Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΓΚΜΠΟΡ: ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Με δηλώσεις της στην εφημερίδα μας, η νεαρή υποψήφια της ΝΔ Κατερίνα Κάλαγκμπορ διαψεύδει άρθρο που δημοσιεύεται σε blogς και που την εμφανίζει να θέλει να κάνει σεξ με γυναίκα! "Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο", λέει εκνευρισμένη και συνεχίζει... 
"Κατέβηκα ως υποψήφια με τη ΝΔ για να στηρίξω τα δικαιώματα της ομογένειας και των μειονοτήτων. Επειδή μέσα στις μειονοτικές ομάδες περιλαμβάνονται και τα ομόφυλα ζευγάρια, είπα ότι προτίθεμαι να υπερασπιστώ και τα δικά τους δικαιώματα. Τίποτε περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες. Αν είναι δυνατόν να δήλωσα ότι θέλω να κάνω έρωτα με γυναίκα"!
Σε σχετική μας ερώτηση αν είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας από μέρους τους παιδιών, η όμορφη υποψήφια Κατερίνα Κάλαγκπορ, ήταν κατηγορηματική: ¨Ναι, υποστηρίζω συνολικά τα δικαιώματά τους γιατί δεν είμαι αντίθετη στη διαφορετικότητα των ανθρώπων"
--Όμως, αντίθετο με τον γάμο των ομοφυλόφιλων είναι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και δη η Εκκλησία. Προσβάλλει το ορθόδοξο θησκευτικό μας συναίσθημα και τον θεσμό της οικογένειας, της αντιτάξαμε. 
Η κα Κατερίνα Κάλαγκμπορ απάντησε: "Είμαι κι εγώ χριστιανή Ορθόδοξη αλλά σε αυτό το θέμα ούτε θέλω να πάω αντίθετα στην Εκκλησία ούτε την εμπλέκω στη συνολική μου προσπάθεια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων"
Δεν θέλαμε να φέρουμε σε δυσχερή θέση με περισσότερες ερωτήσεις, τη συμπαθή και όμορφη Κατερίνα, απλά της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά της και με αγάπη την προτρέπουμε όταν αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες, όπου υπάρχουν  πολλά αγκάθια στον δρόμο της, να οχυρώνει την επιχειρηματολογία της με τον καλύτερο τρόπο. 
Το WHO IS WHO της Κατερίνας Κάλαγκμπορ 
Από πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ θα είναι υποψήφια με το κόμμα της ΝΔ.
Μπορεί να εισήλθε στο χώρο της πολιτικής χάρη στη στήριξη του Πάνου Καμμένου, ωστόσο η σχέση της με το κόμμα των ΑΝ. ΕΛ είχε φθαρεί από το 2013 ενώ στη συνέχεια η ίδια ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής του Αγ. Δημητρίου Αττικής, κ. Χρήστο Πρεκετέ.
Πλέον "κατεβαίνει" στη Β' Αθηνών και αυτή με τη ΝΔ.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Ή ΟΧΙ , ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΒΥΖΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ή ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 Ή ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΒΥΖΙ ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai to vyzi einai pseftiko kirie tzoutzouko

    ΑπάντησηΔιαγραφή