Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΛΑΕΙ!

Οι Έλληνες είναι λαός με χιούμορ. Από την ώρα που ο ΓΑΠ αποφάσισε να κάνει κόμμα, πολλοί είναι εκείνοι που άνοιξαν facebook με την ονομασία "Κίνημα Αλλαγής ΓΑΠ" και άλλα παρόμοια και αλλού του τα σούρουν και αλλού τον...ξεσκίζουν με χιούμορ. 
Δείτε λοιπόν πόσες γλώσσες μιλάει ο Παπανδρέου:


ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ
Μιλάει άπταιστα τόσο πολλές ξένες γλώσσες , που κανείς ποτέ δεν καταλαβαίνει τι λέει. Παράδειγμα τα γαλοπουλικά (εκλογλογλογλογλογολία). Το ατομικό ρεκόρ του στις συνεχόμενες λέξεις (2) ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί από όσους τον γνωρίζουν. Συνεχώς δεν μπορούν να μιλήσουν από τα γέλια. Από τότε που γεννήθηκε έχει ως όπλο το "γελοίο θάνατο". Πραγματικά , όσοι παρακολουθούν τους λόγους του γελάνε τόσο, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, με αποτέλεσμα την ασφυξία.
Με επίσημη ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ικανός να μιλήσει:
Εβραϊκά (άπταιστα)
Αγγλικά (άπταιστα)
Σουηδικά (άπταιστα)
Γαλοπουλικά (άπταιστα)
Γαλλικά (ικανοποιητικά)*Ισπανικά (ικανοποιητικά)
Γερμανικά (μέτρια)
Βουλγάρικα (μέτρια)
Πολωνικά (μέτρια) και
Ελληνικά (αρχάριος καθόλου - το βιογραφικό στο επίσημο site του δεν αναφέρει την ελληνική στις γλώσσες που γνωρίζει)
Andreas Papandreou
"Ένα στιγμιαίο λάθος ήταν"
Για να αναγνωριστεί η προσπάθειά του (και να μην κλαίει μέσα στη Βουλή, ενοχλώντας τον Πάγκαλο όταν τρώει, με αποτέλεσμα να οργίζεται και να χτυπάει τον Βενιζέλο, ο οποίος από την πίεση σφίγγεται και τελικά απελευθερώνει μέσα στην αίθουσα ημιραδιενεργά υλικά, καταστρέφοντας έτσι τη συνεδρίαση), το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο του απένειμε τιμής ένεκεν το δίπλωμα πιστοποίησης γνώσης της ελληνικής γλώσσας, γνωστότερο και ως "20.000 λεύγες κάτω από το Lower", ως ένδειξη αναγνώρισης της γλωσσομάθειάς του.
Στην έντονη προσπάθεια που καταβάλει για την άριστη εκμάθηση της ελληνικής έχει επιλέξει τους καλύτερους δασκάλους: Τον Γιατσεκ Γκμοχ, τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τον Χοσέ από τις Σαββατογεννημένες, τον Φατσέα από το Καφέ της Χαράς, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς και αρκετούς ακόμα διακεκριμένους γλωσσολόγους. Ο κ. Μπαμπινιώτης απορρίφθηκε την τελευταία στιγμή καθώς οι συνεργάτες του Γιώργου (δηλαδή η mommy του) έκριναν ότι (ο κ. Μπαμπινιώτης) δεν μπορεί να είναι ούτε κατά το ελάχιστο γνώστης της ελληνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου