Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ: "Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σαμαρά που στηρίζει την ανάσα κάθε Έλληνα από το τι θα αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι για να καταλάβετε ποιοι μας κυβερνούν: «Ο κ. Βαρουφάκης αποκάλυψε σήμερα το πραγματικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Απέρριψε την 'ποσοτική χαλάρωση' για την οποία τόσο έχει προσπαθήσει η χώρα μας, καθύβρισε τον πρόεδρο της Κομισιόν Γιούνκερ για το αναπτυξιακό πακέτο και δήλωσε ευθέως ότι προτιμά τον 'θάνατο' της Ελλάδας», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.
Έχουμε και συνέχεια όμως. Όπως διαβάζουμε...


από το skai.gr ο κ. Βαρουφάκης στη συνέντευξή του σε γαλλική εφημερίδα τόνισε  πως «αν δε βρεθεί συμφωνία, τότε ξεκάθαρα είναι προτιμότερος ο θάνατος», χαρακτηρίζει το Αναπτυξιακό πακέτο Γιούνκερ «ηλιθιότητα» ενώ απορρίπτει την ποσοτική χαλάρωση Ντράγκι, εκτιμώντας ότι «δεν είναι πολύ καλή ιδέα και αναμφίβολα θα τροφοδοτήσει φούσκες στις οικονομικές αγορές».

Η ανακοίνωση του πορωθυπουργού αναφέρει: «Να εύχονται στον ΣΥΡΙΖΑ να μην εξαιρεθεί την Πέμπτη η χώρα μας από την ποσοτική χαλάρωση εξαιτίας του κ. Τσίπρα και των οικονομικών του εγκεφάλων! Να εύχονται να μην απομονωθεί η χώρα μας από τις υπόλοιπες 18 χώρες της Ευρωζώνης!», κλείνει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ποια θα είναι η ...σωτηρία της Ελλάδος με πρωθυπουργό τον Σαμαρά. Ό,τι αποφασίσει ο Ντράγκι κι εμείς στα...τέσσερα! Και αυτό το λέει πατριωτισμό ο Σαμαράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου