Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! Ν' ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"!

"Αδιάβαστος Πόντιος Πιλάτος ο Δήμαρχος
Για μια φορά ακόμη ο απάγνωστος Δήμαρχος μας κ. Ηλίας Αποστολόπουλος χαρακτήρισε «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» την πρότασή μας να επιβληθούν...

πρόστιμα στα κόμματα που παραβιάζοντας τον νόμο ρυπαίνουν με αφίσες τις γειτονιές μας.

Μετατρέποντας σε ευχή την υποχρέωση του να τηρεί την περιβαλλοντική τάξη, έφερε στο δημοτικό συμβούλιο απόφαση με την οποία  καθόριζε τους δημόσιους χώρους που παραχωρούνται στα κόμματα για την προβολή τους.

Την ίδια όμως στιγμή σε μια κρίση ειλικρίνειας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος παραδέχτηκε ότι ο νόμος ποτέ δεν τηρήθηκε και προέβλεψε ότι ούτε αυτή την φορά πρόκειται να τηρηθεί.

Στην πρότασή μας λοιπόν να μην μείνει η απόφαση ένα απαξιωτικό ευχολόγιο, αλλά αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες της, η δημοτική αρχή να επιβάλει πρόστιμα στα κόμματα που θα παραβιάσουν τον νόμο, με «κατάσχεση εις χείρας τρίτων» από την κρατική επιχορήγηση, όπως ο νόμος προβλέπει, εκείνος για μια φορά ακόμη απάντησε με ειρωνεία περί σεναρίων επιστημονικής φαντασίας συμπληρώνοντας ότι αυτά δεν γίνονται σε κανέναν δήμο.

Αντί να επιλέξει την προστασία της πόλης και των κατοίκων επέλεξε τις καλές σχέσεις με τα κόμματα.

Για μια φορά ακόμη ο αδιάβαστος δήμαρχος παρουσιάστηκε ως παντογνώστης της Αυτοδιοίκησης.

Για μια φορά ακόμη λοιπόν του παραθέτουμε σχετική ειδησεογραφία





και τον καλούμε να σταματήσει να παρουσιάζεται αδιάβαστος και αλαζόνας στο δημοτικό συμβούλιο, προκαλώντας ζημιά στους συνδημότες μας και κυρίως τον καλούμε να σταματήσει να λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος δημοσίων σχέσεων και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες προστασίας του περιβάλλοντος και της αισθητικής της πόλης. 
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
8Προτάσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου