαιούντο με αποτέλεσμα σήμερα, οι πραγματικά αναξιοπαθούντες να κινδυνεύουν να χάσουν την μοναδική τους πρόσοδο. Σε ότι αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση η κομματική ιδιοτέλεια και η προσδοκία πρόσκαιρων πολιτικών κερδών οδήγησαν σε ετερόκλητες συνενώσεις χωρίς να ληφθεί υπ’όψιν η γνώμη των πολιτών, με αποτέλεσμα αφενός μεν τη δημιουργία τοπικών διενέξεων, αφετέρου δε τη σύγχυση στην κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ των διαφόρων βαθμών αυτοδιοίκησης και απουσία σαφούς προσδιορισμού των επιτελικών αρμοδιοτήτων κάθε επιπέδου διοίκησης του κράτους. Ο ισχυρός Δήμος μπορεί να προκύψει από την εξασφάλιση της πραγματικής οικονομικής αυτοτέλειάς του, την ενίσχυση των διοικητικών μηχανισμών του και την ανασύνθεση των ανθρωπογεωγραφικών ενοτήτων. Επιπλέον δε χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων των δημοτών και φυσικά ορθολογικός τρόπος κατανομής των πόρων. Δεν νοείται επί παραδείγματι δήμος με τραγικές ελλείψεις στην καθαριότητα και την παρουσία παιδικών σταθμών και ταυτόχρονα με πολυδάπανη παρουσία δήθεν πολιτιστικών προγραμμάτων.  Αυτό όμως που κατά τη γνώμη μου λείπει περισσότερο, δεν είναι τόσο η χρηστή διαχείριση και η πιστή τήρηση της σχέσης προσφοράς-ανταπόδοσης. Δεν είναι ακόμη ο αυστηρός δημοσιονομικός (και πειθαρχικός όπου χρειάζεται) έλεγχος. Είναι η ριζική αλλαγή νοοτροπίας. Είναι η ανάγκη να ακουστεί επιτέλους ένας σύγχρονος, κοινωνικός και ειλικρινής λόγος. Ένας λόγος που δεν θα κολακεύει, ούτε θα ικανοποιεί προσωρινά, για να επιφέρει αργότερα την καταστροφή. Μια νέα σχέση δήμου-δημότη που θα βασίζεται στην εντιμότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές. Μία σχέση που θα δομηθεί σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και κατανόησης. Γι αυτή τη σχέση χρειάζονται νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και μάχη με την υπάρχουσα νοοτροπία και τους υφιστάμενους μηχανισμούς. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να συμμετέχει κάθε δημότης που θέλει να βιώσει κάτι διαφορετικό σύγχρονο και πραγματικά δίκαιο κοινωνικά. Το έπαθλο θα είναι μια πραγματικά δικαιότερη και σύγχρονη δημοτική κοινωνία.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΘΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΙ!

Σύμφωνα με το arouraios, οι υπέρογκες αποδοχές που ελάμβανε μέχρι και σήμερα η δημοφιλής παρουσιάστρια, όχι μόνο δεν μπορούν να εξακολουθήσουν να δίνονται, αλλά απεναντίας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα...

123.000 ευρώ, υπό τις επικρατούσες συνθήκες, μπορούν να γίνουν 12.300 ευρώ.

Το αφεντικό του καναλιού της Κάντζας, Δημήτρης Κοντομηνάς, βρίσκεται, άλλωστε, σε μια λογική γενικότερου συμμαζέματος. Και, όπως, λένε, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν έχει κανένα λόγο να εξαιρέσει την ωραία Ελένη, από το κούρεμα που έχει ξεκινήσει στον Alpha.

Πηγή: athensmagazine.gr


Σχόλιο "Α.Π.": Γυναίκα χωρίς προβλήματα που κάνει εκπομπή-χαβαλέ, τραλα-λα, τραλα-λό! Τι μπορεί να πει αυτή η γυναίκα για την κρίση και για τον κόσμο που πεθαίνει από την πείνα ή αυτοκτονεί από τα χρέη; 

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΟΥΪΤΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

Η σουίτα του Τζον Κένεντι παραχωρήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και δεν παρέλειψε να… «τουιτάρει» το γεγονός.
Ο υπουργός Υγείας παρέστη ως κεντρικός ομιλητής σε δύο ομιλίες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Λέσχη του Harvard Kennedy School of Government.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε την σχετική φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο: «Το Πανεπιστήμιο μου παρεχώρησε για την διαμονή μου εδώ, το σπίτι του JFK. Μεγάλη Τιμή».
Ιδού το «tweet» του:
Το Πανεπιστήμιο μου παρεχώρησε για την διαμονή μου εδώ, το σπίτι του JFK. Μεγάλη Τιμή.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ 12 ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!

Σοκ επικρατεί στην Ισπανία, ύστερα από την αποκάλυψη ότι ένας δάσκαλος κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 12 μαθήτριες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, τα θύματά του ήταν ηλικίας 12 έως 17 ετών.

Κατά την αστυνομία, ο 51χρονος δάσκαλος ασελγούσε, παρενοχλούσε και βίαζε τις ανήλικες μαθήτριες σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Βαλδελούθ.

Ο δάσκαλος, που δούλευε σε θρησκευτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα υπό κρατική επιχορήγηση, δίδασκε Μαθηματικά, Ηθική, Μουσική και Φιλοσοφία, ενώ, κατά τα τοπικά μέσα, εργαζόταν και σε ένα ακόμα γειτονικό σχολείο.

Ο 51χρονος συνελήφθη την Παρασκευή και προφυλακίστηκε, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν δύο ακόμα διευθυντές με την κατηγορία ότι συγκάλυπταν τα εγκλήματά του.

nooz.gr

Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ" ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Tα χρέη ήταν τόσα, που τον έφτασαν ένα βήμα πριν από τη φυλακή!

«Ναι. Προς το παρόν είμαι σε μια επικοινωνία για τα χρέη μου που είναι στην εφορία και στο ΤΕΒΕ, όπου έχω... πάρει μια αναστολή κατά κάποιο τρόπο για να κάνω μια διευθέτηση. Πιστεύω ότι θα μπορέσω, όταν αρχίσω να πληρώνομαι από την τηλεόραση, να κάνω μια συνδιαλλαγή με το δημόσιο, αν μπορώ να την πω έτσι, που να μπορώ να δίνω κάποιες δόσεις και να μην υπάρχει αυτός ο κίνδυνος πια. Αν είναι να πάμε φυλακή, ας πάμε και φυλακή, τι να κάνουμε τώρα; (Γέλια.) Άμα δεν έχουμε να πληρώσουμε, τι μπορούμε να κάνουμε;» τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς στο Λοιπόν. Το αντιμετωπίζει ψύχραιμα. Δεν τον τρομάζει; «Όχι, όχι, καθόλου. 

Γιατί να με τρομάζει; Όταν οι κοινωνίες έχουν δημιουργήσει τις, φυλακές, είτε κατά ανάγκη είτε για κάποιους άλλους λόγους λιγότερο χρειαζούμενους, όμως αναγκαίους, και μέσα εκεί κλείνουμε τους κακούς για να μην κάνουν παραπάνω κακό στην κοινωνία, αν συμπεριλαμβάνομαι μεταξύ αυτών, ας πάω φυλακή. Τι έγινε; Το λέω πραγματικά...»

Οι φίλοι τον βοήθησαν οικονομικά δίνοντάς του δανεικά; «Με βοήθησαν οικονομικά δίνοντάς μου χρήματα - υποτίθεται ότι είναι δανεικά. Αυτό έγινε από φίλους οι οποίοι όταν τα επιστρέψω και μπορώ να τα επιστρέψω, μπορεί και να μη δεχθούν να τα πάρουν πίσω... Όμως, είναι δανεικά. Είναι ένα φιλικό δάνειο, είναι αυτό που λέμε: «Άσ' τα, ρε φίλε, όποτε μπορείς, μου τα γυρίζεις».


-Είναι πολύ όμορφο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γύρω μας...

«Ευτυχώς, υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γύρω μου και με έβγαλαν από τη δύσκολη θέση. Τώρα πια δεν είμαι σε δύσκολη θέση.

-Δεν αγχωθήκατε καθόλου όταν βρεθήκατε στη δύσκολη θέση;

Κι αν δεν έχω να πληρώσω, τι να κάνω; Μόνο έτσι μπορεί να το αντιμετωπίσει ένας καλλιτέχνης, πώς αλλιώς; Οι καλλιτέχνες είναι ανήσυχα όντα, ανήσυχα πνεύματα. Στις ανησυχίες μου μέσα θέλησα να κάνω ένα σχολείο υποκριτικής τέχνης. Αυτή ήταν η όρεξή μου από τότε που βγήκα από τη σχολή, το όνειρο μου, το μεράκι μου... Ό,τι είχα και δεν είχα το έβαλα σε αυτή τη δουλειά, οι καιροί δεν βοήθησαν, η οικονομία της Ελλάδας δεν πήγε καλά, κατ' επέκταση δεν πήγε και η δική μου, ως άνθρωπος που το επιχείρησα μέσα σε αυτή τη χώρα. Σε αυτό που πήγα να κάνω δεν είχα γνώση της επιχείρησης παρά μόνο του εκπαιδευτικού της χαρακτήρα. Δεν μπόρεσα να κρατήσω σώο και αβλαβές το οικονομικό μέρος, κράτησα το εκπαιδευτικό. Οικονομικά δεν τα κατάφερα, και όταν κάποιος δεν τα καταφέρει, δεν έχει παρά να πληρώσει. Αν δεν έχει να πληρώσει υλικά, πληρώνει με τον εαυτό του. Στη διάθεση σας… Δεν το λέω παλικαρίσια, ούτε υπερήφανα. Δεν βλέπω άλλη λύση. Πάντως, δεν υπάρχει πιθανότητα να εγκαταλείψω αυτή τη ζωή για χρέη, σε καμία περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που καταλήγουν εκεί, δεν τους δικαιολογώ. Πώς αλλιώς θα πληρώσω; Θα πληρώσω με το να πάω φυλακή. Εντάξει, δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα.»

gossip-tv, paraskinia.com

ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΔΙΩΞΗ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!

Νέα τροπή στην υπόθεση του Θ. Αναστασιάδη. Απορρίφθηκε η εισήγηση του αντεισαγγελέα ΑΠ, που είχε ζητήσει να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη
Δεν προσκρούει στις Συνταγματικές επιταγές η ρύθμιση του άρθρου 7 του 3943/2011, που προβλέπει αναδρομική ισχύ φορολογικών διατάξεων, έκρινε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με το υπ΄ αριθμ. 1/2014 βούλευμά της, απορρίπτοντας την εισήγηση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Νίκου Παντελή.
Ο αντεισαγγελέας είχε προτείνει να αναιρεθεί μερικώς το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε βάρος του εκδότη-δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη και να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη σε βάρος του, μόνο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε βαθμό κακουργήματος.
Ως εκ τούτου, η δίωξη σε βάρος του κ. Αναστασιάδη για το αδίκημα της φοροδιαφυγής θεωρητικά ισχύει. Ωστόσο, επειδή ήδη έχει προβεί σε συμβιβασμό με την αρμόδια ΔΟΥ, που προβλέπει την πληρωμή περίπου 1,3 εκατ. ευρώ και έχουν καταβληθεί ορισμένες δόσεις, η κατηγορία δεν υφίσταται πλέον.
Έτσι, παραμείνει προσωρινά σε βάρος του κ. Αναστασιάδη μόνο η κατηγορία για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες).
Το χρονικό της υπόθεσης
Υπενθυμίζεται, ότι ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της ΙΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών κατά του εκδότη-δημοσιογράφου ασκήθηκε ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η δίωξη ασκήθηκε καθώς το οικονομικό έτος 2008 υπέβαλε ανακριβή φορολογική δήλωση (δεν δηλώθηκε 1,6 εκατ. ευρώ).
Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε ύστερα από φορολογικό έλεγχο και η δίωξη ασκήθηκε πριν ολοκληρωθεί η φορολογική - διοικητική διαδικασία. Δηλαδή, πριν ασκηθεί προσφυγή από τον ελεγχόμενο, αλλά και πριν να εκδοθεί δικαστική απόφαση από φορολογικό δικαστήριο, όπως προέβλεπε το ευμενέστερο δικονομικό καθεστώς (Ν. 2537/1997), πριν δηλαδή την ισχύ του νόμου 3941/2011.
Τον Φεβρουάριο του 2013, κατά το στάδιο της ανάκρισης, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε να κηρυχθεί άκυρη η ποινική δίωξη σε βάρος του για την κατηγορία της φοροδιαφυγής, καθώς ασκήθηκε χωρίς να συντρέχουν οι νόμιμες διαδικασίες, δηλαδή πριν την οριστικοποίηση της φορολογικής εγγραφής - διαδικασίας. Το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε με βούλευμά του το αίτημα του κ. Αναστασιάδη.
Ακολούθως ασκήθηκε αναίρεση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ο κ. Παντελής πρότεινε να μην εφαρμοστούν αναδρομικά δικονομικές - φορολογικές διατάξεις που θίγουν θεμελιώδη δικαιώματα και συμφέροντα του κατηγορούμενου και συνεπώς να ακυρωθεί μερικώς το επίμαχο βούλευμα και να κηρυχθεί απαράδεκτη η σε βάρος του κ. Αναστασιάδη ποινική δίωξη για την πράξη της φοροδιαφυγής.
Ειδικότερα, ο κ. Παντελής υποστήριξε ότι δεν μπορούν οι δυσμενέστερες φορολογικές διατάξεις του νόμου 3943/2011 να έχουν αναδρομική ισχύ.
Τώρα, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απέρριψε την εισήγηση του συγκεκριμένου αντεισαγγελέα, καθώς οι αρεοπαγίτες αποφάνθηκαν ότι οι διατάξεις του άρθρου 3 του νόμου 3943/2011 για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δεν προσκρούουν στην προβλεπόμενη από το άρθρο 7 του Συντάγματος καθιερωμένη αρχή της μη αναδρομικότητας ποινικού νόμου, γιατί αφορά της ουσία της υπόθεση και όχι καθαρά ποινική διαδικασία.
Έτσι, κατέληξαν οι αρεοπαγίτες, οι διατάξεις του άρθρου 3 του νόμου 3943/2011 έχουν εφαρμογή και επί των εγκλημάτων που φέρονται ότι τελέστηκαν πριν την έναρξη ισχύος του εν λόγω νόμου.
news247.gr

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ! ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ! ΒΙΝΤΕΟ

ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi

            Επανειλημμένως κατά το παρελθόν έχω αναφερθεί στην απραξία και την ατολμία της Δικαιοσύνης να προστατέψει την πατρίδα μας και τον λαό της, όπως ορίζει το Σύνταγμα, από τα σαρκοβόρα πολιτικά όρνεα που κατατρώγουν τις σάρκες του Ελληνικού λαού και ανενόχλητα ξεπουλούν την πατρίδα μας στους δολοφόνους τοκογλύφους δανειστές μας.
            Επί παραδείγματι έγραφα στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 στο άρθρο μου, «Κα Νικολακέα Δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων;»: «…έχει μεγάλη σημασία να αξιολογηθεί σωστά το τελευταίο διαπραγματευτικό ατού της πατρίδος μας έναντι της γερμανικής κυβέρνησης που ακούει στο όνομα ΟΤΕ-Deutsche Telecom. Και για να γίνουμε πιο σαφείς. Από τη στιγμή που συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο Τάσος Μαντέλης, ο Ηλίας Γεωργίου (προϊστάμενος του Ε.Σέκερη εκείνη την εποχή), αλλά και αρκετά πρώην μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ, πιθανώς να έχουν την τύχη του Άκη Τσοχατζόπουλου, προκύπτει σαφέστατα πως οι προγραμματικές συμφωνίες του 1998 και για τις οποίες υπήρξε δωροδοκία, θα πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μην «αρχειοθετηθούν», αλλά αντιθέτως να αποτελέσουν διαπραγματευτικά όπλα για το συμφέρον της πατρίδος μας. Και προφανώς, από την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος, μιας και η παρούσα της συγκυβέρνησης ΝΔ (Σαμαρά) – ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος) δεν μπορεί να αναγκάσει τη Siemens έστω, να τηρήσει ακόμη και αυτόν τον ζημιογόνο για την πατρίδα μας, εξωδικαστικό συμβιβασμό Siemens – Ελληνικού Δημοσίου κατά παράβαση εκτέλεσης της μοναδικής ομόφωνης απόφασης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και η οποία είχε επιδικάσει στη Siemens πρόστιμο-αποζημίωση 2 δις ευρώ προς το Ελληνικό Δημόσιο. Γιατί ως γνωστόν η γερμανική πολυεθνική εταιρεία, όχι μόνο δεν τηρεί κανένα από τα συμφωνηθέντα σημεία του εξωδικαστικού συμβιβασμού Siemens – Ελληνικού Δημοσίου, αλλά οσονούπω τα καταπατεί, καθιερώνοντας σε εβδομαδιαία βάση τις απολύσεις εργαζομένων της και για τις οποίες πολλάκις η «Ελεύθερη Ώρα» έχει αναφερθεί, δημοσιεύοντας ανακοινώσεις του Σωματείου εργαζομένων της  Siemens κατά αυτής της πολιτικής της. Κλείνοντας, απευθύνουμε έκκληση στην αξιότιμη Ανακρίτρια κ.Νικολακέα, να εμποδίσει με κάθε τρόπο το «κουκούλωμα» του σκανδάλου Siemens-Intracom- OΤΕ για να αποδείξει πως δεν έχουμε Δικαιοσύνη δυο ταχυτήτων! Κατ΄ αυτό τον τρόπο θα ανακτήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη το τρωθέν κύρος της στα μάτια του Ελληνικού λαού, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως η Δικαιοσύνη δεν είναι το σκαλοπάτι αναρριχήσεως δικαστών σε Υπουργικούς θώκους».  

