Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ! ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ 11ΧΡΟΝΗΣ!

Ζευγάρι καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τις σεξουαλικές τελετές

Ποινή φυλάκισης 34 χρόνων επιβλήθηκε σε ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν μαύρη μαγεία προκειμένου να πείσουν ένα 11χρονο κορίτσι να λάβει μέρος σε σεξουαλικές τελετές, κατά τη διάρκεια των οποίων της έπιναν το αίμα!
Η 50χρονη σήμερα γυναίκα κατηγόρησε το ζευγάρι (ηλικίας 64 και 65 ετών) πως όταν ήταν 11 ετών και για έναν ολόκληρο χρόνο, εκείνοι την αποπλάνησαν, την παρέσυραν σπίτι τους και με την απειλή μαύρης μαγείας, την εξανάγκασαν σε βιασμό, ενώ της προκαλούσαν τραύματα με μαχαίρι για να της πίνουν το αίμα.

Η γυναίκα λέει πως είχε απωθήσει τα γεγονότα, τα οποία όμως ανασύρθηκαν στη μνήμη της όταν ξεκίνησε ψυχοθεραπεία επειδή έπασχε από κατάθλιψη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες λοιπόν, η 64χρονη σήμερα Carolee Hickman και ο 65χρονος σύζυγος της Albert, παρέσυραν το 11χρονο τότε κορίτσι στο σπίτι τους κοντά στο Κάρντιφ. Αφού απείλησαν το κορίτσι ότι με μια κατάρα θα σκότωναν τη μητέρα της που τότε έπασχε από καρκίνο, η Hickman την ακινητοποίησε και ο άνδρας της βίασε το κορίτσι κατ' επανάληψη. Μάλιστα, με ένα μαχαίρι με διακοσμημένη λαβή, η γυναίκα της τραυμάτισε τα χέρια και της έπινε το αίμα της.

Η 11χρονη είχε προσπαθήσει τότε να καταγγείλει την επίθεση αλλά η αστυνομία απέρριψε ως αβάσιμες τις κατηγορίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου