Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ!

Η Γιούλη Κοκκότη είναι η πανέμορφη υποψήφια της Χρυσής Αυγής, που κατεβαίνει στην Αχαΐα διεκδικώντας την είσοδό της στην Βουλή όχι μόνο με την ομορφιά της (όπως συμβαίνει με υποψήφιες άλλων κομμάτων οι οποίες διαφημίζουν μόνο τα κάλλη τους) αλλά με τον δυναμισμό και τον λόγο της. 
Κάθε ανάρτηση...


που κάνει στο facebook συνοδεύει την φωτογραφία της και με ένα δυνατό απόφθεγμα. Η Γιούλη Κοκκότη δεν έχει ανάγκη να δείχνει την ομορφιά του σώματός της. Το πανέμορφο πρόσωπό της και ο εκπληκτικός της λόγος, αρκούν και περισσεύουν. Καίνε... καρδιές από μόνα τους τα λόγια της. 
Δείτε δύο-τρεις φράσεις που εντοπίσαμε στο προφίλ της:
"Πάντα να ρίχνεις στις πληγές σου νέο κουράγιο Να ανάβει η μάχη, να νικήσεις…"
"Είμαι δυνατή επειδή ξέρω τις αδυναμίες μου. Γελώ επειδή έχω γνωρίσει τη λύπη.."

"Στις καταιγίδες εσύ να ονειρεύεσαι θρόνο..."

Προσέξτε το πλούσιο βιογραφικό της κας Κοκκότη και δείτε πως είναι και μάνα τριών παιδιών. Αυτές οι παρουσίες είναι άξιες για την αυριανή Βουλή! Της ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

Ελεύθερη επαγγελματίας,Εκπρόσωπος Πολυτέκνων, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή πολύτεκνη μητέρα
Γεννήθηκε το 1979 στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και είναι από τους πρωτεργάτες του πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Στην ηλικία των 18 έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών αγοριών και ενός κοριτσιού. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου, ενώ είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου