Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΝΔ!

Δυο νέα τηλεοπτικά προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν να προβάλλονται σήμερα στη τηλεόραση.
Πρωταγωνιστής στο πρώτο από αυτά, με τίτλο "Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε Ευρώπη", είναι ο ίδιος ο Αντώνης  Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός...


βρίσκεται μέσα σε ένα ελληνικό σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με τα ερωτήματα και την κριτική των μελών της οικογένειας, απαντώντας σε όλα συζητά ο μέσος Έλληνας για την κυβέρνηση του.
Στο δεύτερο σποτ, με τίτλο "Αυτό το ρίσκο δεν θα το πάρω". μια μητέρα αναλογίζεται τις πιθανές συνέπειες της πραγματοποίησης των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ για επιβολή των δικών του όρων στη διαπραγμάτευση.



6 σχόλια:

  1. Αυτό το «λέμε την αλήθεια», ποιος κόπανος το σκέφτηκε.
    Σκάω από τα γέλια κάθε φορά που το ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα σκάς από τα γέλια και όταν θα χάνουμε το Καστελόριζο και καναδυό ακόμα νησάκια στο Αιγαίο;Ε; ΣΦΥΡΙΖΑ,η αριστερή συμμαχία,που θα μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σώπα ρε μεγάλε που θα μας καταστρέψει ...........,κατούρα και λίγο να αδειάσουν τα νεφρά σου και η κύστη σου......άϊντε, δεν περνάει η κινδυνολογία του προέδρου σου.
    Εσύ βέβαια κανένας διορισμένος θα είσαι από αυτά τα ρεμάλια αλλά μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν έρχονταν στο δικό μου σπίτι ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος, θα έτρωγαν από ένα μεγάλο τηγάνι στο κεφάλι τους , ο Σαμαράς θα έτρωγε και τη χύτρα μαζί με τις φακές στο κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι κάτι χειρότερο,είμαι ο εφιάλτης σου ρε αρουραίε συριζαίε,που ξετσουτσούνιασες και νομίζεις ρε πρώην πασόκε,ότι θα ξανακυβερνήσεις.Και σε λέω πρώην πασόκο,γιατί αποκλείεται να ανήκεις στο 3% του ΣΦΥΡΙΖΑ.Οσο για την κύστη μου,όταν την αδειάσω,θα σου βαστήξω ένα ποτήρι,να το πιείς στην υγειά της Χ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέει την αλήθεια ο "ουδείς αναμάρτητος"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή