Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ "25ΑΡΑΚΙ" ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟ! ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Τις φετινές γιορτές, το 25ράκι δεν βγάζει μόνο Πρόεδρο Δημοκρατίας αλλά και Πρωθυπουργό.  (Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού δεν κατάφερε να βγάλει.)
Για το λόγο αυτό, έχουμε ετοιμάσει με πολύ κέφι, ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, καθημερινό, με ρεμπέτικα, λαϊκά, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια, ανάλογα την ημέρα,  μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, που θα αποζημιώσει και τους πιο απαιτητικούς από εσάς.
Σας περιμένουμε λοιπόν, να περάσουμε μαζί τις εορταστικές ημέρες και νύχτες με όμορφες μουσικές, πεντανόστιμους μεζέδες,  μέσα σε μια  γιορτινή ατμόσφαιρα.
Οι προγραμματικές μας δηλώσεις στο βιντεάκι που ακολουθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  το πρόγραμμα,
 στο τηλ. 2106549118
και στο www.facebook.com/groups/84026666066.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ:
Δευτέρα 22/12 Γιάννης Βλάχος – Νώε Ζαφειρίδης
Τρίτη 23/12 Γιώργος Σταυρακέλης – Μαρία Θανασούλια Σπύρος Παπαδάκης

Τετ-Πεμ-Παρ-Σαβ 24-25-26-27/12 Γιάννης Καπαπιπέρης – Χρήστος Μανιφάβας – Μάρα Καλοζούμη

Δευτέρα 29/12 Γιάννης Βλάχος – Νώε Ζαφειρίδης

Τρίτη 30/12 Γιώργος Σταυρακέλης – Μαρία Θανασούλια Σπύρος Παπαδάκης

Τετ-Πεμ-Παρ-Σαβ 31/12, 1-2-3/1 Γιάννης Καπαπιπέρης – Χρήστος Μανιφάβας – Μάρα Καλοζούμη

Κυριακή 4/1 Μαρία Καψαλού (Σαντούρι) – Φώτης Κότσιφας (Κιθάρα) – Φώτης Κόλλιας (Μπουζούκι)

Δευτέρα 5/1 Γιάννης Βλάχος – Ελευθερία Κουρλιά

Τρίτη 6/1 (Μεσημερι) Λαϊκοί δρόμοι με τους Στέλιο Μελένιο – Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο – Κατερίνα Πετροπούλου

Τετάρτη 7/1 Γιώργος Σταυρακέλης – Μαρία Θανασούλια – Θέμης Βασιλείου

Πέμπτη 8/1 Δημήτρης Κρανίδας – Σωτήρης Λέτσιος

Παρασκ-Σαββατο 9-10/1 Γιάννης Καπαπιπέρης – Χρήστος Μανιφάβας – Μάρα Καλοζούμη

Κυριακή 11/1 Παραδοσιακά Κώστας Κίκκιλης – Γιώργος Παπαιωάνου – Βασιλική Κίκκιλη

Πάρτε μια γεύση για το τι γίνεται στο "25αράκι" με τις...προγραμματικές δηλώσεις (σαν τους μεζέδες του)σε  βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»…..

από τον Γιώργο Φλωρά ( της γνωστής επιχείρησης Βιβλιοπωλείων) 
Με ενοχλεί έντονα η προσπάθεια απαξίωσης του Χαϊκάλη επειδή είναι «κωμικός», ηθοποιός. Ανάλογα με ενοχλεί η απαξίωση για τον Γεωργιάδη επειδή είναι «βιβλιοπώλης» και «ακόμα χειρότερα»: 


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Μόλις κυκλοφόρησε το 523 τεύχος του έντυπου "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" με πλούσια κι ενδιαφέρουσα θεματολογία. Η εφημερίδα μας προβάλλει ως κεντρικό της θέμα τον προαλειφόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τίτλο: "ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ:ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ", όπου σημειώνει μεταξύ άλλων: Ο Σταύρος Δήμας τον οποίο επέλεξε η...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ...ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!

Η "Πατριωτική Επιτροπή Αλληλεγγύης" η οποία συστάθηκε για να βοηθάει αναξιοπαθούντες πολίτες του Χολαργού-Παπάγου, αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων έδωσε σε 10 συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν το σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης, αντίστοιχες γαλοπούλες, ενώ σε τρεις οικογένειες έδωσε ένα αρκετά σεβαστό χρηματικό ποσό. Για δε τις επόμενες μέρες, ενημερωθήκαμε ότι ετοιμάζουν να προσφέρουν σε...

ΑΠΟΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2015 ΣΤΗ SUPERLEAGUE! ΣΑΡΩΝΕΙ 0-5 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ!

Αφού ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από δύο εξαιρετικά δύσκολες έδρες, την Λειβαδιά και την Καλλονή Λέσβου πρέπει να θεωρείται πρωταθλητής! Ο ΠΑΟΚ στον οποίο πίστεψαν πάρα πολλοί ότι θα έκανε τη διαφορά και θα έσπαγε το βαρετό κατεστημένο του Ολυμπιακού, δυστυχώς φαίνεται ότι ξεφουσκώνει. Τρώει πολύ εύκολα γκολ και μετά τη νίκη του στην έδρα του Ολυμπιακού γίνεται σάκος του μποξ από...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ...

Πολλά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια καταδίωξης εγκληματιών από περιπολικό. Αυτό που έγινε όμως στη Ρωσία δεν έχει προηγούμενο, καθώς κεραυνός χτύπησε όχημα ληστών και το έκανε κομμάτια.

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΧΑΪΚΑΛΗ: "Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ"! ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛEA...

Την ευθύνη παίρνει πάνω του ο Γιώργος Αποστολόπουλος για την υπόθεση με τον Παύλο Χαϊκάλη.
Κατά την ανάκρισή του στο Εφετείο Αθηνών είπε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο:


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ! ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ: "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ"!

«Μου τηλεφώνησε τον Οκτώβριο και μου ζητούσε να γυρίσω στους ΑΝΕΛ» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής - «Επικοινώνησε για να με μεταπείσει και ο πατέρας του Καμμένου» - «Το κινητό μου στη διάθεση των Αρχών» - Αντίδραση Καμμένου μέσω Διαδικτύου: «Ενεργοποιούνται τα εν υπνώσει μαξιλάρια»

Ανατροπή των έως τώρα δεδομένων δημιουργεί η αποκάλυψη της κυρίας Χρυσούλας Γιαταγάνα ότι τον περασμένο Οκτώβριο της τηλεφώνησε ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος και της ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δείτε ζωντανά τον αγώνα στα παρακάτω LINK ⇒ LIVE
Πολλά links στα περισσότερα:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ!

Ο δημότης Παπάγου-Χολαργού κ. Παντελιάς ο οποίος προφανώς εκπροσωπεί κατοίκους της πλατείας Κύπρου στον Χολαργό, απευθύνει το παρακάτω θερμό ευχαριστήριο προς την Αντιδήμαρχο Τζίνα Αρβανίτη αλλά και προς τον Δήμαρχο κ. Αποστολόπουλο. Νομίζουμε ότι αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών τους. 
Διαβάστε το ευχαριστήριο:

ΙΔΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.


του Θεόδωρου Ανδρουτσόπουλου
ερευνητή αρχαιολόγου
       Τιs  προηγούμενες  ήμερες  διάβασα  σχετικά  με τους  ισχυρισμούς και τοποθετήσεις  διαφόρων  επιστημόνων, αρχαιολόγων, συγγραφέων κι ερευνητών  για τον τύμβο του λόφου  ΚΑΣΤΑ στην   Αμφίπολη. Μερικοί αναφέρουν ότι  ο νεκρός  ανήκει   στον Μέγα Αλέξανδρο, την Ολυμπιάδα , τη Ρωξάνη ,τον Ηφαιστίωνα κ.λπ. Άλλοι ότι ο σκελετός θα εξετασθεί από ειδικούς  ανθρωπολόγους, αλλά  και  με TEST   DNA  με νεκρό τηs Βεργίνας  [ που για μαs είναι η ΜΙΕΖΑ ]. Το θέμα είναι αν ΟΧΙ κωμικό   ίσως  …   είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.   Κι εξηγούμαι . Ο τάφος στο λόφο ΚΑΣΤΑ  ανήκει...

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ!

Σὲ ἀντιδιαστολὴ μὲ τοὺς αἱρετίζοντες οἰκουμενιστὲς οἱ ὁποῖοι δὲν διστάζουν «εὐκαίρως ἀκαίρως» νὰ τελοῦν συμπροσευχὲς μὲ αἱρετικούς, ὁ Ἅγιος Διονύσιος Αἰγίνης ὁ ἐν Ζακύνθῳ φαίνεται νὰ ἔχει διαφορετικὴ ἄποψη! Ἐμεῖς φυσικὰ θὰ πορευθοῦμε στὰ βήματα τοῦ Ἁγίου…

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΦΩΤΟ

Δείτε φωτογραφίες από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού σχολείου Παπάγου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" του δημοτικού μεγάρου Παπάγου-Χολαργού. 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ 71ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο κ. Ρωμανιά στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, στο "Ε". Είπε λοιπόν ότι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ανάμεσα στις πολυσέλιδες προτάσεις που έκανε προς την τρόικα, στις οποίες μάλιστα έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, πρότεινε να ανέβει το όριο για την πλήρη συνταξιοδότηση των...

ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ... (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή Αργά του Θοδωρή Αθερίδη εμφανίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Σε απόσπασμα από τη συνέντευξή του που έπαιξε στο "Πρωινό", το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μιλάει για τη σχέση του με το αλκοόλ.

ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΜΑ!

Και όμως υπάρχει προπόνηση που όχι μόνο μας αδυνατίζει και μας κρατά με αυξημένα τα επίπεδα ενέργειας, αλλά κόβει και την όρεξη για φαγητό!

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα από το University of Western Australia, το High intensity interval training (HIIT) απελευθερώνει την...


ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΖΟΡΜΠΑΣ: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι λασπολόγοι θα λάβουν την απάντησή τους
Στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Δεκεμβρίου 2014, συζητήθηκε το θέμα του «ΓΙΑΒΑΣΕΙΟΥ». Στη συζήτηση αυτή ο Δημ. Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής κ. Δημήτρης Κονταξής, που κλήθηκε να αποδείξει συκοφαντικούς ισχυρισμούς που είχε εκτοξεύσει σε προηγούμενη συνεδρίαση, αναλύθηκε σε θεωρίες συνομωσίας χωρίς να προσκομίσει κάποιο στοιχείο. Οι θεωρίες του κατέρρευσαν σαν ...

"ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ", ΛΕΕΙ Η ΝΔ! ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Φωτογραφία που εικονίζει τον άνθρωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με σκοπό να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έδωσαν στη κύκλοι της Νέας Δημοκρατία.
 Ο άνθρωπος που βρίσκεται δεξιά του Πάνου Καμμένου στη φωτογραφία, 

ΣΟΚ! ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ! ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Δυστυχώς, ο Πασχάλης Τερζής πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια στους πνεύμονες και επισκέπτεται συχνά το νοσοκομείο.
Ωστόσο φήμες αναφέρουν στο διαδίκτυο ότι η κατάσταση της υγείας είναι ιδιαίτερα επιδεινωμένη, εμείς βέβαια κάτι τέτοιο δεν το πιστεύουμε αν δεν δούμε επίσημα στοιχεία.

ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ..

Τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους του Παύλου Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο στη δεύτερη συνάντησή τους δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα (στο λινκ μπορείτε να ακούσετε και το ηχητικό ντοκουμεντο).
Στη συζήτηση αυτή, σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος προσέφερε στον Παύλο Χαϊκάλη 2-3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Οι διάλογοι έχουν ως εξής:
«Περιμένω από σένα να μου πεις.
> - Θα σου πω ρε παιδί μου.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ! (ΔΙΗΓΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη)

Μόλις ἄρχισε νά σουρουπώνει  ἡ μητέρα ἄναψε τήν λάμπα τοῦ πετρελαίου.  Ἔπειτα ἄναψε καί τή μικρή σόμπα τοῦ πετρελαίου κ᾽ ἔκλεισε ἑρμητικά τά παντζούρια. Τό μικρό μας φτωχικό σπιτάκι ἄρχισε νά παίρνει μιά γλυκιά ὄψη. Ἔξω φυσοῦσε ὁ δυνατός χειμωνιάτικος ἀέρας τοῦ Δεκεμβρίου. Ὁ  χωμάτινος δρόμος πού πέρναγε μπροστά ἀπό τό σπίτι μας,  εἶχε πλέον ἐρημώσει. Τά γειτονικά σπίτια φωτίζονταν ἀπό τίς ἠλεκτρικές λάμπες πυρακτώσεως. Μόνο τό σπίτι μας  εἶχε μείνει μερικές...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

Οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ της Αντιδημάρχου κας Νικάκη: 
"Μέσα σε κλίμα γιορτινό έγινε σήμερα η τελευταία διανομή του έτους για το Κοινωνικο Παντοπωλείο, με τις ευχές του Δημάρχου και των ...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ...ΦΑΡΜΑΚΙ! ΔΕΙΤΕ!

Της Αγίας Αναστασίας της Φαμακολύτριας θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού με θέματα που...καίνε. 
Δείτε τα:

Χ.Α.: "ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το άθλιο παρακράτος Σαμαρά αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά με αδιάσειστα στοιχεία ότι δωροδοκεί βουλευτές και διαπράττει σωρεία...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΗΓΕΤΗ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ...

Όλοι οι συκοφάντες στο σκαμνί! Όποιος τόλμησε να συκοφαντήσει τον Πρωθυπουργό της εντιμότητας, της αλήθειας και της διαφάνειας, θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Όποιος τόλμησε να διασύρει τον πολιτικό της αξιοσύνης και του πατριωτισμού, που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να πασχίζει να σώσει την Ελλάδα από την καταστροφή, θα λογοδοτήσει για το ατόπημά του! 

ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΪΚΑΛΗ: ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΤΩΡΑ-ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ”-"

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ παρουσιάζει αποσπάσματα απο το “ντοκουμέντο” που έχει ήδη παραδώσει ο Πάνος Καμμένος στον Προιστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών αλλά και στην Βουλή των Ελλήνων και στον υπουργό Δικαιοσύνης, μετά τις καταγγελίες που έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσώδη, βρώμικη υπόθεση του πολιτικού υπονόμου από την οποία οφείλουμε να κρατήσουμε τις δέουσες επιφυλάξεις.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ (οδός Λαμπετίου)! ΝΕΚΡΟΣ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Θανάσημο τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα στην οδό Λαμπετίου περίπου στις 16:00 της Παρασκευής, λίγο μετά την διασταύρωση με την Ε.Ο.Αρχαίας Ολυμπίας- Πύργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Iliaoikonomia.gr ο αναβάτης της μηχανής διέμενε στο Κολίρι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο νεαρός ήταν περίπου 26 ετών. Σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν στο χώρο ανέφεραν το όνομα του 26χρονου όπου και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με συγγενικά του πρόσωπα.
Νεότερα:

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΚΛΗΡΗ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Με μια σκληρή αερομαχία στο Αιγαίο συνοδεύτηκαν οι σημερινές  δεκάδες παραβιάσεις της τουρκικής Αεροπορίας. Πιο συγκεκριμένα 6 τουρκικά F-16 εκ των οποίων τα 2 έφεραν οπλισμό.

Ω, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! STREET PARTY ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διά του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου διοργανώνει Street Party την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά. 
Μπείτε και δείτε στα περισσότερα τι θα περιλαμβάνει και πού θα λάβει χώρα:

ΔΡΙΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ: "ΕΠΡΑΞΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ"

Απάντηση στον κ. Τίγκα: «Έπραξα το καθήκον μου»
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια του ανδρός. Αν ο κ. Τίγκας που είναι, "υποτίθεται", ευαισθητοποιημένος πολίτης, για πολλά χρόνια Δημοτικός  Σύμβουλος, επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤI ΤΟΥ...ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΙ! ΕΜΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Σύντομα έρχονται τα Χριστούγεννα και οι Έλληνες ετοιμάζονται να γιορτάσουν την άφιξη στον κόσμο του Θεανθρώπου. Κάποια άλλα ύποπτα και προδοτικά κέντρα ακόμη και εντός των Χριστουγέννων συνεχίζουν την φιλοτουρκική προπαγάνδα φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να διαπαιδαγωγούν παιδιά νεαρής ηλικίας (11-14 χρονών).
Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί αφίσα στην πόλη της Καβάλας με τίτλο "Χριστούγεννα στο σπίτι του Μεχμέτ Αλή”. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που υλοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη...

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ: ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ!

Άλλες διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες του βουλευτή Π.Χαϊκάλη για την απόπειρα δωροδοκίας του αφού ο αποπειραθείς ήταν στέλεχος της Deutsche Bank...

ΧΑΪΚΑΛΗΣ: ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ 2-3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΜΑ@ΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό μετά την αποκάλυψη για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος είπε πως του έταξαν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΝΙΚΑΚΗ

Η εφημερίδα αυτή κάνει αγώνα για να διατηρήσει ένα πολιτισμένο ύφος στα σχόλια των ανωνύμων σχολιαστών. Δεν είναι κατά των ανύνυμων (δεν είναι υποχρεωτικό να υπογράφουν όλοι επώνυμα) αλλά είναι κατά των χυδαίων κουκουλοφόρων του διαδικτύου. Το χθεσινό μας ...

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Ένα διαγνωστικό προϊόν που γίνεται στο σπίτι για την ανίχνευση των παθήσεων καρκίνου του...

ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ! ΔΕΙΤΕ...

Μας στέλνουν τις ευχές τους, τούς ευχαριστούμε και τους ανταποδίδουμε τις καλυτερότερες των ευχών!

ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015!
-----------------------------------------
Για πολύ περισσότερες ευχές μπείτε στα...περισσότερα

ΛΟΥΚΕΤΟ-ΒΟΜΒΑ! ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!! Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Μέχρι αύριο αναμένεται να μπει λουκέτο στην μεγαλύτερη χαλυβουργία της χώρας, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στους εργαζόμενους...

Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ: "ΑΥΞΗΣΗ 35% ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος και η Παράταξή του, πολλές φορές έχουν αναφερθεί στο ότι διοικούν το Δήμο με «κέφι και  μεράκι». Φαίνεται όμως ότι το «κέφι και το μεράκι» τους το κοστολογούν αναλόγως.  

"ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!

γράφει η Βούλα Χριστοδουλοπούλου
Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 ώρα 17 00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Παπάγου -Χολαργού πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση της "ομάδας εργασίας του δήμου για τον Υμηττό".

Βασικό θέμα  της συνεδρίασης ήταν "Τα μονοπάτια του Υμηττού".
(Η καταγραφή και η ανάδειξη των μονοπατιών εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Παπάγου - Χολαργού).

"ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ"! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

"Αναλγησία και Μικρότητες Αυγουρόπουλου
με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής"
του
Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα
Προέδρου
 Ενώσεως Επιστημόνων
Χολαργού-Παπάγου
         Στις 12-13 και 14 Δεκ. 2014 η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου διοργάνωσε για την Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης  Bazaar με σκοπό την ενίσχυση  με τρόφιμα οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων στο Χολαργό και στον Παπάγο.
Προκειμένου να προβληθεί η προσπάθεια αυτή αναρτήσαμε το πρωί του Σαββάτου ένα πανώ διαστάσεων 1Χ1μ. στον ύψους 8 μέτρων ιστό της σημαίας. Συγκεκριμένα και χωρίς να πειραχθεί η σημαία, σε ύψος 2,5μ. περίπου από το έδαφος στον ιστό βάλαμε ένα πανώ που ανέγραφε τα στοιχεία του Bazaar αγάπης και αλληλεγγύης.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΖΕΣΤΗ! ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Αρνιακός προέβλεψε για τα Χριστούγεννα που έρχονται, ότι ο καιρός, όχι μόνον θα είναι ζεστός αλλά και ότι οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ υψηλές για την εποχή, με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει ακόμη και στους 20 βαθμούς Κελσίου! Για δε τις επόμενες των Χριστουγένων ημέρες...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ 170 ΨΗΦΟΥΣ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΡΕ, ΜΌΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!

Τέτοιες λαμογιές επί κυβερνήσεως Σαμαρά είναι δύσκολο να βρεις σε προηγούμενες κυβερνήσεις. Σχεδιάζουν να βγεί Πρόεδρος το Δήμας  χωρίς να χρειάζεται 180 αλλά να αρκούν 170  ψήφοι. Μάλιστα, προκειμένου να γίνει πιστευτή η άποψη, την εμφανίζει ...συνταγματολόγος! Πρόκειται για τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Σταύρου Τσακυράκη...

Ο ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΓΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!

Ο Άκης Παπαγεωργίου, ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Πολιτών Επιστημών (LSE).
Δείτε τον να παραλαμβάνει τον τίτλο στην ειδική τελετή που οργανώνεται για τους πτυχιούχους. 
Ασταμάτητα είναι τα συγχαρητήρια που φτάνουν μέσω facebook στον...

Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ (;) ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! ΕΣΦΑΞΑΝ 8 ΠΑΙΔΙΑ!!!

Μετά την επίθεση που προκάλεσε τζιχαντιστής σε καφετέρια της Αυσταλίας, έρχεται η δολοφονία-σφαγή οτκώ παιδιών  στην πολιτεία του Κουίνσλαντ της βόρειας Αυστραλίας, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας επικαλούμενα πηγές της τοπικής αστυνομίας.






Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ: "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..."

Μια σύντομη, αλλά περιεκτική «ματιά» στην προσωπική του ζωή επέτρεψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, η οποία λαμβάνει χώρα πριν το τέλος του έτους.
«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: “Είσαι ερωτευμένος;” Τού απάντησα: “Δηλαδή;” Μου λέει: "Αγαπάς κάποια;” Του απαντώ: “Ναι”. “Κι εκείνη σ'αγαπάει;””Ναι””Ε τότε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ (19.30)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για χρήστες εσωτερικού. 
Δείτε μέσα τα link:

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΚΕΡΗ (ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ) -ΑΝΘΡΩΠΟΥ "ΚΛΕΙΔΙ" ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ SIEMENS-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

Όπως αναφέρει το makeleio.gr στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου βρέθηκε το πρωί το ανώτερο στέλεχος της Siemens και -έως πρότινος- μπατζανάκης του πρωθυπουργού της Ελλάδος και της μίζας, Α.Σαμαρά, ο κ. Ευάγγελος Σέκερης, ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση της Siemens τον οποίο δεν κάλεσε ποτέ η κα Νικολακέα να καταθέσει όσα ξέρει!  Ο κ.Σέκερης σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές- την ώρα...