Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΒΙΣΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!

Η Μύκονος και οι vip ζουν και αναπνέουν για το αποψινό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο super paradise με την Conchita και την Άννα Βίσση να σολάρουν για τον πρίγκιπα του Μαρόκο και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.Από νωρίς έχουν αποκλειστεί οι χώροι γύρω από το στέκι της Μυκόνου, ενώ περισσότεροι από 150 άνδρες ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας περιτριγυρίζουν στο χώρο απομακρύνοντας τους… παρείσακτους.

Ενδεικτικό των δρακόντιων μέτρων ασφαλείας, που έχουν ληφθεί αποτελεί το γεγονός ότι ο πρώτος έλεγχος διεξάγεται στα 700 μέτρα από το μπαρ, ενώ μόνο οι vip παρκάρουν τα οχήματά τους έξω από το «Jackie O». Οι υπόλοιποι θα περπατήσουν 300 μέτρα για να προσεγγίσουν τον χώρο και εφόσον περάσουν από τα «θεριά» με τις μαύρες μπλούζες.

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα…










Oι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας περιπολούν τον χώρο

Μάχη για ένα τραπέζι

Η χλιδή σοκάρει στο πάρτι της Άννας Βίσση, την ώρα που εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά μαστίζονται καθημερινά από τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης. Επιχειρηματίες και εφοπλιστές «τσακώθηκαν» για ένα από τα πρώτα τραπέζια του beach bar που θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της χρονιάς.

Η επέτειος για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση και η πρώτη εμφάνιση της νικήτριας της φετινής Eurovision Conchita Wurst στη χώρα μας στάθηκαν αφορμή στους διοργανωτές να πάρουν την απόφαση και να ετοιμάσουν μια ειδική βραδιά στη Μύκονο, οι τιμές της οποίας ξεπερνούν κάθε φαντασία και βρίσκονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας.

Ανάμεσα στους υψηλούς θαμώνες της βραδιάς θα είναι και ο πρίγκιπας του Μαρόκου, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το μεγάλο event ζήτησε να του κλείσουν ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού προκειμένου να απολαύσει από εκεί το θέαμα μαζί με την παρέα του. 

Στο party που έχει ετοιμάσει η τραγουδίστρια θα ανοίξει τη βραδιά η Demy ενώ θα εμφανιστούν ακόμα στο stage οι Freaky Fortune, ο Risky Kidd και ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Τιμές εκτός κρίσης…


Σύμφωνα με πληροφορίες, 100 ευρώ θα πρέπει να δώσει κάποιος για ένα ποτό στα όρθια και 450-500 ευρώ θα κοστίζει το εισιτήριο για την εν λόγω συναυλία στην πρώτη σειρά με σαμπάνια και μενού ανά 4 άτομα.

Επίσης, 300 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει κάποιος προκειμένου να απολαύσει το… μούσι της Conchita, καθήμενος σε καναπέ στο πρώτο stage με σαμπάνια, ενώ 250 ευρώ στο δεύτερο stage με σαμπάνια, λίγο πιο μακριά από την σκηνή αλλά σε αρκετά υπερυψωμένη θέση και κοντά στον DJ.
Καταραμένη φτώχεια…
zougla.gr

Ο ΞΥΔΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ....ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ! ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Μετά λύπης το λέμε και το γράφουμε αλλά ο δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι από αυτούς που επλήγησαν βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές. Έκελισε το ΙΚΑ Χολαργού (οι διοικητικές υπηρεσίες), κλείνουν και τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (προσωρινά λένε αλλά ούδεν μονιμότερον του προσωρινού), κόντεψε να κλείσει η εφορία Χολαργού, καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία, τέλος οι σχολικοί φύκακες, κλείνει το 6ο δημοτικό σχολείο Χολαργού για να συγχωνευτεί με το 1ο. 
Δεν ξέρουμε τι άλλο έχει απομείνει στον δήμο, πάντως επί δημαρχίας Ξύδη, ο Δήμος γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και παραδίδεται ...ξεπουπουλιασμένος! Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι κάθε τόσο ο Δήμαρχος έβγαινε με επιστολές και κατηγορούσε ως κασάνδρες όσους του έλεγαν ότι "κλείνει η μια υπηρεσία, κλείνει η άλλη, κάνε κάτι Δήμαρχε! "Μην ανησυχείτε..." έλεγε ο Δήμαρχος για να διαψεύδεται τελικά ο ίδιος με τις επιστολές του!

Το ερώτημα είναι και το έχουμε ξαναϋποβάλλει: Τι χρειάζονται οι δήμαρχοι αφού δεν μπορούν να αποτρέψουν τίποτε; Ας βάλει ο Φούχτελ ένα δικό του υπηρέτη ( τον ...Γλύφτελ ας πούμε) και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αφού το έργο είναι στημμένο έτσι κι αλλιώς!

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΔΗ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΞΥΔΗΣ!

Το "Δίκτυο Πολιτών" για μια ακόμη φορά ακθέτει τον Δήμαρχο Ξύδη με τα ίδια τα λεγόμενα του Δημάρχου. Βγάζει στον αέρα την ανακοίνωση του Ξύδη η οποία όπως και οι προηγούμενες που αφορούσαν στο ΙΚΑ, την εφορία (και δεν ξέρου πού αλλού) μιλάει για Κασάνδρες αλλά στο τέλος οι ανακοινώσεις του Δημάρχου εκθέτουν τον ίδιο. Δυστυχώς ο κ. Ξύδης στα χρόναι της Δημαρχίας του στον Παπάγου-Χολαργό ακολούθησε μια τακτική προστασίας-υπεράσπισης της πολιτικής Σαμαρά. Ήταν μια συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής στον δήμο. 
Ιδού λοιπόν!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Χολαργού συνεχίζει (και θα συνεχίζει) το έργο του.
Διαψεύσθηκαν για άλλη μία φορά οι Κασσάνδρες του Δημοτικού Συμβουλίου (δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας) που υποστήριζαν ότι πρόκειται να καταργηθεί ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Χολαργού και ζήταγαν επίμονα (ιδιαίτερα ο κ. Περ. Ζήκας) το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας και να προγραμματίσει περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Ουδέν αναληθέστερο αυτού, όπως διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχον κ. Βασίλη Ξύδη τόσο ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Δημ. Κοντός (τον οποίον επισκέφθηκε στο γραφείο του μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Δασκαλόπουλο στις 16 τρ. μηνός) όσο και ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα 18 Οκτωβρίου.

Το βέβαιο είναι ότι οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα τοπικά ιατρεία Χολαργού θα παραμείνουν στην πόλη μας και οποιαδήποτε μεταβολή θα αποσκοπεί στην παραγωγικότερη λειτουργία τους και όχι στην κατάργηση του ή στη συγχώνευση του.

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού κ. Βασ. Ξύδης ζήτησε επίσης την ενίσχυση των τοπικών ιατρείων με ιατρούς ειδικοτήτων που λείπουν και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως αυτό προσδιορίστηκε από τον προϊστάμενο των τοπικών ιατρείων Χολαργού και συμπολίτη μας κ. Αριστ. Παπαδημητρίου. Τόσον ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. όσο και ο Υπουργός Υγείας υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν θετικά την ενίσχυση τους σε προσωπικό.

Είναι επομένως αδικαιολόγητη οποιαδήποτε ανησυχία αφού τα ιατρεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους συμπολίτες μας καθημερινά στη διεύθυνση Λ.Μεσογείων 250 από τις 07.30 το πρωί έως 18.30, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες.

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ! ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ!

Τραγωδία με ιδιωτικό αεροσκάφος εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί του Σάββατου στο αεροδρόμιο Σπάρτης. 
Ένα ιδιωτικό υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος Ι-Α651, κατέπεσε έξω από το κλειστό αεροδρόμιο Σπάρτης στο Πυρί Λακωνίας, πιθανότατα από ανθρώπινο λάθος, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τα δύο μέλη του πληρώματος.
Σύμφωνα με το Report24 το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σπάρτης. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια απογείωσης από το αεροδρόμιο στο Πυρί Λακωνίας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αεροσκάφος συνετρίβη περίπου 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου. Σύμφωνα με το επαρχιακό ειδησεογραφικό μέσο, τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης ήταν έμπειροι χειριστές.
Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Σε επικοινωνία του newsbomb.gr με το νοσοκομείο, τα δύο μέλη του πληρώματος είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους, πριν διακομισθούν στο νοσοκομείο.
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως το αλεξίπτωτο του αεροσκάφους είχε ανοίξει, καθώς οι δύο άτυχοι άντρες κατάλαβαν ότι το αεροπλάνο έχανε ύψος κατά τη διάρκεια της απογείωσής του.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Αερολέσχης Σπάρτης και διενεργούνται έρευνες.
Τι υποστηρίζει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
Σε ανακοίνωσή της, η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, επισημαίνει ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από πεδίο, μη αδειοδοτημένο από την ΥΠΑ, για πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών. Επιπλέον τονίζει πως δεν κατετέθη, από τον υπεύθυνο για την πτήση χειριστή, σχέδιο πτήσης ως όφειλε και πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με την Υπηρεσία.

Αναλυτικά: 
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει τα ακόλουθα για τις συνθήκες του δυστυχήματος που συνέβη στη πτήση αμφίβιου υπερελαφρού αεροσκάφους, τύπου AVENTURA, ιταλικού νηολογίου:
• Το αεροσκάφος απογειώθηκε από πεδίο, μη αδειοδοτημένο από την ΥΠΑ, για πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών.
• Δεν κατετέθη, από τον υπεύθυνο για την πτήση χειριστή, σχέδιο πτήσης, ως όφειλε.
• Δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με την Υπηρεσία μας.
• Στον τόπο του ατυχήματος, μετά από συνεννόηση με την ΥΠΑ, μετέβησαν ήδη, εκπρόσωποι της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, αρμόδιας για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών του ατυχήματος.
• Η Διοίκηση της ΥΠΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια της, στους οικείους των θυμάτων.
φωτό: report24.gr


newsbomb.gr

25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΣΕ 1.000 ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

●     Μειώθηκε κατά 70.000 ο ελληνικός πληθυσμός από το 2013 έως το 2014
●     Οδηγούμαστε σε αφανισμό του έθνους μας, έτσι που σε 25 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό έθνος
●     Το ποσοστό γονιμότητας ανά γυναίκα είναι 1,4 αλλά για να διατηρηθεί ένας λαός θα πρέπει να ξεπερνά το 2,3
●     Πρόκειται για σύγχρονη γενοκτονία

από την Ελίνα Αναγνωστοπούλου
Τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι απογοητευτικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα στις Βρυξέλλες, ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 70.000 άτομα τον τελευταίο μόνο χρόνο.
Πιο συγκεκριμένα, ο πληθυσμός της χώρας μας ανερχόταν σε 11,062 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2013 ενώ ένα χρόνο μετά βρισκόταν στα 10,992 εκατομμύρια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν είναι  μόνο μειωμένος ο ελληνικός πληθυσμός αλλά κι ο μέσος όρος ηλικίας της ανεβαίνει επικίνδυνα καθώς οι γεννήσεις στην Ελλάδα φέτος είναι ποσοστιαία από τις λιγότερες της Ευρώπης.
Κάθε κράτος έχει ως βασικούς σκοπούς να αυξήσει την έκτασή του, τον πληθυσμό του και να εξασφαλίσει την ευημερία των πολιτών του με τις παροχές του προς αυτούς. Το ελληνικό κράτος, λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που υπάρχουν στη σχετική πολιτική διανύει μία εκ των χειρότερων εποχών συγκριτικώς χρονικά με περιόδους ειρήνης. Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου σπαραγμού τα ποσοστά της φτώχειας, του υποσιτισμού και της εξαθλίωσης ήταν λίγο πιο αυξημένα σε σχέση με το παρόν.
Η ελληνική οικονομία έχει εδώ και πολλά χρόνια καταρρεύσει κι εμείς δεν αντιδρούμε. Ο οικονομικός κατακερματισμός είναι συνημμένος με την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, έχει φτάσει εδώ και καιρό το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να σταματήσουμε να επιτρέπουμε τέτοιου είδους πολιτικές στην Ελλάδα μας.
Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη είναι κάτι παραπάνω από κομβική αφού αποτελεί δίαυλο ένωσης της Δύσης με την Ανατολή και του Βορρά με το Νότο. Πρόκειται, λοιπόν για ένα πολιτισμικό και γεωπολιτικό σταυροδρόμι που θα μπορούσε να είναι αξιοποιήσιμο σε τομείς όπως τα ναυτιλιακά, τα τουριστικά και όχι μόνο, αφού και τα αγροτικά προϊόντα ευδοκιμούν χάρη στο εύκρατο κλίμα που έχουμε.
Η πολιτική που θα έπρεπε να ασκηθεί σε τέτοια θέματα θα ήταν δέον να είναι άκρως εθνωφελής και κατ’ επέκταση εθνοσωτήριος προκειμένου να ανακάμψει αφενός το ελληνικό πνεύμα, αφετέρου να αναστηλωθεί η Ελλάδα στην Ευρώπη και να είναι κυρία της ίδιας της της σύστασης.
Σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι πρέπον να δίνουμε βάση στις ρίζες μας, να είμαστε πρωτίστως Έλληνες και έπειτα Ευρωπαίοι “υπήκοοι”.
Επειδή όμως αυτά εκλείπουν προς το παρόν, οδηγούμαστε σε αφανισμό του έθνους μας, του ελληνικού φύλου, του αρχαιότερου όλης της Ευρώπης. Οφείλουμε σε εμάς να προασπίσουμε τους βασικότερους θεσμούς του ελληνικού κράτους: την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Έτσι ακριβώς λοιπόν, η οικογένεια θα πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται στο μέγιστο βαθμό παρά τις δυσχέρειες που υπάρχουν. Έχει προταθεί κατά καιρούς να υπάρξει υπουργείο σχετικό με την οικογένεια ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υπογεννητικότητας όπως παραδείγματος χάρη τις διαδικασίες υιοθεσίας κλπ. Επιπλέον, θα ήταν ωφέλιμο η οικογένεια που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί να ευνοείται στην πράξη κι όχι θεωρητικά από τις μεταρρυθμίσεις και τις φορολογικές επιβαρύνσεις που αφορούν στους τριτέκνους ή στους πολυτέκνους. Ας μην λησμονούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό διαζυγίων και κατά συνέπεια ανολοκλήρωτων γάμων οφείλεται σε αίτια οικονομικά.
Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να αντιμετωπίζει οικονομετρικά τους πολίτες της και να αποκτήσει πρόσωπο με ισχυρά κοινωνικά ερείσματα.
Εν ολίγοις, η μείωση του ελληνικού έθνους σε ποσοστιαίο επίπεδο οφείλεται κατ’ εξοχήν σε οικονομικής φύσης αίτια. Δεν υπάρχει υποδομή που να υποστηρίζει την ανάπτυξη του ελληνικού λαού. Λόγω της οικονομικής κρίσης ο προβληματισμός “μπαίνει σε δεύτερη μοίρα”.
Τι όμως αυτό που επιφυλάσσει όμως αυτή η πολιτική που ασκείται; Τα στοιχεία που έχουμε είναι αποθαρρυντικά. Αρκεί μόνο να παραθέσουμε ότι το ποσοστό γονιμότητας ανά γυναίκα είναι 1,4 στην Ελλάδα του 2014, όμως για να εξακολουθήσει να υφίσταται ένας λαός θα πρέπει το ποσοστό να είναι τουλάχιστον 2,3. Η ψαλίδα είναι τεράστια και δύσκολο να καλυφθεί από χρόνο σε χρόνο.
Με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, ο αμιγής ελληνικός λαός που ομιλεί τη νέα ελληνική γλώσσα και πιστεύει στην Ορθοδοξία θα αφανιστεί σε 25 χρόνια. Θέση θα πάρει ο “ελληνισμός” με στοιχεία μουσουλμανισμού και λαογραφικά συστατικά γειτόνων χώρων, πολιτισμικό αμάλγαμα που δε θα θυμίζει Ελλάδα. Θα θυμίζει βαλκάνια, Ανατολή αλλά όχι Ελλάδα.
Ο συγκερασμός πολιτισμών σε κάθε ψυχή πατριώτη και εθνιστή δεν είναι θεμιτός. Θέλουμε μια Ελλάδα που να στηρίζει αυτούς που είναι Έλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή πρώτα κι από το πλεόνασμά της (το αληθινό κι όχι το τεχνητό της Ελλάδας του success story) να φροντίζει τους μετανάστες που λαθραία έλαβαν ελληνική ιθαγένεια και διεκδικούν τα επιδόματα και τις φοροελαφρύνσεις που θα συνάδουν με τις ανάγκες τους. Θέλουμε τους Έλληνες να σταθούν στα πόδια τους, να γίνουν πάλι αυτάρκεις και ως λαός και ως κράτος.
Όσα βιώνουμε ως χώρα θυμίζουν μια γενοκτονία υποβεβλημένη με έμμεσο τρόπο: πολιτικά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι σε εννέα χρόνια από τους Νεότουρκους έχασαν τη ζωή τους περίπου τριακόσιες χιλιάδες Πόντιοι. Κατά προσέγγιση: 35.000 άνθρωποι το χρόνο θανατώνονταν. Χαρακτηρίστηκε και αναγνωρίστηκε ως γενοκτονία. Έμεινε στη σύγχρονη ιστορία ως η γενοκτονία των Ποντίων.
Σε τι διαφέρει αυτό από τη σύγχρονη υπέρμετρη μείωση του ελληνικού πληθυσμού; Ουσιαστικά σε τίποτα. Ο τρόπος αφανισμού διαφέρει. Η ελληνική γενοκτονία είναι γεγονός. Τραγικό στοιχείο επίσης αποτελεί το γεγονός ότι πολλές ανθρώπινες απώλειες οφείλονται σε αυτοκτονίες. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες οικογένειες είναι καταστροφικά. Εξοντωτικά τόσο για την οικογένεια όσο και για την ψυχολογία των μελών της.
Αυτό είναι το success story της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτό όμως που προκαλεί τους μεγαλύτερους προβληματισμούς είναι το γιατί δεν αντιδρούμε εφόσον όλα αυτά είναι γνωστά. Είναι καιρός να δηλώσουμε τη βούλησή μας και να λάβουμε θέση σε όλα τα παραπάνω σημαντικά ζητήματα που δεν αφορούν μόνο την επόμενη γενιά αλλά και τη συνέχιση του έθνους. Αποτελεί απόφαση ευθύνης, αποτελεί απόφαση που θα διαδραματίσει ρόλο στην ιστορία που θα γράψουν οι ιστοριογράφοι του μέλλοντος.

Οι Έλληνες πολίτες έρχονται ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με κομβικά ζητήματα. Στην απειλή οφείλουμε να είμαστε συνασπισμένοι. Αρμόζει να βάλουμε σε προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον. Πρέπει να εμποδίσουμε τη μείωση του πληθυσμού. Το κράτος οφείλει να είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή με το να παρέχει ελαφρύνσεις στις πολυμελείς οικογένειες.

δημοσιεύεται και στην "Ελεύθερη Ώρα"

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

Μην πάτε τσάμπα να φτιάξετε τα γυαλιά σας σήμερα. Θα βρείτε τα ΟΠΤΙΚΑ κλειστά. Ο λόγος, για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η...Αγία Παρασκευή! Είναι η πολιούχος των οπτικών μια και είναι η προστάτιδα των ματιών. 
Οπότε όσοι...εκνευριστείτε επειδή το κατάστημα οπτικών που θα επισκεφτείτε θα είναι κλειστό, τα παράπονά σας....στην Αγία Παρασκευή! 

ΕΚΤΑΚΤΟ! TΡΑΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Ιδιωτικό αεροσκάφος κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σπάρτης έχασε ύψος και έπεσε 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στο Πυρί, Λακωνίας, πριν από λίγη ώρα, συνεχίζοντας έτσι την "αλυσίδα" των αεροπορικών δυστυχημάτων τις τελευταίες μέρες σε όλο τον πλανήτη.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν δυο νεαρά άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική υπηρεσία, νεκρά.
Οι σοροί τους μεταφέρονται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο Σπάρτης και προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία. Το αεροσκάφος κατέπεσε για άγνωστους μέχρις στισγμής λόγους. 
defencenet.gr

ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Θέμα: « Προσωρινή διακοπή λειτουργίας Τ Λ. Χολαργού»
Σε συνέχεια του ανωτέρω εγγράφου, σας ενημερώνουμε ότι συμφωνούμε με την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Τοπικού Ιατρείου Χολαργού, για το διάστημα από 1/8/2014 έως και τις 20/8/2014, λόγω έλλειψης προσωπικού:
Οι παραπάνω ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά με ευθύνη των Υπευθύνων των Μονάδων Υγείας στις οποίες υπάγονται τα Τοπικά Ιατρεία.
Οι Υπεύθυνοι λειτουργίας των Τοπικών ιατρείων θα φροντίσουν για την ανάρτηση σε εμφανές σημείο σχετικής ανακοίνωσης για το κοινό, που θα ενημερώνει τους προσερχόμενους: α) για το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το Τοπικό Ιατρείο και β) ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν από την αντίστοιχη Μονάδα Υγείας, αναγράφοντας πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας της Μονάδας Υγείας.

Ανακοίνωση - Καταγγελία


“1η Αυγούστου διακόπτουν τη λειτουργία των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό”


Για άλλη μια φορά οι διαβεβαιώσεις του πρώην Υπουργού καταστροφής της Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά και του τοπικού «κυβερνητικού εκπροσώπου» Δημάρχου Β. Ξύδη διαψεύδονται.

Σύντομο  ιστορικό

Την 1/9/2013, ο ανεκδιήγητος πρώην Υπουργός καταστροφής της Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε πως θα θέσει σε διαθεσιμότητα τους 6.000 γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

Στις 24/09/2013 οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ σε επιστολή που έστειλαν προς όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, εξέφραζαν τις ανησυχίες και την αγωνία τους για το μέλλον των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ .

Στις 26/09/2013, επειδή ως γνωστόν ιατρεία χωρίς γιατρούς και προσωπικό δεν υπάρχουν, ως «Δίκτυο Πολιτών» ζητήσαμε να συζητηθεί το θέμα του ΕΟΠΥΥ στο Δημοτικό Συμβούλιο, να παρθεί απόφαση ενάντια στην κατάργηση των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό και να προγραμματίσουμε περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Γι’ αυτή μας την ενέργεια δεχθήκαμε την επίθεση του Δημάρχου Β. Ξύδη, ο οποίος αφού επισκέφτηκε τον Υπουργό Υγείας και τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ, στις 18/10/2013 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση χαρακτηρίζοντάς μας ως «Κασσάνδρες».
Στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Β. Ξύδης μεταξύ άλλων έγραφε:
«Το βέβαιο είναι ότι οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα τοπικά ιατρεία Χολαργού θα παραμείνουν στην πόλη μας και οποιαδήποτε μεταβολή θα αποσκοπεί στην παραγωγικότερη λειτουργία τους και όχι στην κατάργησή του ή στη συγχώνευσή του».

Η μνημονιακή μεταρρύθμιση στην Υγεία

Το ποια είναι η «παραγωγικότερη λειτουργία»  των ιατρείων, μετά την πολυδιαφημισμένη μεταρρύθμιση που προώθησε η μνημονιακή συγκυβέρνηση στον ΕΟΠΥΥ,  προκύπτει από έγγραφο του προϊσταμένου των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό προς το Υπουργείο Υγείας, με ημερομηνία 21/03/2014, όπου συγκεκριμένα αναφέρει :

Οι εναπομείναντες ιατροί στα Ιατρεία Χολαργού-Παπάγου του ΕΟΠΥΥ είναι οι ακόλουθοι :
-      Ένας (1) Προϊστάμενος – Γυναικολόγος
-      Δύο (2) Παιδίατροι
-      Δύο (2) Δερματολόγοι
-      Ένας (1) Γναθοχειρουργός
-      Τέσσερεις (4) Οδοντίατροι
-      Μια (1) Νοσηλεύτρια

Οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι οι ακόλουθες :
-      Παθολόγοι
-      Γενικοί Ιατροί
-      Καρδιολόγοι
-      Πνευμονολόγος
-      Νευρολόγος
-      Ορθοπεδικός
-      Χειρουργός
-      Ω.Ρ.Λ.
-      Νοσηλεύτριες
-      Γραμματέας-τηλεφωνήτρια

Δεν μπορεί παρά να θαυμάσει !!!!! κανείς την επιτυχημένη !!!!!! «παραγωγικότερη λειτουργία». Μόνο σε στελέχωση ειδικοτήτων έχουμε μείωση άνω του 60%.

Σε συνέχεια αυτής της «παραγωγικότερης λειτουργίας» ο Διευθυντής της Μονάδας Υγείας Αγ. Παρασκευής (κ. Ν. Φρίγκας) στις 07/07/2014, με το υπ’ αριθμόν 507 έγγραφό του, εισηγείται την προσωρινή διακοπή των τοπικών ιατρείων Χολαργού (από 1/8 έως 29/8/2014), λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στις 22/07/2014 το Υπουργείο Υγείας (1η ΥΠΕ Αττικής), συμφωνεί με την εισήγηση του κ. Ν. Φρίγκα (προφανώς και ο νέος Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης επιδιώκει να κάνει ακόμη «παραγωγικότερη τη λειτουργία τους») και αποφασίζει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας των Ιατρείων του ΕΟΠΥΥ Χολαργού.


Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσες

Τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Χολαργού ξεκίνησαν τη λειτουργία τους ως Ιατρεία του ΙΚΑ πριν από 15 χρόνια. Εκτός από τους κατοίκους του Δήμου μας, εξυπηρετούν και τους κατοίκους των όμορων Δήμων Νέου Ψυχικού και Κάτω Χαλανδρίου, δηλαδή περίπου 60.000 κατοίκους.

Είναι φανερό πως, η δήθεν «προσωρινή» διακοπή λειτουργίας των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό, είναι το τελευταίο στάδιο πριν το οριστικό τους κλείσιμο, με δυσμενέστατες μεταβολές και επιπτώσεις στην Υγεία και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Καλούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο Β. Ξύδη, αλλά και τον νέο Δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο, να πάρουν άμεσα δημόσια θέση και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποτραπεί καταρχήν το κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό. Καλούμε επίσης να  πάρουν θέση όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Προτείνουμε να γίνει άμεσα μια ειδική συνεδρίαση, είτε του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε των δημοτικών παρατάξεων, είτε των φορέων της πόλης, για να αποφασίσουμε τι ενέργειες θα κάνουμε ώστε να εμποδίσουμε αυτή την προοπτική.

                                                                   Χολαργός, 24/07/2014
  Η Συντονιστική Επιτροπή
  του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ
      Χολαργού-Παπάγου


Υ.Γ. : Για πληρέστερη ενημέρωση επισυνάπτουμε :

1. Απόσπασμα από τα πρακτικά της 15ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού (στις 26/09/2013), που θέσαμε το ζήτημα του ΕΟΠΥΥ.
2. Την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Β. Ξύδης στις 18/10/2013.
3. Το έγγραφο που έστειλε στις 21/03/2014 στο Υπουργείο Υγείας ο Προϊστάμενος των Ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Χολαργό.

4. Την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την διακοπή λειτουργίας των Τοπικών Ιατρείων Χολαργού.


Χολαργός 21/3/2014

Προς
Δ/ση 1ης Δυ.π.ε. Κ.ο Ζωτο Σωτήρη


Θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με τις ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία των Ιατρείων Χολαργού ~ Παπάγου της Ν.Μ.Υ. Άγ.Παρασκευης, μετά την εφαρμογή του πρόσφατου Νόμου για την Π.Φ.Υ, και την επαναλειτουργία των Ιατρείων.
Οι εναπομείναντες Ιατροί στα Ιατρεία Χολαργού- Παπάγου είναι οι ακόλουθοι.
1.Προϊστάμενος -Γυναικολόγος (1),
2 . Παιδίατρο* (Δυο),
3 . Δερματολόγο! { Δυο) ,.
4. Γναθοχειρουργός ( Ένας ),
 5. Οδοντίατροι { Τέσσερεις ).
6 Νοσηλεύτρια (ΙΨαα }.

Οι ελλείψεις που έχουν προκύψει σε Προσωπικό είναι

Παθολόγοι - Γεν. Ιατροί - Καρδιολόγοι - Πνευμονολόγος - Νευρολόγος -Ορθοπεδικός - Χειρουργός - Ω.Ρ.Λ. // Νοσηλεύτρια, Γραμματεύς-Τηλεφωνήτρια .
ΟρίσΒεισαν τα ωράρια λειτουργίας των Γιατρών/Ε ίδικοτητα και οι Ελεγκτές .

Ο υπάρχων και λειτουργών Ιοτρομηχανολογιχος εξοπλισμός είναι 1. Πλήρως εξοπλισμένο Γναθοχειρουργικό Ιατρείο 2.. Οδοντιατρικό !ατρείο( 2) Δυο έδρες. 3. Ω.Ρ.Λ. Ιατρείο 4. Τηλεφωνικό κέντρο
Υπάρχουν φθαρμένες-σκισμενα 10 τροχήλατα καθίσματα γραφείου.
Η έκδοση e-mail για άμεση επικοινωνία με τκ υπηρεσίες και τους Πολίτες
Θα διευκόλυνε την επικοινωνία.

Λόγο του διευρυμένου ωραρίου εάν το κρίνετε απαραίτητο η παρουσία Security θα λειτουργούσε υπέρ ασφάλειας εργαζομένων και αντικειμένων.

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΩΝΑ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Έγκλημα κατά του παγκόσμιου πολιτισμού, αλλά και προσβολή εναντίον των τριων μονοθεϊστικών θρησκειών διέπραξε σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες η διαβολική οργάνωση ISIL που ελέγχει το Β.Ιράκ και ουσιαστικά έχει τριχοτομήσει την χώρα βοηθώντας στην δημιουργία ιρακινού Κουρδιστάν, ανατινάζοντας το ιερό του προφήτη Ιωνά, αποδεκτής ιερής προσωπικότητας από χριστιανούς, εβραίους, και μουσουλμάνους (είτε σιίτες, είτε σουνίτες). 
 
Οι μισαλλόδοξοι τακφιριστές της ISIL των οποίων την σημαία σας την είχαμε δείξει αναρτημένη σε αγρούς έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας και των οποίων ο αρχηγός Abu Bakr al-Baghdadi ήταν εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA όπως αποκάλυψε κι ο τουρκικός Τύπος, έχουν αιματοκυλίσει εδώ και δύο μήνες το Β.Ιράκ εξολοθρεύοντας χριστιανικές κοινότητες 2000 ετών που δεν τις πείραζε ούτε ο Σαντάμ, ενώ εκτελούν οποιονδήποτε είναι σιίτης, ή και σουνίτης αν δεν συμφωνεί με τα διαβολικά σχέδιά τους.
 
Σήμερα όπως θα δέιτε και από τις εικόνες το Τέμενος του προφήτη Ιωνά έπαψε να υπάρχει, αφού καταστράφηκε ολοσχερώς από τους τρομοκράτες της ISIL οι οποίοι όμως μέχρι τώρα τελείως "συμπτωματικά" εξυπηρετούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ στν περιοχή, οδηγώντας σε κατάρρευση την ιρακινή σιιτική και άρα φιλοιρανική κυβέρνηση, και στην δημιουργία του Κουρδιστάν, μακροχρόνιου πόθου των Αμερικανών στην Μέση Ανατολή.
 
Μετά την λεηλασία του ιερού, όπως και του ιερού του προφήτη Σεθ, προχώρησαν στην ανατίναξη του ιερού χώρου λεγοντας" ότι δεν πρόκειται πλέον για χώρο προσευχής αλλά αποστασίας"! Η έκρηξη ήταν ΄τοσο δυνατή που κατέστρεψε και διπλανά σπίτια.
 
Μόλις χθες είχαν καταστρέψει το Abul Qasim Mosque στη Μοσούλη του Imam Yahya το οποίο ήταν ένα αρχιτεκτονικό θαύμα 1400 ετών, και βρήκε το τέλος του στα χέρια αυτών των φανατικών.
 
Η ISIL συνεχίζει το καταστροφικό της έργο ισοπεδώνοντας πάνω από 30 ορθόδοξες και καθολικές εκκλησίες. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αδίστακτη, και έχει βάλει στόχο να καταστρέψει τα μνημεία σε πολλές περιοχες του πλανήτη. Γιατί όσο αυτά υπάρχουν δεν θα μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία όπως αυτή θα ήθελε, και άλλωστε είναι γνωστό ότι επιθυμούν την Πανθρησκεία, η οποία μπορεί να προκύψει από τηνκαταστροφή όλων των παλαιών θρησκειών. Αυτό που συμβαίνει στο Ιράκ έχει και ελληνική προέκταση καθώς η παρουσία τέτοιων φανατικών στην Ελλάδα είναι βέβαιη, και τα μνημεία που δεν τους "αρέσουν" πάρα πολλά.
 
Σημειώνεται ότι οι τακφιριστές της ISIL έχουν απειλήσει ότι θα καταστρέψουν και τον ιερό τόπο των μουσουλμάνων στην Μέκκα, τον Λίθο της Κάμπα, ως ειδωλολατρικο μνημείο. Από αυτά προκύπτει ότι η οργάνωση αυτή έχει ενα περιτύλιγμα θρησκευτικό για να κατευθύνει τους μαχητές της, αλλά κατ'ουσίαν εξυπηρετεί άλλων κέντρων εξουσίας τα συμφέροντα. Ποτέ δεν είχαμε ξανακούσει φανατικούς υποτίθεται μυσουλμανους να μιλούν έτσι για την Μέκκα, να μην λένε ΤΙΠΟΤΑ κακό για τις ΗΠΑ και να δηλώνουν για το Ισραήλ ότι "ο Αλλάχ δεν μας είπε να χτυπήσουμε το Ισραήλ".
 
The shrine before the bombing URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine before the bombing
The shrine during the bombing 1 URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine during the bombing 1
The shrine during the bombing 2 URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine during the bombing 2
The shrine after the bombing URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine after the bombing
BtUh32HCYAA LnR URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine after the bombing 2
The shrine URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine after the demolition.
BtUX7x7CIAAaMkQ URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
BtUqxUuCYAEM In URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
defencenet.gr

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 123 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΟΠΥΥ. ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

Δεκάδες εξετάσεις που κρίθηκαν παρωχημένες και αλληλοκαλυπτόμενες δεν θα αποζημιώνονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ. Αναλυτικά η λίστα
Έπειτα από μελέτη του σχετικού καταλόγου κωδικοποίησης, ο οργανισμός «έβγαλε» από το σύστημα κωδικούς εξετάσεων, για τις οποίες έχει παρατηρηθεί ότι υπήρχαν συχνά διπλές καταχωρήσεις της ίδιας εξέτασης, κάποιες περιλαμβάνονται σε άλλες εξετάσεις, άλλες είναι παρωχημένες και δεν χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη ιατρική πράξη, ενώ αρκετές περιλαμβάνονται στην ιατρική επίσκεψη και δεν τιμολογούνται μεμονωμένα.
Η απόφαση του ΕΟΠΥΥ στηρίχθηκε στο πόρισμα πενταμελούς επιτροπής, που συστάθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Ιατρών Βιοπαθολόγων- Κυτταρολόγων- Παθολογοανατόμων.
Επίσης, παρατηρήσεις και προτάσεις έγιναν και από επιστημονικές εταιρείες (Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών και Καρδιολόγων Ελλάδας, Ωτορινολαρρυγγολογική εταιρεία, Οφθαλμολογική εταιρεία, Ενδοκρινολογική εταιρεία, Νευρολογική εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας).
Οι πρωτοβουλίες του ΕΟΠΥΥ για τον εξορθολογισμό του πλαισίου αποζημίωσης διαγνωστικών εξετάσεων με την εισαγωγή κανόνων και οδηγιών θα συνεχιστούν, όπως ενημερώνει ο οργανισμός.
Οι διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο δεν θα αποζημιώνονται στο εξής, καθώς έχουν ήδη εξαιρεθεί από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
Οι εξετάσεις που δεν καλύπτονται πλέον είναι οι εξής:
1 Αλκαλική φωσφατάση λευκών αιμοσφαιρίων 110000039 3,43
2 Δοκιμασία κατακρατήσεως αιμοπεταλίων 110000042 4,49
3 Εξέταση αίματος για μέτρο ερυθρών αιμοσφαιρίων 110000100 2,88
4 Εξέταση για συστολή θρόμβου και αιμοπετάλια ανά 110000102 2,26
5 Αρυλική σουλφατάση Α (λευκά) 110000113 9,51
6 Αρυλική σουλφατάση Β (λευκά) 110000114 14,23
7 THROMBOTEST 110000129 7,16
8 Ποσοτικός προσδιορισμός Fe (σίδηρος) στο ήπαρ, σπλήνα ανά 110000131 4,75
9 Ποσοτικός προσδιορισμός Vir C στα λευκά αιμοσφαίρια 110000132 2,23
10 Ποσοτικός προσδιορισμός ΑΤΡ ερυθρών αιμοσφαιρίων 110000136 581,07
11 Πρωτεϊνες οξείας φάσεως (νεφελομετρικά ανά πρωτεΐνη) 110000269 4,4
12 Βασική πρωτεΐνη μυελίνης στο ΕΝΥ 120000072 20,54
13 α-Μαννοσιδάση (λευκά) 130000021 5,02
14 Προσδιορισμός κινητικού ιξώδους 130000053 4,49
15 Εξέταση κοπράνων πλήρως δι' αμμωνίαν, οργανικά οξέα κ.λ.π. κατά Coipon 130000087 5,22
16 α-Mαννοσιδάση πλάσματος 130000130 11,89
17 Αρυλική Σουλφατάση Α ούρων 130000131 14,23
18 Αρυλική Σουλφατάση Α (πλάσμα) 130000132 11,89
19 Ποσοτικός προσδιορισμός βλεννοπολυσακχαριτών ούρων, μέθοδος σχηματισμού συμπλοκών με ALGIAN BLUE 130000163 123,26
20 Ποσοτικός προσδιορισμός Fe στα ούρα 130000192 4,75
21 Ηλεκτροφόρηση λευκωμάτων εγκεφαλονωτιαίου υγρού (ENY) με συμπύκνωση 130000194 4,75
22 Δοκιμασία ούρων κατόπιν χορηγήσεως χρωστικών 150000011 2,88
23 Αναζήτηση σπειροχαίτης δι΄ υπερμικροσκοπίου 150000016 8
24 Εξέταση γάλακτος γυναικός συνήθης 150000035 2,88
25 Αντίδραση Zondek - Friedman 150000039 14,23
26 Ενοφθαλμισμός ζώων για κοινά μικρόβια εκτός της αξίας των μυών 150000040 5,22
27 Ενοφθαλμισμός ζώων για Koch εκτός της αξίας των μυών 150000041 8,01
28 Παρασκευή αυτεμβολίων 150000055 8,63
29 Για εξέταση κηλίδων σπέρματος, πύου, μηκωνίου κοπράνων, διαφόρων ιστών του σώματος 150000068 2,88
30 Για εξέταση κηλίδων αίματος δια των χρωματικών κρυσταλλογραφικών και φασματοσκοπικών μεθόδων για κάθε μια ξεχωριστά 150000069 7,63
31 Για εξέταση αίματος προς καθορισμό της φύσεως αυτού (Ulenbruhen Ricret κ.λ.π.) 150000070 1,76
32 Τιτλοποΐηση αντισωμάτων εγκύων 150000073 42,67
33 Waler Rose 150000080 4,17
34 Δοκιμασία Latex 150000086 7,16
35 Ames Ona 150000102 4,75
36 Prolk - m 150000103 3,43
37 DERMO TEST 150000105 8,28
38 Ιολογικός Έλεγχος 150000108 5,22
39 Ηλεκτροφόρηση αντίθετης φοράς για εχινοκοκκίαση 150000122 4,75
40 Ηλεκτροφόρηση αντίθετης φοράς για μηνιγγίτιδα 150000123 9,51
41 Ηλεκτροφόρηση αντίθετης φοράς για αντιγόνα σε υγρά σώματος 150000124 9,51
42 Αναζήτηση αντιγόνων με επισυγκόλληση 150000125 1,76
43 Β2 Μικροσφαιρίνη ούρων 120000496 9,51
44 Α1? Μικροσφαιρίνη ούρων 120000497 12,38
45 Οιστρόνη αίματος (E1) 160000097 12
46 Ελεύθερη τεστοστερόνη αίματος 160000127 9,51
47 Αντιμιτοχονδριακά αντισώματα (AMA ή ANTI-AMA) 120000097 8,28
48 Προσδιορισμός κατεχολαμινών ούρων 160000004 22
49 Προσδιορισμός αδρεναλίνης ούρων ή επινεφρίνη ούρων 24ώρου 160000007 12,38
50 Προσδιορισμός νοραδρεναλίνης ούρων ή νορεπινεφρίνη ούρων 24ώρου 160000008 41,03
51 Προσδιορισμός αλδοστερόνης ούρων (ALDO ) ανα δείγμα: 160000013 16,46
52 Ολικές γονοδοτροπίνες FSH ούρων 24ώρου 160000014 4,75
53 Ολικές γονοδοτροπίνες LH ούρων 24ώρου 160000015 10
54 Οιστρογόνα ή πρεγναδιόλη ούρων 24ώρου, ανά 160000039 15,85
55 Πρεγναδιόλη 160000043 12,38
56 Μελανοκυτταροτρόπος ορμόνη 160000051 12,38
57 Αγγειοτονίνη Η 160000053 6,66
58 Προσδιορισμός 17 κετοστερινοειδών στα ούρα απλή (17 HO) 160000063 10
59 Διαχωρισμός κλασματικός 17 κετοστερινοειδών 160000064 20
60 Προσδιορισμός των 11 οξυστερινοειδών ή των οιστρογόνων ή της πρεγναδιόλης και λοιπών ορμονών 160000065 6,66
61 Ανάστροφη τριιωδοθυρονίνη ορού (RT3) 160000067 18,99
62 Θυροξινοδεσμευτική σφαιρίνη ορού (TBG) (σφαιρίνη δεσμεύουσα την Τ4) 160000084 9,51
63 Υποθαλαμικός γοναδοτροπικός παράγοντας ορού (GNRH) 160000089 9,51
64 Αντιδιουρητική ορμόνη - ADH 160000093 28,47
65 Οπισθοβολβικές ενέσεις οινοπνεύματος κ.λ.π. 400000021 1,76
66 Κορεπραξία δια φωτοπηξίας 400000025 21,72
67 Εξέταση δι' Adaptometre προσαρμογή στο σκότος 400000035 4,49
68 Οφθαλμοδυναμομέτρηση 400000039 2,26
69 Τονογράφημα 400000041 2,26
70 Ηλεκτροτανογραφία 400000042 5,46
71 Τονομέτρηση (ΠΔ 157/74) 400000045 2,26
72 Οπτικός νυσταγμός 400000058 2,41
73 Ορθοπτική άσκηση 400000060 2,41
74 Προσαρμογή στο σκότος 400000062 3,17
75 Τεστ υδροποσίας 400000067 2,91
76 Λογοπεδική εξέταση 540043002 4,75
77 Εξαίρεση σιελογόνων ενδοστομικώς (σιελολιθεία) 540043006 6,63
78 Αφαίρεση αλλότριου σώματος φάρυγγας 540043007 2,88
79 Έλξη υπερώας και οπίσθια ρινοσκόπηση 540043008 2,88
80 Βρογχιακά συρίγγια 540046001 19,81
81 Τραχειοβρογχοσκόπηση 540046002 6,63
82 Βιοψία βρόγχων 540046005 8,01
83 Έμμεσος λαρυγγοσκόπηση μετά εξάλειψης αντανακλαστικών 540048001 2,88
84 Πλύση ωτός απλή 540050006 2,26
85 Εξαίρεση βύσματος μιας πλευράς 540050007 2,26
86 Εξαίρεση βύσματος εκατέρωθεν 540050008 2,88
87 Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) κατ' οίκον προ κόπωσης 220000002 5,22
88 Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) κατ' οίκον μετά κόπωση 220000003 5,22
89 Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) στο ιατρείο μετά κόπωση (με ή χωρίς Laser) 220000005 4,05
90 Ορθοδιάγραμμα καρδιάς 220000007 4,05
91 Βαλληστοκαρδιογράφημα 220000010 4,05
92 Φωνοκαρδιογράφημα 220000012 2,88
93 Σφυγμογράφημα 220000013 3,43
94 Κινηματοαγγειογραφία 220000016 12,33
95 Ανυσματοκαρδιογράφημα 220000026 5,02
96 Κορυφοκαρδιογράφημα 220000027 2,96
97 Καρωτιδογράφημα 220000028 2,96
98 Ψυχοθεραπεία: α) Ναρκοανάλυση 270000016 4,05
99 Ηλεκτροσόκ: α) Στο ιατρείο 270000018 4,05
100 Ηλεκτροσόκ: β) Στο σπίτι 270000019 4,05
101 Θεραπεία νόσου του Parkinson δια κρυοπηξίας 270000022 128,48
102 Υπνοθεραπεία 270000023 4,49
103 Κοιλιογραφία εγκεφάλου 270000025 5,46
104 Ηλεκτρομυογραφική εξετάση - Δοκιμασία DESMEDT: γ) Ηχοεγκεφαλογράφημα 270000030 5,46
105 Ρεογράφημα - Ρεοεγκεφαλοφράφημα 270000033 5,46
106 Ινσουλινοθεραπεία 270000034 4,49
107 Χαρτογράφηση εγκεφάλου 270000040 35,22
108 Ανάλυση μυϊκού έργου ισχύος 270000047 78,47
109 Ανάλυση κίνησης αυχενικής μοίρας 270000048 87,84
110 Ανάλυση κίνησης οσφυϊκής μοίρας 270000049 87,84
111 Αφαίρεση επιδέσμου μικρού 380000001 0,65
112 Αφαίρεση επιδέσμου μεγάλου 380000002 1,2
113 Τοποθέτηση γύψου Πυελο-Μηρο-Κνημο-Ποδικού 380007001 15,55
114 Συνεχής έκταση άμεση ή έμμεση 380007002 6,63
115 Τοποθέτηση γύψου Ωμο-Βραχιονο-Πηχεο-Καρπικού 380009002 5,22
116 Άμεση ή έμμεση συνεχής έκταση 380019002 5,22
117 Αναίμακτη θεραπεία καταγμάτων και παθήσεων οστών λεκάνης 380023001 8,01
118 Τοποθέτηση γύψινου στηθοδέσμου επί παθήσεων σπονδυλικής στήλης 380041001 12,97
119 Ανάταξη καταγμάτων κλειδός 380047001 6,63
120 Ανάταξη καταγμάτων ωμοπλάτης 380047002 8,01
121 Ανάταξη καταγμάτων πλευρών 380047003 2,88
122 Τοποθέτηση γύψου Θωρακο-Ωμο-Βραχιονο-Πηχεο-Καρπικού 380049001 5,22
123 Συνεχής έκταση επί καταγμάτων ωμικής ζώνης 380049002 4,05
news247.gr