            Παρά λοιπόν, την κριτική που έχω ασκήσει στα υψηλά κλιμάκια της Δικαιοσύνης της πατρίδος μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως κάτι αρχίζει και ροδίζει στους κόλπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Φαίνεται αρχίζουν και ξυπνούν συνειδήσεις. Φαίνεται αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως είναι θεσμικοί παράγοντες της Δημοκρατίας μας και θεματοφύλακες του Συντάγματος των Ελλήνων. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη άποψη που ισχυρίζεται πως η Δικαιοσύνη ξυπνάει από το λήθαργό της, από τη στιγμή που διαπιστώνει πως είναι ανώφελη πλέον, η στήριξη των Μνημονιακών κυβερνήσεων, αντιλαμβανόμενη πως οι Μνημονιακές πολιτικές και αυτοί που τις εκφράζουν έχουν ημερομηνία λήξεως. Έτσι, δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση οι φαύλοι συστημικοί πολιτικοί να τους συμπαρασύρουν στην διαφαινόμενη πτώση τους. Πάντως, όπως και να έχει το πράμα, χαιρετίζω αυτή τη μεταστροφή της Δικαιοσύνης υπέρ του λαού και της τήρησης του Συντάγματος.
            Στο συγκεκριμένο σημείο θα ήθελα να αναφέρω μερικές από τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις που με ανάγκασαν να εκφράσω αυτά τα αισιόδοξα μηνύματα για τη Δικαιοσύνη.
            Στα τέλη του Ιανουαρίου το ΣτΕ δικαίωσε τους ενστόλους όλων των Σωμάτων εντοπίζοντας αντισυνταγματικότητα στην υπουργική απόφαση με την οποία περικόπηκαν οι αποδοχές τους (με αναδρομική ισχύ από 1ης Αυγούστου 2012) σε εφαρμογή του Μνημονίου 3. Η σχεδόν ομόφωνη απόφαση των 30 δικαστών, ακυρώνει την υπουργική απόφαση και επιβάλει επιστροφή περί των 100 εκ. ευρώ. Βέβαια το σημαντικότερο αυτής της δικαστικής απόφασης είναι πως δικαιώνεται το σκεπτικό της προσφυγής των ομοσπονδιών και ενώσεων των ενστόλων. Σε αυτές επισημαινόταν πως με τις περικοπές παραβιάστηκαν οι συνταγματικώς κατοχυρωμένες αρχές αναλογικότητας, ισότητας και αξιοπρεπούς διαβίωσης καθώς και ότι είναι αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και στο δικαίωμα σε δίκαιη αμοιβή που κατοχυρώνεται από το άρθρο 4 του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.   
            Επίσης, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την αυτόφωρη σύλληψη επιχειρηματία για χρέη προς το Δημόσιο και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο. Μέσω αυτής της γενναίας απόφασης οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης βάζουν φρένο στην διαπόμπευση έντιμων επιχειρηματιών που οι πολιτικές των Μνημονίων τους μετέτρεψαν από νόμιμους επαγγελματίες σε θύματα της κρίσεως και οι οποίοι αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Αυτή η απόφαση επί της ουσίας καταργεί το σχετικό νόμο που ψηφίστηκε το 2011 και ο οποίος λειτουργούσε ως εισπρακτικός μηχανισμός. Ένας μηχανισμός που υπαγορεύτηκε από τους τοκογλύφους δανειστές μας και πειθήνια εκτελέστηκε από τους δοσίλογους πολιτικούς των Μνημονιακών κυβερνήσεων.
            Στις αρχές Φεβρουαρίου το Δ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου με ψήφους 3-2 έκρινε πως το «χαράτσι» στα ακίνητα, το οποίο εισπράττεται διά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (υπολογιζόμενο δηλαδή, με βάση τα τετραγωνικά, την τιμή ζώνης κ.λπ. και όχι με βάση την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι αλλεπάλληλες μειώσεις αποδοχών και συντάξεων, αλλά και οι μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις), είναι αντισυνταγματικό και αντίθετο προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το σκεπτικό αυτής της απόφασης, που αποτελεί πλέον, ισχυρό νομικό προηγούμενο, είναι βόμβα για την ληστρική πολιτική των Μνημονιακών κυβερνήσεων. Ειδικότερα δε, για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που σοφίστηκε αυτό το φορομπηχτικό μέτρο υπό τη μορφή του προσωρινού μέτρου, αλλά και του σημερινού Πρωθυπουργού, ο οποίος το μετέτρεψε σε μόνιμο φορο-εισπρακτικό μέτρο. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία αν τελικά υιοθετήσει την παραπάνω απόφαση του Δ΄ Τμήματος  του Αρείου Πάγου, το ζήτημα θα οδηγηθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, από τη στιγμή που το ΣτΕ έχει αποφανθεί ό,τι η διακοπή ηλεκτροδότησης είναι παράνομη, αλλά το χαράτσι νόμιμο.  
            Οσονούπω, όλοι αντιλαμβανόμεθα από τις παραπάνω Δικαστικές αποφάσεις, πως οι κυβερνήσεις των Μνημονίων έχουν τσαλαπατήσει το Σύνταγμα και νομοθετούν αυθαίρετα εις βάρος του Ελληνικού λαού και προς όφελος των  τοκογλύφων δανειστών μας. Αποδεικνύεται από αυτές τις αποφάσεις, πως υπάρχουν έντιμοι και ανεξάρτητοι Δικαστές που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις προσταγές της τρόικας. Αποδεικνύεται επίσης, πως υπάρχουν Δικαστές στις μέρες μας που σηκώνουν το ανάστημά τους στην νέα κατοχή της πατρίδος μας, όπως ακριβώς οι Τερτσέτης και Πολυζωίδης. Που μπορούν να προστατέψουν το Σύνταγμα, τους Νόμους, τη χώρα και τους πολίτες της. Που μπορούν να βάλουν τέλος στην υποτακτικότητα, την δουλικότητα και τον αυταρχισμό των σύγχρονων γκαουλάιντερ της Ελλάδος μας. Εκείνων δηλαδή, όπως ο Ανώτατος Άρχων της πατρίδος μας, Κάρολος Παπούλιας και οι αρχηγοί της σημερινής δικομματικής Κυβερνήσεως, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος.               


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΥΔΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΙΜΑΤΕΡ





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να προσκαλέσουμε μικρούς και μεγάλους στις Αποκριάτικες Γιορτές που διοργανώνουμε για τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 από τις 11.00 πμ μέχρι 2μμ.

Στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού:
στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου
και
Στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου:
στην Πλατεία Ελευθερίας

Σ’ αυτές τις γιορτές μας θα υπάρχουν για να σας διασκεδάσουν  πολλές εκπλήξεις, κλόουν, ανιματέρ, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, παραδοσιακά τραγούδια καθώς και Latin επιτυχίες από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία, χοροί, Zumba show, παιδότοποι με φουσκωτά, μπασκέτες και ξύλινα ποδοσφαιράκια, μπαλονοκασκευές, face & body painting, καραμελοπόλεμος, παιχνίδια και πολλά άλλα…
Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς και να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα στα παιδιά μας!!!

   
Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλειος  Μ. Ξύδης

Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού