Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ 50 ΔΗΜΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ"!

Μια εκπληκτική πρόταση καταθέτει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ο επικεφαλής του Γιώργος Κόκκας, ώστε στην επόμενη Βουλή να μην δοθεί το παράνομο μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα για να σχηματίσει κυβέρνηση αλλά να εκλεγούν από τον λαό 50 "δημοβουλευτές" που δεν θα ανήκουν σε κανένα κόμμα και δεν θα έχουν μπει σε κανένα από τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων. Οι 50 αυτοί δημοουλευτές θα αποτελούν την λεγόμενη Κάτω Βουλή η οποία ουσιαστικά θα ελέγχει τις ασυδοσίες-αυθαιρεσίες που διαπράττει η εκάστοτε κυβέρνηση!
Δείτε την εκπληκτική πρόταση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

Ο Γιώργος Κόκκας, επικεφαλής του
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Για (ΑΜΕΣΗ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
Ιπποκράτους 42 – Αθήνα, Τηλ: 210-3648300, Φαξ: 210-3610882
Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2015
Προς : Α) τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Β) τον κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ, ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ και ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ
του ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ( www.dimovoulio.gr )
σε Σώμα Κάτω Βουλής 50 βουλευτών,
από τις Κοινότητες Ελλήνων Πολιτών
και ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
(ισάριθμων των 50 εδρών - « bonus » του ισχύοντος εκλογικού νόμου)
κατά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015
Με την δήλωση αυτή, σας γνωστοποιούμε, σε συνέχεια ανάλογων δηλώσεών μας:
{ Α) των Εκλογών Ανάδειξης Αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:
Α-1) του 2004 («Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία, ΄Αμεση Δημοκρατία») ,
Α-2) του 2009 ( «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας») και
Α-3) της συμμετοχής μας στις πρόσφατες Ευρωεκλογές 2014, στα πλαίσια του Συνασπισμού Κομμάτων και της Κίνησής μας «Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο», καθώς και
Β) των Βουλευτικών Εκλογών (Αντιπροσώπων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο)
Β-1) 2007 («Οργή Λαού (Ο.ΛΑ.) με Δημοψηφίσματα- Άμεση Δημοκρατία!»),
Β-2) της δήλωσης ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ, ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ εναλλακτικής συμμετοχής μας στις εθνικές εκλογές 2009 με την επωνυμία της πολιτικής μας Κίνησης: ( ΑΜΕΣΗ ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ! με τα πολιτικά ζητούμενα που αναγράφονται στην ως άνω ιστοσελίδα μας,
Β-3) ανάλογων δηλώσεων μας των εθνικών εκλογών Μαϊου και Ιουνίου 2012
ότι με βάση τις αρχές της ΄Αμεσης Δημοκρατίας, που πρεσβεύει και διακονεί το πολιτικό μας κίνημα, δηλώνουμε ότι μετά την συμπλήρωση τριών και πλέον ετών διαρκούς λειτουργίας του «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» ( από την ίδρυσή του την 11/11/2011 και τη δημιουργία σχετικού Συνταγματικού εθιμικού Δικαίου για τη σύσταση και θεσμοθέτηση αυτού DE JURE στην Ελλάδα, ιστοσελίδα: www.dimovoulio.gr ) κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 25-1-2015 διεκδικούμε να συγκροτηθεί Σώμα πενήντα (50) ΔΗΜΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ από Κοινότητες Ελλήνων Πολιτών (Διαδικτυακές, τοπικές, επιστημονικές, εθελοντών, ομογενών κ.α.), με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες (κλήρωση, κυκλικότητα με εναλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων κλ.), παράλληλα και σε ίση χρονική διάρκεια με τη θητεία όσων εκλεγούν Βουλευτές.
Το Σώμα αυτό, που θα ασκεί αρμοδιότητες Κοινωνικού Ελέγχου με βάση τις Συνταγματικές Αρχές της Λαϊκής Κυριαρχίας, της ακροτελεύτιας διάταξης του άρθρου 120 του Συντάγματος και της πρόβλεψης ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους, θα λειτουργήσει ως Κάτω Βουλή των Ελληνικών Κοινοτήτων και θα διεκδικήσει να καταλάβουν οι Δημοβουλευτές τις 50 βουλευτικές έδρες, που αντισυνταγματικά δίνονται ως BONUS στο πρώτο κόμμα, ώστε να λειτουργήσουν σύμφωνα με τις διεθνώς παραδεκτές Συνταγματικές Αρχές του Συστήματος Δύο Βουλευτικών Σωμάτων ( Άνω και Κάτω Βουλής).
Υποψήφιοι θεωρούνται όλοι οι έλληνες πολίτες, που έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε κάθε εκλογική περιφέρεια, εκτός όσων ήδη συμμετέχουν σε συνδυασμούς υποψηφίων βουλευτών (αρθ. 34,παρ.3 της εκλογικής νομοθεσίας).

Το πολιτικό μας κίνημα, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον υπογράφοντα δικηγόρο κ. Γιώργο Λ. Κόκκα, δηλώνει ότι η επωνυμία του Σώματος αυτού θα παραμείνει «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» και το έμβλημα αυτού θα είναι ο αγορητής στην Πνύκα, με φόντο σπείρα, όπως ακριβώς εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.dimovoulio.gr .
Ο δηλών νόμιμος εκπρόσωπος :
Γιώργος Λ. Κόκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου