Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΙΔΟΥ ΟΙ 6 ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΟΤΣΟ!

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ 6 ΣΗΜΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Προσοχή στα ψέμματα και στην προεκλογική τρομοκρατία των επομένων 3 ημερών !!!

Να θυμάστε πάντα :
Από το ΕΥΡΩ δεν πρόκειται να μας βγάλουν, ούτε θα αναγκαστούμε να...

βγούμε, επειδή αυτό το απαγορεύει η Συνθήκη της ΕΕ (αρθ. 144, παρ. 3 Συνθήκη Λισσαβώνας και αρθ. 50 Συνθήκη ΕΕ) και επειδή οι τράπεζες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ρευστότητας (βλ. 2).
Πρόβλημα ρευστότητας στις τράπεζες δεν θα υπάρξει, ακόμη και αν σταματήσει η αποδοχή των ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ, αφού χθες εγκρίθηκε η ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών από τον ELA με 40 Δις.
Τα ΑΤΜ δεν θα ξεμείνουν ποτέ από λεφτά, αφού το σύνολο των μετρητών αποτελεί μόνο το 3% του συνόλου του χρήματος στο τραπεζικό σύστημα, που είναι κατά 97% λογιστικό και, έτσι, επειδή το λογιστικό χρήμα δεν τελειώνει ποτέ, οι κάνουλες του τραπεζικού συστήματος δεν στερεύουν.
Δεν θα παγώσει η ροή των κοινοτικών κονδυλίων προς την Ελλάδα, αφού χθες η EBRD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης) διέψευσε με αγανάκτηση την μαϊμού σχετική είδηση που έβγαλε στον αέρα από το ΑΠΕ η συμμορία των ΣαμαροΒενιζέλων.   
Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν θα σταματήσουν να πληρώνονται, αφού καταβάλλονται από τα έσοδα του προϋπολογισμού και όχι από τις δόσεις της Τρόικα.
Δεν πρόκειται να ξεμείνουμε από Καύσιμα, Φάρμακα και Τρόφιμα, αφού αυτά δεν εισάγονται από το Ελληνικό Δημόσιο αλλά από ιδιωτικές επιχειρήσεις, που θα συνεχίσουν να τα εισάγουν και να τα πληρώνουν όπως κάνουν μέχρι σήμερα. Τα διϋλιστήρια (ΕΛΠΕ & ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ), οι ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ και τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δεν είναι ΔΕΚΟ, αλλά ιδιωτικές επιχειρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου