Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ...

Μας έχει τρελάνει η ΕΜΥ με τα ήξεις αφήξεις. Ο μετεωρολόγος του MEGA κ. Κολυδάς δικαιολογήθηκε για το κάζο της πρόγνωσης της ΕΜΥ, με τα πολλά χιόνια στην Αττική, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, που δεν ήρθαν, λέγοντας ότι...


 "μας ξεγέλασε ο καιρός και τελικά οι άνεμοι δεν γύρισαν όπως περιμέναμε σε βορειοανατολικοί αλλά παρέμειναν βορειοδυτικοί, με αποτέλεσμα να μην γεμίσει με υγρασία το σύστημα κι έτσι να μην έχουμε πολλά χιόνια"
Έτσι, ενώ η ΕΜΥ είχε εκδώσει έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Αττική, πέρα από σκόρπιες νιφάδες, ο καιρός ήταν ξάστερος (το βράδυ) και ηλιόλουστος όλη την ημέρα των Θεοφανίων, με θερμοκρασία που στο Σύνταγμα "έγλειψε" τους 8 βαθμούς (η ΕΜΥ είχε προβλέψει για το κέντρο της πρωτεύουσας ανώτερη θερμοκρασία +2.0 βαθμούς Κελσίου)! 
Κι ενώ η πρόγνωση της ΕΜΥ μιλούσε για δριμύ ψύχος το οποίο θα κρατούσε τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο, τελικά, όπως είπε ο κ. Κολυδάς το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο, μιας και οι άνεμοι θα γυρίσουν νοτιάδες!!!
Μήπως να βγάλουμε τα μαγιό μας να πάμε και κανένα μπανάκι κύριε Κολυδά; Μας κουφάνατε τελείως με τις προβλέψεις σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου