Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΑΘΩΟΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ!

Αθώος με ψήφους 7-0 από το Κακουργιοδικείο ο Θωμάς Μπόμπος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης Tease, μετά την μήνυση που του έκανε ο δικηγόρος Νίκος Αγγελάκος. Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στο εδώλιο με το βαρύ αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου, αθωώθηκε παρά την πρόταση της Εισαγγελέως, που ζητούσε την καταδίκη του. Η εισαγγελέας δέχθηκε την ολομέτωπη επίθεση από τον δικηγόρο του κατηγορουμένου κ. Σοφό, επειδή ενώ είχε ζητήσει την διακοπή της συνεδρίασης για να ετοιμάσει την αγόρευσή της, τελικά επέστρεψε διαβάζοντας την έτοιμη από πριν πρότασή της! 


Οι δικαστές δεν πείσθηκαν ούτε από την πρόταση της Εισαγγελέος, ούτε από τους μάρτυρες κατηγορίας. Αντιθέτως, φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι καταθέσεις των μαρτύρων υπερασπίσεως του Θωμά Μπόμπου (Δεληγιάννης, Λινάκης, Νικολάου, Τασιός και Παταβούκας), με αποτέλεσμα να τον αθωώσουν με ψήφους 7-0. 
Η εφημερίδα μας από την πρώτη στιγμή είχε καλύψει το γεγονός δείτε  εδώ και  εδώ τα επίμαχα δημοσιεύματα, όπου είχαμε πει ότι η κοινή γνώμη δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός και ότι  στην μεγάλη πλειοψηφία της είχε άριστη γνώμη για τον επιχειρηματία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου