Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ...ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!

Νέοι άνθρωποι, αυτοί δηλ. που έχουν υποστεί τα χειρότερα δεινά από τον Σαμαρά, αυτοί που έχουν οδηγηθεί βιαίως είτε στην ανεργία (60%) είτε σην ξενιτιά, έπεσαν στην παγίδα του και τον ψηφίζουν! Έρχονται ακόμη και από το Λονδίνο για να κρατήσουν με την ψήφο του τον Σαμαρά στην εξουσία και για να...μην έρθει ο κομμουνισμός και μετατρέψει την Ελλάδα σε Αρχεντινή. Αν δεν το πιστεύετε δείτε μόνοι σας. 
Δείτε το κορίτσι της φωτογαφίας. Σαν τα...γάργαρα νερά είναι και διαβάστε τι γράφει στο τοίχο του facebook. Θα έρθει με φίλους της από το Λονδίνο για να ψηφίσει Σαμαρά επειδή δεν μπορεί να παραδώσει για...


ένα καπρίτσιο την πατρίδα σε αναρχικούς και κομμουνιστές. "Πάμε γερά με Αντώνη Σαμαρά"! Χειροκροτεί τον Προδότη της χώρας! 
Δείτε, έχει και συνέχεια.
"...Η χώρα πρέπει να σωθεί, διαφορετικά αν βγει ο Τσίπρας η Ελλάδα θα γίνει Αργεντινή"
Προσέξτε, είναι νέα κοπέλα και αντί να στείλει στον διάολο τον Σαμαρά που ευθύνεται για χιλιάδες αυτοκτονίες και για την εξαθλίωση των νέων ανθρώπων έρχεται να τον...αποθεώσει με την ψήφο της και συστήνει να κάνουν και όλοι το ίδιο. Δείτε από κάτω και τον φίλο της τον James Knight (ιππότης) της δίνει και συγχαρητήρια! 
Δεν αντέξαμε όμως και της Τερέζας της δώσαμε την απάντηση που της αρμόζει:

Πρώτ' απ' όλα μάθε να γράφεις και να μιλάς σωστά ελληνικά: "Καμία ψήφος" λέγεται και όχι "κανένας ψήφος". Έπειτα, απελευθέρωσε το μυαλό σου από ιδεοληψίες ή φοβίες που σου βάζουν στο μυαλό τα πολιτικά λαμόγια και οι εχθροί της χώρας/τοκογλύφοι! Το ...παραμύθι "αν βγει ο Τσίπρας θα γίνουμε Αργεντινή" ή "θα αδειάσουν οι Τράπεζες από χρήματα" αποτελεί τρομοκρατικό δίλημμα της κυβέρνησης των προδοτών, που επί 5 χρόνια δολοφονούν την Ελλάδα και τον λαό. Όπως παλαιότερα ο φόβος και ο τρόμος ήταν η επιστροφή στη δραχμή, έτσι και τώρα, ο φόβος είναι ο Τσίπρας! Λες και η χώρα που καταστράφηκε μέχρι σήμερα έχει καταστραφεί από τη δραχμή και τον Τσίπρα! Κι ενώ οι πραγματικοί καταστροφείς της Ελλάδος είναι το ευρώ και οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, εμφανίζεται από αυτούς τους ίδιους τους ολετήρες, ως φόβος και τρόμος ο Τσίπρας! "Αυτός θα διαλύσει την Ελλάδα και θα την κάνει Αργεντινή", λένε οι δολοφόνοι του τόπου και του λαού. Κι έχουν πείσει κάποια παπαγαλάκια σαν κι εσένα να επαναλαμβάνουν τα ίδια! Δεν είμαι με τον Τσίπρα ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω. Ποτέ δεν ψήφισα Αριστερά, δεν μπορώ όμως να τρώω το κουτόχορτο που μου σερβίρουν αυτοί που έπρεπε να είναι στη φυλακή κι εγώ να το επαναλαμβάνω! Όλα αυτά τα λαμόγια τύπου Σαμαρά/Παπανδρέου/Βενιζέλου που θα έπρεπε σήμερα να είναι στο σκαμνί της Δικαιοσύνης κατάφεραν να πείσουν ανθρώπους και δη νέους ότι ο ένοχος είναι άλλος και όχι αυτοί οι ίδιοι! Σαν τον δολοφόνο που ενώ σκότωσε αυτός, φωνάζει: "πιάστε τον, πιάστε τον, αυτός σκότωσε όχι εγώ"! Άντε μετά ο τόπος αυτός να πάει μπροστά! Μας αξίζει ό,τι παθαίνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου