Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΡΕΕΕ; ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ...ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΤΣ; ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ!

Πού τον βρήκανε τον Ρανιέρι και τον έφεραν για προπονητή στην εθνική μας ομάδα; Σε ...αγγελία; Ο προπονητής αυτός δεν κάνει για την ομάδα μας. Θα κάνει πειράματα, λέει μέχρι να βρει το κατάλληλο σχήμα!!! Μιλάμε για πολλή έμπνευση είχαν αυτοί που τον επέλεξαν. Μέχρι να κάνει ένα-δυο πειράματα ακόμη, η εθνική μας ομάδα θα έχει βγει νοκ-άουτ από τα προκριματικά του EURO!
Σε λίγα λεπτά αρχίζει το παιχνίδι Φινλανδίας-Ελλάδα και πολύ πιθανόν ο Ρανιέρι να χάσει και αυτό το ματς! 
Σκούρα τα πράγματα!  

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ!

Πραγματοποιήθηκε στίς 10/10/ 2014 ἡ προκαθορισμένη συνάντηση τοῦ Δημάρχου Ἁγίας Παρασκευῆς κ. Ἰωάννη Σταθόπουλου μέ τόν ὑπεύθυνο τοῦ Παρεκκλησίου τοῦ Ἱ. Ναοῦ τῶν Ἁγίων Ἀναργύρων πρωτ. π. Σταῦρο Τρικαλιώτη, τόν ὁποῖο συνόδευαν τά μέλη τῆς Διαχειριστικῆς Ἐπιτροπῆς κ. Νικολᾶτος Δημήτριος καί Ἀθανάσιος Κορβέσης . Ἀπό τόν Σύλλογο Ἀνεγέρσεως παρευρέθησαν ὁ Πρόεδρος κ. Ἰωάννης Ἀρβανιτάκης καί ὁ Ἀντιπρόεδρος κ. Εὐάγγελος Φραγκαδιάκης.
     Στή συνάντηση παρέστη καί ἡ Ἀντιδήμαρχος Τεχνικῶν ὑπηρεσιῶν τοῦ Δήμου Ἁγίας Παρασκευῆς κ. Ἐλισάβετ Πετσατώδη, ἡ ὁποία παρά τό νεαρό τῆς ἡλικίας της μᾶς ἔκανε μιά πολύ θετική ἐντύπωση γιά τή μεθοδικότητα, τήν ὀργανωτικότητα καί τίς γνώσεις της καί βοήθησε ὥστε νά βρεθοῦν μελλοντικά οἱ κατάλληλες λύσεις στά προβλήματα πού θέσαμε στόν ἀξιότιμο κύριο Δήμαρχο.
   Πρέπει ἐξαρχῆς νά τονίσουμε ὅτι ἡ συνάντηση διεξήχθη σέ ἕνα ζεστό καί φιλικό κλῖμα. Συναντήσαμε ἕναν Δήμαρχο πού ἄκουσε μέ πολλή προσοχή καί κατανόηση τά προβλήματα τοῦ ῾Ιεροῦ Ναοῦ μας, τά ὁποῖα ἅπτονται τοῦ περιβάλλοντος χώρου τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ καί τά ὁποῖα μέ τήν πρόοδο τῶν ἐργασιῶν ἀνεγέρσεως τοῦ Νέου μας Ἱεροῦ Ναοῦ θά πρέπει νά ἐπιλυθοῦν μέ τήν συνεργασία καί βοήθεια τῆς νέας δημοτικῆς ἀρχῆς.
   Εὐελπιστοῦμε ὁ κ. Σταθόπουλος «νά γράψει πραγματικά ἱστορία» μέ τήν καταλυτική συμβολή του στή λύση τῶν χρονιζόντων προβλημάτων τοῦ Ναοῦ μας καί νά συνδέσει τό ὄνομά του μέ τήν γενικότερη πρόοδο τῆς κατά κοινή παραδοχή ἀδικημένης περιοχῆς τῆς συνοικίας τῶν Πευκακίων.
     Ἐμεῖς ἀπό τήν πλευρᾶς μας θά θέλαμε νά τόν εὐχαριστήσουμε δημόσια γιά τήν εὐγενῆ καλοσύνη πού εἶχε νά μᾶς δεχθεῖ καί νά μᾶς ἀκούσει καί ἀναμένουμε στό μέλλον νά πραγματοποιήσει ὅσα τοῦ ζητήσαμε. Εἴμαστε σίγουροι ὅτι δέν θά διαψεύσει τίς προσδοκίες μας.
Θά θέλαμε ἐπίσης νά τοῦ εὐχηθοῦμε καλή καί καρποφόρα δημαρχιακή θητεία γιά τό καλό καί τήν εὐημερία ὅλων τῶν συμπολιτῶν μας.
Τέλος θά θέλαμε νά εὐχαριστήσουμε καί τόν φωτογράφο τῆς περιοχῆς μας κ. Ραφαήλ Μποφίλιο γιά τίς πολύ ὄμορφες καί καλλιτεχνικές φωτογραφίες πού μας χάρισε.
 ‘Aγία Παρασκευή
 π. Σταῦρος Τρικαλιώτης
 
  
 O Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος σέ μιά ἐκφραστική φωτό...

"ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Το δελτίο τύπου του Δήμου το οποίο αναρτήσαμε εδώ: "ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ", συγκεντρώνει τα πυρά κάποιων πολιτών, μια και όπως λένε όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά αποτελεί κάτι σαν copy-paste του πρώην δημάρχου Ξύδη!!! 
Δείτε χαρακτηριστική διαμαρτυρία που μας έστειλε πολίτης και θα καταλάβετε: 
1.       Το site του Δήμου για το εν λόγω θέμα, δεν έχει ενημερωθεί από το 2013.  Και η αίτηση και το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα είναι του 2013.
2.       Ακόμα «υπογράφει» ο κος Ξύδης!!!
3.       Όπως βλέπεις κατωτέρω, έχω στείλει από τον Αύγουστο mail για να με ενημερώσουν για το πότε/πώς/κλπ ξεκινούν τα νέα προγράμματα, αλλά ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
Η αίτηση που έχει στείλει ο πολίτης είναι στα χέρια μας και όσα λέει είναι αληθινά. 
Παρακαλείται ο δήμος να απαντήσει διότι η καταγγελία είναι σοβαρή! 

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ; ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Ωραία η Αριστερά και η επίκληση των ιδεών της, αλλά όταν φτάνει η ώρα της προσωπικής αποκατάστασης, όλα πάνε περίπατο. Χαρακτηριστική η περίπτωση της συντρόφου (με σύμφωνο συμβίωσης) του Αλέξη Τσίπρα Περιστέρας Μπαζιάνα, η οποία ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής Δημοτικού Σχολείου, έχει αποσπαστεί -και μάλιστα με τις υπογραφές δύο υπουργών- στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», η μητέρα των δύο παιδιών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μετακομίζει από σχολείο σε σχολείο και από περιοχή σε περιοχή (όπως συμβαίνει με τους περισσότερους δασκάλους), κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μην ξεφύγει από τα σύνορα της Αθήνας.
Κριτήρια
Και μπορεί μεν η κυρία Μπαζιάνα να καλύπτει τα τυπικά κριτήρια που απαιτούνται για την απόσπασή της και να μην έχει υψηλότερες αποδοχές, όμως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β'! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ!

Mόλις χθες είχαμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ανακάλυψη της μάσκας του βασιλιά Φίλιππου του Β' της Μακεδονίας, σήμερα όμως βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι πρώτες φωτογραφίες. Οι Αιγές, όμως, όπου βρίσκεται ο τάφος του Φιλίππου B', πατέρα του Μεγάλου Αλέξανδρου έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά την ανακάλυψη της μάσκας που φορούσε ο Φίλιππος Β' εν ζωή. 
Ένα νέο πολύ σημαντικό εύρημα έφεραν στο "φως" οι αρχαιολόγοι στις Αιγές συγκεκριμένα στον τάφο ΙΙ. Πρόκειται για τη μάσκα που φορούσε ο βασιλιάς των Μακεδόνων ως αρχιερέας των ορφικών μυστηρίων.
Η μελέτη της τέφρας έδειξε και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Βασιλιάς Φίλιππός Β' κατά τη διάρκεια της ζωής του. 
Για πρώτη φορά δίνεται η "υγειονομική ταυτότητα" των τεφρών και για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ότι η Σκύθισσα πριγκίπισσα το πτώμα της οποίας βρέθηκε αποτεφρεωμένο στον προθάλαμο ήταν ανάπηρη!

Να σημειώσουμε ότι δεν βρέθηκε κανένας τραυματισμός γύρω από το μάτι που να δικαιολογεί τύφλωση, όπως μαρτυρίες αναφέρουν ότι είχε ο Φίλιππος ο Β'. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι ο Φίλιππος ο Β' αφού η τύφλωση στο ένα μάτι (όλες οι πηγές βεβαιώνουν ότι ήταν τυφλός από το ένα μάτι) μπορεί να προερχόταν από τραύμα κατ'ευθείαν στο εσωτερικό του.

Να σημειώσουμε ότι ορισμένοι ιστορικοί τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν ότι στο τάφο είναι θαμμένοςο στρατηγός Γονατάς και όχι ο Φίλιππος ο Β'...
 

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ!


21:45 LIVE 
Βρείτε όποιο άλλο παιχνίδι ποδοσφαίρου παίζεται σήμερα στον πλανήτη μας και σας ενδιαφέρει,  ψάχνοντας  ανάμεσα σε επιλεγμένα  links που υπάρχουν στο
FOOTBALL της μπάρας

πατώντας εδώ

ή στα παρακάτω επιλεγμένα links για συντομία

LINK ΝΕΡΙΤ
LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5


Πηγή: kolindrinamaslatia.blogspot.com

ΔΥΟ ΕΦΗΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓEΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΖΟΥΝ!!! ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ: "ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ" 
Ίσως εδώ να ταιριάζει η παροιμία στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Έτσι όταν στις 10 Απριλίου του 2014, η 16χρονη Samra Kesinovic και η 15χρονη η Sabina Selimovi εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους και τα σπίτια τους στη Βιέννη της Αυστρίας και ταξίδεψαν ως τη Συρία με μοναδικό σκοπό να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Παρά τις εκκλήσεις των γονέων τους και τις προσπάθειες της Ιντερπόλ, το κορίτσια δεν κατάφεραν να εντοπιστούν. Ωστόσο, έκαναν αισθητή την παρουσία τους μέσα από τα social media, αναρτώντας συχνά φωτογραφίες από τη νέα τους ζωή.
Τον περασμένο μήνα, μέσα από παρακολούθηση των Αρχών και ανώνυμων πηγών, αλλά και μέσω ενός ανώνυμου λογαριασμού στο Whatsapp, επιβεβαιώθηκε ότι οι δύο κοπέλες ζουν και είναι πλέον παντρεμένες και έγκυες. 
Δυστυχώς, οι δύο έφηβες συνειδητοποίησαν τώρα ότι δεν μπορούν να ζούν άλλο δίπλα στους τζιχαντιστές και δηλώνουν ότι η απόφασή τους να ταξιδέψουν στη Συρία ήταν απλά ένα «τεράστιο λάθος».
Σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ, τα κορίτσια επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους και ενημέρωσαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους ότι θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και πως δεν μπορούν να συνεχίσουν με τον «βάρβαρο τρόπο ζωής» των τζιχαντιστών.
Οι δύο έφηβες δήλωσαν πως έχουν «αηδιάσει» να ζουν με το Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο, είπαν ότι γνωρίζουν πως είναι δύσκολο να γυρίσουν στην πατρίδα τους «γιατί πολλοί άνθρωποι τους συνδέουν πλέον με το Ισλαμικό Κράτος».
Ενδεικτικές της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκονται οι δύο κοπέλες είναι η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εσωτερικών της Αυστρίας ο οποίος ανέφερε ότι όταν πολίτες φεύγουν από τη χώρα για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, «είναι σχεδόν αδύνατο να επιστρέψουν».
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα τουλάχιστον 130 άνθρωποι από την Αυστρία έχουν εγκαταλείψει την χώρα για να πολεμήσουν με τους τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ...
defencenet.gr 

Η ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Οι εικόνες σοκάρουν. Και είναι λογικό γιατί όταν βλέπεις μια γυναίκα η οποία «έμπαινε» μέσα στα..
σπίτια μας μέχρι πριν από μερικά χρόνια και είχε αγαπηθεί, το γεγονός πως κυκλοφορεί με τέτοια άνεση φορώντας κοντές φούστες που τονίζουν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα υγείας της δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Και μπορώ να καταλάβω τις ρετουσαρισμένες εικόνες που κατα καιρούς ανεβάζει στα προφίλ της στο Facebook όπως και την ανάγκη που έχει να ζει φυσιολογικά όπως όλοι μας. Όμως η αλήθεια είναι σε αυτές τι εικόνες.

Η Νανά Καραγιάννη χρησιμοποιεί το μετρό για τη μετακίνηση της και τραβάει τα βλέμματα των επιβατών. Τις περισσότερες φορές όχι θετικά. Άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα και από το βλέμμα του νεαρού που κάθεται απέναντι της πως κάτι δεν πάει καλά, η εικόνα που έχει μπροστά του του φαίνεται κάπως περίεργη.


"ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΛΕΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Δείτε πόσο πολιτικός αλήτης είναι ο Πρωθυπουργός μας. Δίχως τέρμα, απροσμέτρητο το βάθος του!Δυο φωτογραφίες-ντοκουμέντα θα βάλουμε για να καταλάβετε πόσο στυγνός, πολιτικός απατεώνας είναι:
Το δημόσιο χρέος αυτή την ώρα βρίσκεται στα 371,960 δις ευρώ. Η πηγή κυβερνητική. Το βλέπετε κάτω από το δημόσιο χρέος που αναγράφει "Greek Goverment Data".  Κταβάλλουμε στους τοκογλύφους τζερεμέδες από τόκους 27,14 δις ετησίως που μεταφράζεται σε 861 € το δευτερόλεπτο. Και αυτό το δημόσιο χρέος, η Μέρκελ και ο πολιτικά διεφθαρμένος Σαμαράς λέει ότι είναι βιώσιμο!
Ο διος ο πίνακας στο κάτω μέρος του γράφει ότι το ΑΕΠ είναι 176,2 δις ευρώ! Tο κατεδάφισε ο Πρωθυπουργός του success story!  Tο δε χρέος της χώρας βρίσκεται στο 211,07 % επί του ΑΕΠ!!! 
Αυτή τη συμφορά έφερε στην οικονομία ο ολετήρας Σαμαράς. Συμφορά κατά πολύ χειρότερη από αυτή που παρέλαβε ο Σαμαράς από την κυβέρνηση Παπαδήμου! Και παρ' όλα αυτά λέει ότι "βγαίνουμε οριστικά από τα Μνημόνια" 
Είναι ή δεν είναι πολιτικός αλήτης Πρέπει να φύγει άμεσα από την εξολυσία και να καθίσει στο σκαμνί ως εθνικός εγκληματίας; 
Τα δε παπαγαλάκια της ενημέρωσης αναπαράγουν τα αισχρά ψεύδη και την γκεμπελίστικη προπαγάνδα του Σαπαρά. Φέρουν και αυτά τεράστια ευθύνη. Είναι βαστάζοι της τρόικας και των τοκογλύφων! 

:

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΡΚΗ!

·         Πέτυχε την αποποινικοποίηση χρήσης ναρκωτικών ουσιών ο ΓΑΠ
·         Η πολιτική αυτή δίνει το «ελεύθερο» σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν
·         Η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδηγεί στην εύκολη ποδηγέτηση
·         Τα ναρκωτικά μπορούν να καταστρέψουν τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής
·         Να ενθαρρύνουμε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν
·         Να θεσπιστούν προγράμματα απασχόλησης για όσους εκκρεμούν αιτήσεις σε κέντρα απεξάρτησης
·         Για την απεξάρτηση χρειάζεται κίνητρο
·         Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών έχει οικονομικά οφέλη για το κράτος
γράφει η Ελίνα Αναγνωστοπούλου
Το πρόβλημα των ναρκωτικών ουσιών, δυστυχώς, αφορά όλο και περισσότερα σπίτια Ελλήνων. Όταν το κράτος παρακμάζει πολιτιστικά και καταρρέει οικονομικά, τότε τα προβλήματα που έχουν κυρίως κοινωνικές διαστάσεις δείχνουν πολύ πιο δευτερεύουσας σημασίας, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τις οικογένειες που έχουν άτομο εξαρτημένο ως μέλος τους.
Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που κυριαρχεί αναβρασμός στα πολιτικά πράγματα. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – (Μέρκελ) δοκιμάζεται με την ψήφο εμπιστοσύνης. Τελευταία φορά που η κυβέρνηση ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης ήταν το Νοέμβριο του 2011 με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές από τότε έως και σήμερα, παρόλ’ αυτά η ψήφος εμπιστοσύνης δεν παύει να σημαίνει τα ίδια πράγματα, την αδυναμία της κυβέρνησης να εφαρμόσει νέα μέτρα. Οι λόγοι σε κάθε περίσταση διαφέρουν για το λόγο αυτό, κιόλας, δε θα πρέπει να συγχέουμε τις περιστάσεις και να συγκρίνουμε ανόμοια γεγονότα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ! Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΜΠΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ!

Στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά, συνέβει κάτι αναπάντεχο. Ενώ μιλούσε με έναν τηλεθεατή, γυρίζει πίσω τη καρέκλα του, χάνει την ισορροπία, πέφτει, παίρνει τα σκηνικά του στούντιο μαζί του... και το τι ακολούθησε δε λέγεται. Δείτε!!

Δείτε το βίντεο:


http://in-fo-stires.blogspot.gr/

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΔΑΥΙΔ!!! ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 10ΧΡΟΝΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ! ΕΜΕΤΙΚΟΙ, ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΙ ΥΜΝΟΙ..ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ! ΔΕΙΤΕ...

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΝΑ'ΣΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑ -ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΑ. Βγάλτε τώρα για να μην ξεφτιλίζεσθε δηλαδή! Προκαλούν αναγούλα!
Δέκα Χρόνια  Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος
Δέκα Χρόνια
Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος
«Στύλος και εδραίωμα της αληθείας» (Α’ Τιμ. 3, 15)

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ιερή ημέρα της 9ης Οκτωβρίου του 2004 κατά την οποία χειροτονήθηκε Επίσκοπος και Μητροπολίτης μας, ο αγαπητός μας Πρωτοσύγκελλος τότε και Αρχιμανδρίτης Άνθιμος Κουκουρίδης. Η χειροτονία του έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος  Χριστόδουλο, τον γέροντά μας Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και πλειάδα Αρχιερέων.


Γνωρίζουμε ότι ο Μητροπολίτης μας δεν θέλει απολογισμούς έργων, εορτές και εκδηλώσεις, (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Φαντασθείτε και να ήθελε)επειδή πιστεύει και τηρεί στη ζωή του τον λόγο του Αποστόλου Παύλου στους Εβραίους «ότι ουκ εαυτώ τις λαμβάνει την τιμήν, αλλά καλούμενος υπό του Θεού καθάπερ και Ααρών» (Εβρ. 5, 4). Εμείς όμως οι συνεργάτες του, κληρικοί και λαϊκοί, δεν μπορούμε μία τέτοια μέρα να κρατήσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας χωρίς να τα μοιραστούμε με όλο το πλήρωμα της Μητροπόλεως, αλλά και τους πιστούς χριστιανούς της πατρίδας μας, αφού μέσω των κειμένων, των λόγων και των έργων του ο Μητροπολίτης μας είναι γνωστός πανελληνίως.(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Τι λε Ρε παιδί; Μεγάλη η κατάκτηση του να γίνει γνωστός ...Πανελληνίως... Κοίτα καημό που έχουν...)
Τούτη τη μέρα στο μυαλό μας έρχεται η εικόνα της κλήσεως του Δαβίδ, όταν ενώ έβοσκε το ποίμνιο του πατέρα του...

ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗ...ΣΕΣΟΥΛΑ!

Απίστευτα πράγματα και μάλιστα σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τι να μας πει η κάθε ΤΡΟΙΚΑ όταν οι Έλληνες έχουν μυαλό και μάλιστα τετραπέρατο.

Όπως διαβάσαμε στο flashstar.skaipatras.gr, το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .
Μαύρο χρήμα παντού …..
Τώρα μετά την αποκάλυψη … να δούμε τι θα μας πούνε .
Άκουσον Άκουσον …..


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ!

Αυτό που έχουμε γράψει στο παρελθόν (δείτε εδώεπιβεβαιώνεται σιγά-σιγά. Ο ιός Έμπολα αποτελεί όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών για το ξεπάστρεμα του πληθυσμού. Και οι Έλληνες, για μια ακόμη φορά θα χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα. Άλλωστε, στα 5 σχεδόν χρόνια των μνημονίων έχουν αποδειχθεί τα πιο πειθήνια πειραματόζωα. Δεν αντιδρούν καθόλου. Σε ελάχιστο χρόνο 6,3 εκατομμύρια Έλληνες φτοωχοποιήθηκαν ενώ χιλιάδες άλλοι αυτοκτόνησαν! Τώρα, το ξεπάστρεμα του ελληνικού πληθυσμού μπορεί να λάβει δραστικότερες για τους παγκοσμιοποιητές διαστάσεις, μέσω του ιού Έμπολα και των μαζικών-υποχρεωτικών εμβολιασμών που θα επιβάλουν σε όλους τους πολύπαθους Έλληνες. Το έδαφος προλειαίνεται από την ίδια την ΕΕ. Η Ελλάδα δακτυλοδείχνεται ως ο τόπος όπου ο ιός Έμπολα έχει τον...

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠ'ΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΑ!!!




ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!

Το e-reportaz.gr κάνει λόγο για έγγραφο-βόμβα που απέστειλε πριν απο λίγες ημέρες στις ελληνικές αρχές η Ελβετική Ομοσπονδία και με το οποίο αρνείται  καθε διοικητική συνδρομή για την λίστα Λαγκάρντ . Μετά απο αυτό μπλοκάρεται ακόμη περισσότερο η εξιχνίαση της λίστας η οποία καρκινοβατεί απο το 2010 μέχρι σήμερα...

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ (ΕΠΑΛ). ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ!


Σε οριστικό λουκέτο οδηγούνται τα ΕΠΑΛ μετά τη μεθοδευμένη υποβάθμισή τους από την κυβέρνηση Σαμαρά. Η ίδια η κυβέρνηση που πριν από ένα περίπου χρόνο κατάργησε πολλές σχολές των ΕΠΑΛ στέλνοντας στην ανεργία ή διαθεσιμότητα χιλιάδες εκπαιδευτικούς τη φετινή σχολική χρονιά έχει δημιουργήσει τριτοκοσμικές συνθήκες εκπαίδευσης με συνέπεια να υπάρχει οργή, αγανάκτηση και απογοήτευση τόσο στους εναπομείναντες εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές.
Πάρτε λοιπόν μια γεύση για το τι συμβαίνει σε πολλά ΕΠΑΛ για να δείτε ποια είναι η Παιδεία στην Ελλάδα του 2014. Του success Story όπως αρέσκεται να λέει ο Σαμαράς.
1.       Δεν υπάρχουν βιβλία και αναλυτικά προγράμματα σε πάρα πολλά μαθήματα!!! Οι καθηγητές εργάζονται με το δικό τους φιλότιμο χωρίς να έχουν την παραμικρή κατεύθυνση για τη διδακτέα ύλη. Ό,τι γνωρίζουν, λένε!!!
2.       Λείπουν βιβλία ειδικότητας!  Κόλαση. Αυτό θα πει success story!
3.       Οι μαθητές πληρώνουν από την τσέπη τους για την μεταφορά τους από το σπίτι τους στο λύκειο μια και δεν έχει καταρτιστεί πρόγραμμα για τα φθηνά εισιτήρια προς τους μαθητές. Μέχρι και 8-9 ευρώ τη μέρα μπορεί να πληρώνουν οι γονείς στις συγκοινωνίες για να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους!!!
Με τέτοιες τριτοκοσμικές συνθήκες οι οποίες είναι μεθοδευμένες από κυβέρνηση και τρόικα για την πλήρη υποβάθμιση των ΕΠΑΛ, γονείς και εκπαιδευτικοί είναι παντελώς απογοητευμένοι έως αγανακτισμένοι. Οι δε μαθητές έχουν ως έσχατο μέσο τις καταλήψεις, τις οποίες γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τρόικα και κυβέρνηση.
Πάντως, ο Λοβέρδος  βγήκε χθες να αραδιάσει τα επιτεύγματά ως υπουργός Παιδείας  το λίγο διάστημα που έχει αναλάβει καθήκοντα!!! Και αυτός συμμετέχει στο success story!!!




ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ...ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Γνωρίζουν ότι συμπεριφέρονται ως πρόβατα και κομματόσκυλα που ακολουθούν τον τσοπάνο και μπαίνουν πάντα στο μαντρί που τους οδηγεί! Βέβαια, πάνω από τον τσοπάνο υπάρχει ο αρχιτσέλιγκας που λέγεται Μέρκελ ή τρόικα, γι' αυτό τα πρόβατα γίνονται περισσότερο ζώα, υπακούοντας πειθήνεια σε ό,τι τους υποδειχθεί. Τους είπε ο τσέλιγκας να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και αυτό έκαναν όλα. 
Φτύστε τους να μην τους ματιάσετε όλους! 

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!

Η μεγαλύτερη ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια Αθήνα!!! Τι κρύβεται εκεί και γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το αποκαλύψουν;

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού; Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;
Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.
Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.
Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;

Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Δείτε την εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.
Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!
Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα. Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας, για το κατά πόσο είναι αλήθεια:


http://paradrasi.gr/

ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Το μήνυμα του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου αναγνώστηκε από τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης εμπιστοσύνης.

"Έλληνες και Ελληνίδες, περήφανε ελληνικέ λαέ,

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση διανύει το τελευταίο, μακάβριο στάδιο της ζωής της. Αφού κατέστρεψε τον ελληνικό λαό με τα μνημόνια και τα αιματηρά του μέτρα, τώρα ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για να κερδίσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο. Στον πανικό της να διατηρηθεί στην εξουσία έφτασε μέχρι του σημείου να καταλύσει το ίδιο το πολίτευμα, να διαγράψει τη λαϊκή κυριαρχία και να εξευτελίσει το Σύνταγμα, συνθέτοντας έτσι μια βουλή που λειτουργεί ξεκάθαρα παράνομα και αντισυνταγματικά. Οι πρωτεργάτες αυτής της εκτροπής είναι οι ίδιοι που με φυλάκισαν με μοναδικό κριτήριο ενοχής την εκλογική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου, άνοδο που ξέφυγε πέρα από τα όρια των στημένων προβλέψεων των δημοσκόπων, οι οποίοι έντρομοι ενημέρωναν τα υπόγεια του Μαξίμου για το μεγάλο «στατιστικό λάθος» που λέγεται Χρυσή Αυγή.

Γι᾽ αυτό το λόγο βρισκόμαστε στη φυλακή. Γι᾽ αυτό το λόγο έστησαν τηλεδίκες, επιστράτευσαν ένα σωρό άθλια ψέματα για να μας συκοφαντήσουν κι αφού μας φίμωσαν από κάθε δημόσιο βήμα, τώρα μας στερούν και τα πολιτικά μας δικαιώματα με τρόπο που θα ζήλευε και η σταλινική πρώην Σοβιετική Ένωση. Όμως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, γιατί η φωνή της Αλήθειας δεν μπορεί να φιμωθεί!

Έλληνες και Ελληνίδες, έχω την τιμή να εκπροσωπώ το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε αυτή τη θέση με έκλεισαν στη φυλακή. Αν ο Σαμαράς γνώριζε πως ένας εξ ημών των εγκλείστων ήταν πρόθυμος να του δώσει έστω και μισό ψηφαλάκι, τότε θα μας καλωσόριζε σε αυτή την αίθουσα με κόκκινο χαλί. Τώρα απλά επιστρατεύει κάθε παράνομο μέσο για να μας κρατήσει εκτός κοινοβουλευτικών διαδικασιών, νοθεύοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Αν και η προδοτική συγκυβέρνηση του μνημονίου με κρατά παράνομα στη φυλακή για πάνω από ένα χρόνο, δεσμεύομαι να ακολουθήσω τη συνείδηση μου και να πράξω το πατριωτικό μου καθήκον, δηλώνοντας ότι δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, γιατί αυτή, πέρα από την μεταχείριση της Χρυσής Αυγής, με τον ίδιο άθλιο τρόπο μεταχειρίζεται τον ελληνικό λαό.

Καμία ψήφος εμπιστοσύνης στους υπαίτιους της εθνικής συμφοράς, καμία συνενοχή στα εγκλήματα των σκευωρών.

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Νικόλαος Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος φυλακών Κορυδαλλού"

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΙΟΝΑΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΕΙ!

7 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Νικήτα Λιοναράκη, ενός από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της περιοχής Χολαργού-Παπάγου, δημοφιλής όμως και στο Πανελλήνιο λόγω των εκπομπών του στο κρατικό ραδιόφωνο. Με έντονη δράση ο Νικήτας Λιοναράκης, έστω και αν η δράση του αυτή πολλούς τους ξένιζε ή διαφωνούσαν μαζί του, ωστόσο ήταν ο δημοσιογράφος που έβαλε το δικό του λιθαράκι και στη δημοσιογραφία και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υπήρξε δε ιδρυτικό στέλεχος-συνεργάτης της εφημερίδας 30Μέρες του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. 
Η κόρη του Μυρσίνη Λιοναράκη, δημοσιογράφος και η ίδια, έγραψε σήμερα, 7 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της τα παρακάτω συγκινητικά:
"Σαν σήμερα πριν εφτά χρόνια, έτσι ένα πρωινό με ήλιο, μου τηλεφώνησε, με ξύπνησε κ μου ζήτησε να έρθω στο σπίτι του. Έφτασα γρήγορα και μετά από λίγη ώρα πέθανε ενώ του μιλούσα καθισμένη δίπλα του. Χωρίς μπαμπά, έπαψα πια να είμαι κόρη. Εφτά μήνες μετά μάλιστα έκανα κι εγώ μία κόρη. Ο πόνος του πένθους μαλακώνει με τα χρόνια. Αυτός της ξαφνικής απώλειας ενός ζωτικού ρόλου όμως, σκληραίνει. Μου λείπει ο Νικήτας. Νομίζω όμως πια περισσότερο μου λείπει να είμαι η κόρη του μπαμπά μου".
Ο δε Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, επίσης δεν τον ξέχασε:
Εδώ και τρεις μέρες σκέφτομαι τι να γράψω. Δυστυχώς ήταν κάτι περισσότερο απ' ότι κι αν σκέφτηκα!
Δείτε στο παρακάτω βίντεο μερικά στιγμιότυπα από τις δράσεις του αξέχαστου Νικήτα Λιοναράκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην παγκοσμιοποίηση.Πέρασαν 7 χρόνια και αυτά που συζητούσε ο Νικήτας είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Είναι σαν να ζει ακόμη ανάμεσά μας:

Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, ΣΥΣΤΗΝΕΙ: ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ - ΤΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ - ΤΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ 
του Γιάννη Λεγάκη

χειρουργού Οφθαλμίατρου
Φανερωμένης 6 Χολαργός
τηλ. 210-6517563
Στην νεαρά μας ηλικία βλέπαμε καλά είτε με γυαλιά είτε χωρίς γυαλιά σε όλες τις αποστάσεις και ήταν όλα ωραία και καλά. Μετά τα 45 μας όμως, άρχισαν να παρουσιάζονται κάτι προβληματάκια. Όταν θέλαμε να διαβάσουμε κάτι κοντά αρχίσαμε να δυσκολευόμαστε. 'Άρχισε λοιπόν να μπαίνει η πρεσβυωπία στη ζωή μας. Αρχίσαμε να φοράμε λοιπόν γυαλιά για κοντά. Έτσι είχαμε τα γυαλιά για μακριά (την τηλεόραση - το οδήγημα) και τα γυαλιά για κοντά (για διάβασμα).
Όμως δεν είναι τα πράγματα έτσι. Προκύπτουν προβλήματα ακόμα και με τα δυο είδη γυαλιών. Η μεσαία απόσταση. Επίσης προκύπτουν προβλήματα όταν φοράμε μόνο τα μακρινά ή μόνο τα κοντινά.
Αναφέρω ορισμένα παραδείγματα στην καθημερινή ζωή.
Η νοικοκυρά που θέλει να μαγειρέψει δεν βολεύεται με τα μακρινά, αλλά και τα κοντινά δεν την βοηθάνε.
Οι χρήστες υπολογιστών, που οι οθόνες βρίσκονται σε μεσαία απόσταση δεν βολεύονται με τα μακρινά, ενώ με τα κοντινά θα πρέπει να πλησιάσουν στα 20 με 30 εκατοστά την οθόνη για να δουν, πράγμα κουραστικό και άβολο.
Φοράς τα μακριά σου γυαλιά και κτυπάει το κινητό και θέλεις να δεις ποιός είναι. Που είναι τα κοντινά γυαλιά να τα φορέσω για να δώ;
Πας βράδυ σε φιλικό σπίτι και θέλεις να κτυπήσεις το κουδούνι. Που είναι τα κοντινά γυαλιά για να δώ;
Είσαι σε εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό και σου φέρνουν τον κατάλογο. Που είναι τα κοντινά γυαλιά; Τον δίνεις στον άλλον που βλέπει γιατί εσύ δεν βλέπεις χωρίς αυτά.


ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Ο ΕΝΦΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΗΔΕΙΑ !

"Ο ΕΝΦΙΑ ήταν η αρχή του τέλους του Σαμαρά. Και το πολιτικό τέλος επέρχεται για όλο το παρεάκι με τους πολιτικούς γκασμάδες Σταμάτη, Χρύσανθο, Μουρούτη και λοιπούς φωστήρες που δεν εκλέγονται από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας ούτε με... προεδρικό διάταγμα, αφού κανείς τους δεν είναι Νέα Δημοκρατία! Πολιτική Άνοιξη είναι τα αστροπελέκια και πλησιάζει το οριστικό τέλος τους από τις καρακλάρες που τους έδωσε ο Σαμαράς.
Οι φωνές πυκνώνουν μέσα στο κόμμα. Και σε λίγο θα γίνουν τσουνάμι"...

Αυτά γράφει ο Bomber και τα διαβάσαμε στο http://thessbomb.blogspot.gr. Ο Σαμαράς όμως πέφτει γιατί αποφάσισε να κάτει στα τέσσερα και να οδηγήσει τον λαό βιαίως στο ίδιο ...πήδημα μισθών, συντάξεων, υγείας, εργασιακών σχέσεων κ.λ.π. Δεν 'αφησε τίποτα όρθιο ο ολετήρας. Χειρότερος και από τον ΓΑΠ ήταν ο προδότης! Πολιτικό κάθαρμα χωρίς κανένα όριο. Τομαριστής μέχρι και που δεν πάει άλλο! 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΟΙΚΑΣ, ΕΕ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ!

ανακοινωση
Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σαμαράς και Βενιζέλος ζητάνε ψήφο εμπιστοσύνης για:

·      Να απελευθερώσουν τις απολύσεις και να έχουμε δεκάδες χιλιάδες νέους άνεργους.
·      Να κατεδαφίσουν ό, τα απόμεινε στο ασφαλιστικό, πηγαίνοντας την βασική σύνταξη στα 360 ευρώ και να οδηγήσουν στην πείνα τους συνταξιούχους.
·      Να καταργήσουν τα συνδικάτα και το ίδιο το δικαίωμα στην απεργία, να επιβάλλουν μια «χούντα» των εργοδοτών στους χώρους δουλειάς.
·      Για να έχουν πλήρη ελευθερία η εργοδοτική δεσποτεία, η κρατική καταστολή και η φασιστική βία.
·       Να κάνουν άλλες 6.500 απολύσεις στο δημόσιο μέσα σε 2 μήνες, να καταστρέψουν δημόσιες υπηρεσίες  και να δώσουν στους ιδιώτες νέα πεδία ιδιωτικής κερδοφορίας. Να κάνουν νέες μειώσεις μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
·      Να απελευθερώσουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στις τράπεζες, και να συνεχίσουν την φοροληστεία οδηγώντας σε δήμευση την προσωπική περιουσία των φτωχών, που θα παραδοθεί στους τραπεζίτες και τα κοράκια που θα αγοράσουν τα δάνεια.
·      Να ξεπουλήσουν ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, παραλίες και νησιά, ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε! 
·      Να συνεχίσουν την κατάσταση επιτροπείας – ελέγχου – παρέμβασης στους Φούχτελ κλπ.
·      Να μας εμπλέξουν σε πολεμικές τυχοδιωκτικές επεμβάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ σε βάρος των λαών της περιοχής.
ΕΜΕΙΣ: Οι άνεργοι, οι νέοι, οι απλήρωτοι, οι συνταξιούχοι, οι άστεγοι, όλοι όσοι στενάζουν για να τα βγάλουν πέρα, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ «ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ».

ΑΣΤΕΓΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Οι αδιάφοροι και άσπλαχνοι άνθρωποι που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και τον χορταίνουν αναίσθητα, γεμίζουν παράλληλα και την καρδιά τους με άγχος , και μέσα τους δουλεύει το σαράκι
και ταλαιπωρούνται και από τούτη τη ζωή.
Ενώ οι εύσπλαχνοι επειδή πάντα χορταίνουν τους άλλους με αγάπη , πάντοτε είναι χορτασμένοι από την αγάπη τού Θεού και από τις άφθονες ευλογίες Του. 

misha.pblogs.gr

γ.Παϊσιος Αγιορείτης 

(Επιστολές,σελ 112, α' έκδοση 1994
 ) 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ! ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!

Αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω και ουσιαστικά αποτρέπει τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα, θα κάνουμε εντός των ερχόμενων ημερών, από την εφημερίδα μας. 
Ιερέας που διακονεί σε ιερό ναό στο κέντρο της Αθήνας, προβαίνει σε αυτή και άλλες σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με το τέμενος που έχουν αποφασίσει να φτιάξουν οι ...αντιπρόσωποι του έθνους!!!!
Είναι παράνομο, απαγορεύεται να κατασκευαστεί", επισημαίνει και το επιβεβαιώνει με ντοκουμέντο! 
Η συνέντευξη θα αναρτηθεί με βίντεο στο you tube για να διαδωθεί παντού και να καταλάβει ο κόσμος ότι οι προδότες πολιτικοί μετέρχονται κάθε παράνομο μέσον για να πλήξουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Τώρα, όμως η παρανομία αποκαλύπτεται και ...στραγγαλίζει την προσπάθεια των ολετήρων να φτιάξουν τέμενος στην Αθήνα! 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΑΚΗ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗ "ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ"!


Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο δήμος Παπάγου-Χολαργού για τη "Διεθνή Ημέρα κατά της Φτώχειας", με εκδήλωση που πραγματοποιεί στο  αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». 
Περισσότερα, στην ανακοίνωση που μόλις μας έστειλε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Βίκυ Νικάκη. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"! "ΜΑΓΚΑΣ" ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ!!!

ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!
O τζάμπα μάγκας Μωραίτης ξαναχτύπησε. Μέσα από μια ομιλία ήξεις αφίξεις το τελικό συμπέρασμα είναι ότι θα ψηφίσει Ναι σε όλα. Και ψήφο εμπιστοσύνης και πρόεδρο δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. Για πολύ τζάμπα μάγκα μιλάμε.
«Δεν δίνω λευκή επιταγή σε κανέναν Σαμαρά», δήλωσε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Θ. Μωραίτης διευκρινίζοντας παράλληλα ότι «δεν πρόκειται να κλείσω το μάτι σε κανέναν Τσίπρα». Επίσης, τάχθηκε υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή ακόμη και μέσω νέων κυβερνητικών λύσεων.

 Όπως είπε, «η εκλογή Προέδρου μπορεί να καταστεί πολιτική αφετηρία σταθερότητας, αν χρειαστεί ακόμα και μέσω νέων κυβερνητικών λύσεων από την παρούσα βουλή». «Εκεί θα κριθεί τελικά ποιοι σημερινοί αρχάγγελοι της σταθερότητας την υπηρετούν πραγματικά ή αν στόχος τους ήταν πάντα η καρέκλα εις βάρος των εθνικών διακυβευμάτων», πρόσθεσε.