Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ! ΤΟ 19% ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ....ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ TH..."ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ"!

ΜΑ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
Το 19% των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, σύμφωνα με γκάλοπ που έχει γίνει, δείχνει ότι στη συντριπτική του πλειοψηφία θα ψηφίσει Σαμαρά! Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανόν το βράδυ των εκλογών να δούμε να...


ανατρέπονται όλα τα προγνωστικά και ο Σαμαράς να κόβει πρώτος το νήμα των εκλογών. Το 19% είναι τρομοκρατημένοι και έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από την προπαγάνδα Σαμαρά και των στελεχών του ότι θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχηματίσει κυβέρνηση! Η προπαγάνδα του στυλ "θα κλείσουν τα ΑΤΜ, οι τράπεζες δεν θα έχουν λεφτά, η χώρα θα γυρίσει στη δραχμή, θα απομονωθούμε διεθνώς" φαίνεται ότι πιάνουν τόπο και είναι πολύ πιθανόν το βράδυ των εκλογών να ζήσουμε μια νέα τραγωδία: οι Έλληνες ψηφοφόροι θα πάνε σαν ζωντόβολα και ραγιάδες να ψηφίσουν τους σφαγείς τους! Θα ψηφίσουν Σαμαρά, Βενιζέλο που τους έχουν ρίξει στον καιάδα της ανεργίας και της φτώχειας, φοβούμενοι ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους...πάρει τις ζωές!
Μα, είναι πράγματι τόσο ζωντόβολα οι Έλληνες ψηφοφόροι;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου