Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Όταν ο Σαμαράς έκανε πλάτες στον Παπανδρέου, μιας και ούτε εξεταστική επιτροπή συνέστησε όπως υποσχόταν προεκλογικά για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο ούτε στην κρίσιμη ψηφοφορία για την λίστα Λαγκάρντ κάθισε τον Παπανδρέου στο σκαμνί της εξεταστικής, από τότε υπήρξε ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο του Παπανδρέου προς τον Σαμαρά. Ως παλαιοί συμφοιτητές, ο ένας καλείται να βοηθήσει τον άλλον. Ο Σαμαράς...


συνέδραμε τα μέγιστα ώστε ο Παπανδρέου να μην λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του και σήμερα ο Παπανδρέου βοηθάει τον Σαμαρά με τη δημιουργία νέου κόμματος το οποίο θα αρπάξει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει ο Σαμαράς στην εξουσία, συνεργαζόμενος μάλιστα με τον Παπανδρέου (εφόσον ο τελευταίος καταφέρει να μπει και στη Βουλή)! 
Απλά πράγματα. Το παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες του λαού για μια ακόμη φορά, την ίδια ώρα που υπάρχουν κάποιοι αφελείς που πιστεύουν ότι η κάθοδος του Παπανδρέου οφείλεται σε οικτρή διαφωνία του με τον Βενιζέλο. Σικέ παιχνίδι είναι για να αρμέξουν ψήφους από το ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους και πάλι, εις υγείαν του αφελούς λαού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου