Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ...ΔΕΣΙΜΟ! ΒΙΝΤΕΟ!

Δείτε τον και ξαναδείτε τον. Τον παρουσίασε πριν από λίγο και το δελτίο του αρτ channel. Προχθές φίλησε το χέρι του Βενιζέλου. Θα δείτε πιο κάτω και το βίντεο. Μιλάμε για μεγάλο...ψυχιατρικό βλήμα. Ναι, παρακαλώ είναι για...δέσιμο και είναι διευθυντής οδοντίατρος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης! 
Το ρεπορτάζ της "Δημοκρατίας" αναφέρει:
Η σκηνή στα όρια της γραφικότητας προκάλεσε ειρωνικά χαμόγελα. Εσκυψε και φίλησε το χέρι του Βενιζέλου την ώρα που άλλοι τον...

αποδοκίμαζαν! Πρωταγωνιστής ο Λεωνίδας Γιασημακόπουλος. Ιδιότητα, διευθυντής οδοντίατρος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης! Πρωί Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, εισέρχεται πεζός στην αυλή του σχολείου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης για να ψηφίσει.
Στο σημείο βρίσκονται πολίτες που μόλις τον αντιλαμβάνονται αρχίζουν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του. Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα, ένας άνδρας πετάγεται ξαφνικά από το πουθενά, του αρπάζει το δεξί χέρι, σκύβει και το φιλά! Αμέσως μετά του χαμογελά και τον αγκαλιάζει. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δείχνει να αιφνιδιάζεται. Συνεχίζει να περπατά προς το εσωτερικό του σχολείου, ενώ ο άγνωστος άνδρας ακολουθεί αντίθετη κατεύθυνση, περπατά προς την έξοδο του σχολείου και αθόρυβα αποχωρεί.
«Ηταν μία αυθόρμητη κίνηση που δεν κρύβει καμία σκοπιμότητα. Ξέρω πως κατόπιν πολλοί έσπευσαν να την ερμηνεύσουν αρνητικά» λέει στη «δημοκρατία» ο Λεωνίδας Γιασημακόπουλος, ο 54χρονος οδοντίατρος που εργάζεται ως διευθυντής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Με την πράξη του έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Το ερώτημα αυτονόητο: ποιος είναι αυτός ο «τρελός» που φιλάει δημόσια το χέρι του Βενιζέλου σε μια χειρονομία που παραπέμπει σε άλλες μακρινές εποχές;

Αποκαλύπτει ότι είναι στενός φίλος και κουμπάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι αδελφικός φίλος και κουμπάρος μου. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, μας συνδέουν πολλές καταστάσεις» τονίζει.
«Με αυτή την αυθόρμητη ενέργεια», εξηγεί στη «δημοκρατία», «του έδειξα την αγάπη και τον σεβασμό μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ. Αντιλαμβάνομαι πως λόγω των πολιτικών καταστάσεων πολλοί άρχισαν να τον αντιπαθούν. Θέλησα να του δείξω πως αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα του. Γι' αυτό έσκυψα και του φίλησα το χέρι» εξηγεί. Τελικά είναι θέμα οπτικής.
Δείτε και το βίντεο για να διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά ποια στοιχεία συνθέτουν τους σημερινούς Έλληνες. Καλά παθαίνουμε όσα παθαίνουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου