Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αποκλειστικό! Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ…

«Οι Σαμαράς-Βενιζέλος πρέπει να δικαστούν για γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Στα χέρια τους υπάρχει το αίμα 7.000+ Ελλήνων που έδωσαν τέλος στην ζωή τους από αξιοπρέπεια ή χάνοντας την αξιοπρέπεια τους. Έχουν το αίμα όσων δολοφονήθηκαν από τους λαθρομετανάστες, όσων έχασαν τις ζωές τους από αναθυμιάσεις από τα μαγκάλια που άναβαν μέσα στον χειμώνα για να ζεσταθούν! Θα λογοδοτήσουν! Να είστε σίγουροι!»
·         Αν επανεκλεγεί η κυβέρνηση Σαμαρά θα τελειώσει μία και καλή την Ελλάδα, διαλύοντας τη βιομηχανία, όποια έχει απομείνει, τον πρωτογενή τομέα, το Δημόσιο τομέα, για και να μπορούν στη συνέχεια οι τοκογλύφοι να εφαρμόσουν τους αποικιακούς τους όρους. Ογδόντα μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, που κινούνται στο χώρο της χαλυβουργίας, της υαλουργίας, της κλωστοϋφαντουργίας, του τσιμέντου και του αλουμινίου ετοιμάζονται να χτυπήσουν «κανόνι», ακολουθώντας την πορεία της Χαλυβουργικής»


·         «Με δόλια πολιτική ενέργεια και δικαστικό πραξικόπημα, επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους» 
·         «Ένα απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει προβεί σε ενέργειες που αρμόζουν σε μια τυραννία, η οποία έχει αφαιρέσει το δικαίωμα λόγου στους μόνους πραγματικούς της πολιτικούς αντιπάλους»
  • «Οι “αριστεροί” πασών των αποχρώσεων, όλοι αυτοί που αγωνίζονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Ταγκανίκα και το Κογκό και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα σημεία και τέρατα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα»...
·         «Μια συμμορία, ενδεδυμένη με τον μανδύα του/της δικαστού κάνει έκτροπα συμπαρασύροντας στον βούρκο της διαφθοράς τους, άριστους νομικούς που δυστυχώς και κρίμα, ελάχιστοι ορθώνουν ανάστημα στην Χούντα και το παραδικαστικό κύκλωμα του Ντογιάκου και των λοιπών»
·         «Θα μας σώσει η ΝΔ από την Αριστερά"!  Με ποιον, με τον Οικονόμου και την Γκερέκου;»
·         «Φοβάμαι περισσότερο για τις εξελίξεις αν βγει αυτοδύναμος ο Σύριζα, ο οποίος δεν έχει πρόγραμμα ούτε για να διοικήσει περίπτερο! Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν θα σκίσει το Μνημόνιο αλλά θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι. Γι' αυτό λέμε, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η μόνη Εθνική Επιλογή!»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕ:
«Με ποια λογική χαρακτηρίζεται ως μετανάστης αυτός που εισβάλλει παράνομα σε μία ξένη χώρα και έρχεται χωρίς κανένα έγγραφο, κανένα πιστοποιητικό και χωρίς καν διαβατήριο;»
«Οι φυλακές ανηλίκων της Ελλάδος έχουν γεμίσει από βιαστές και δολοφόνους, που ενώ είναι άνω των 28 ετών έχουν δηλώσει ΟΛΟΙ ότι είναι 17 για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης»

Ο Ηλίας Παναγιώταρος υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στην Β’ Αθηνών, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» και τον Μάκη Βραχιολίδη λέει πολλά αποκαλυπτικά…
Διαβάστε τη. Αξίζει!

Κύριε Παναγιώταρε οδεύουμε στις εκλογές με πολλούς εκλεγμένους βουλευτές του κόμματός σας στη φυλακή. Ωστόσο, ο κ. Μιχαλολιάκος έστειλε μήνυμα από τις φυλακές ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νικηφόρο για τη Χρυσή Αυγή». Από πού αντλείτε αυτή την αισιοδοξία;

Η.Π. Από τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών. Και από την αποδοχή του κόσμου και την προσέλευση του σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην ψυχή των Ελλήνων ως το μόνο κόμμα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες σημερινές ανάγκες της χώρας. Στην συνείδησή του Ελληνικού λαού είμαστε οι μόνοι ασυμβίβαστοι, οι μόνοι δυνατοί, αυτοί που αντέχουν διώξεις, πολιτική τρομοκρατία, δολοφονίες και φυλακές και αγωνίζονται για τις Ιδέες τους με συνέπεια!
               
Επί κυβερνήσεως Σαμαρά το κόμμα σας χαρακτηρίστηκε «εγκληματική οργάνωση». Όμως και τα υπόλοιπα κόμματα, αν και δεν ασπάζονται ως ένα ποσοστό την άποψη αυτή, πάντως σας έχουν αποκλεισμένα. Όπως επίσης δεν σας καλούν στα τηλεοπτικά κανάλια. Κάντε μου ένα σχόλιο.
Η.Π. Δείξτε μου ποιος ωφελείται από αυτόν τον αποκλεισμό να σας δείξω έναν ένοχο που έχει σκαρφιστεί αυτήν την πολιτική σκευωρία! Και αμέσως μετά μπορώ να σας δείξω και τους συνεργούς του, είτε δικαστικούς υπαλλήλους είτε αρχηγούς κομμάτων. Γιατί είναι συνέργεια σε δόλια πολιτική ενέργεια και δικαστικό πραξικόπημα ότι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και υποψήφιοι βουλευτές στις προσεχείς εκλογές ευρίσκονται στην φυλακή χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει κανένα στοιχείο για την ενοχή τους.  Εκτός από τους επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι φυλακισμένοι, τρεις ευρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχουν την δυνατότητα για την οποιαδήποτε πολιτική δράση και σε δύο έχει επιβληθεί το αντιδημοκρατικό μέτρο να μην έχουν το δικαίωμα να κάνουν μία δημόσια ομιλία. Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους. Λένε οι ψευτοδημοκράτες ότι θεμέλιο της δημοκρατίας είναι η ελευθερία του λόγου. Σας λένε ψέματα!
Λένε ότι έχουμε ισονομία, ότι όλοι έχουν το δικαίωμα του λόγου, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους και την θέση τους στην πολιτική. Στην πραγματικότητα ένα απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό καθεστώς έχει προβεί σε ενέργειες που αρμόζουν σε μια τυραννία, η οποία έχει αφαιρέσει το δικαίωμα λόγου στους μόνους πραγματικούς της πολιτικούς αντιπάλους. Δεν είναι όμως μόνο η εξουσία, είναι και οι ποικιλώνυμοι “αριστεροί” πασών των αποχρώσεων, όλοι αυτοί που αγωνίζονται για τα πολιτικά δικαιώματα στην Ταγκανίκα και το Κογκό και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα σημεία και τέρατα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Όπως λέει και ο Αρχηγός μας: "Ας τους αφήσουμε αυτούς με τα μακιγιάζ τους στα τηλεπαράθυρα με τις πολύχρωμες καλλιτεχνικές φωτογραφίες τους στις φυλλάδες και ας κρατήσουμε για εμάς τις φυλακές. Υπερήφανοι, καμαρώνουμε τους συναγωνιστές μας που δίνουν έναν υπέροχο αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες, στα χωριά και τις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας". 

Στο βρόντο πήγαν οι πρόσφατες αποκαλύψεις Κασιδιάρη και το νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το οποίο ακούγεται ο κ. Σαμαράς να δίνει οδηγίες σε δικαστικό: «πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@@ήσει»! Το ίδιο έγινε παλαιότερα και με το βίντεο Μπαλτάκου! Αν υπήρχαν παρόμοιες καταγγελίες σε βάρος του Πρωθυπουργού σε μια άλλη χώρα, το ίδιο θα γινόταν κύριε Παναγιώταρε;

Η.Π. Όχι βέβαια! Σε άλλες χώρες για πολύ λιγότερες καταγγελίες έχουν πηδήξει από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια από ευθιξία. Στην πατρίδα μας δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Σας θυμίζω και την περίπτωση χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Χαϊκάλη, υπόθεση η οποία μπήκε στο αρχείο από τον εισαγγελέα κ. Ντογιάκο. Κάντε μου το σχόλιό σας για την Ελληνική Δικαιοσύνη. Της έχετε εμπιστοσύνη;

Η.Π. Έχουμε άξιους δικαστικούς στην Πατρίδα μας! Ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Και έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη! Δυστυχώς, έχουμε αποδεδειγμένα και μια συμμορία, που ενδεδυμένη με τον μανδύα του/της δικαστού κάνει έκτροπα.
Και δυστυχώς ασελγεί εις βάρος των εντίμων δικαστών συμπαρασύροντας στον βούρκο της διαφθοράς τους, άριστους νομικούς που δυστυχώς και κρίμα, ελάχιστοι ορθώνουν ανάστημα στην Χούντα και το παραδικαστικό κύκλωμα του Ντογιάκου και των λοιπών!

Τότε, πώς ελπίζετε ότι θα κονιορτοποιηθούν στο δικαστήριο οι σε βάρος της  Χρυσής Αυγής κατηγορίες; Γιατί να μην υποθέσει κανείς ότι η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί ότι πράγματι αποτελείτε «εγκληματική οργάνωση» και θα σας καταδικάσει.

Η.Π. Η δικαιοσύνη κρίνει βάσει στοιχείων. Ποια είναι τα στοιχεία; Ποιοι είναι οι μάρτυρες κατηγορίας; Πού είναι τα ευρήματα, τα όπλα, τα λεφτά; Πού είναι τα «μαύρα ταμεία» και πολλά άλλα ευτραφή που διακινούσαν τα παπαγαλάκια και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο pay roll του Μαξίμου και της Siemens;
Μάλιστα, ο προστατευόμενος του Σαμαρά, Πρετεντέρης, είχε κάνει λόγο μέχρι και για «είσπραξη της προηγούμενης βραδιάς», αναφερόμενος σε πεντακάθαρα χρήματα που είχαν βρεθεί στο σπίτι του Αρχηγού και τα οποία αποδόθηκαν πίσω, αφού ούτε η «παράγκα Μπάμπη» δεν μπορούσε να τα «βρωμίσει».

Μια και μιλάμε για τη δικαστική υπόθεση του κόμματός σας: σε ελάχιστους μήνες συμπληρώνεται το 18μηνο από τις προφυλακίσεις των μελών της Χρυσής Αυγής και η δίκη δεν έχει προσδιοριστεί καν. Υπάρχει η περίπτωση να αποφυλακιστεί ο Πρόεδρός και οι υπόλοιποι προφυλακισθέντες χωρίς να γίνει δίκη; Πώς βλέπετε να εξελίσσεται η υπόθεσή σας;

Η.Π. Εμείς θέλουμε να γίνει η δίκη! Ασχέτως τελικού - δίκαιου ή άδικου - αποτελέσματος. Θα γίνει;

 Αφού τον πρωθυπουργό δεν τον αγγίζει καμία καταγγελία σε βάρος του, αφού ό,τι φτάνει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Σαμαρά μπαίνει στο αρχείο, μήπως το παιχνίδι είναι στημένο για να ξανα-έχουμε τον ίδιο Πρωθυπουργό;

Η.Π. Έως πότε θα συμβαίνει ό,τι περιγράψατε στην ερώτηση σας; Οι εκλογές είναι προ των πυλών. Οι ψήφοι των Ελλήνων Εθνικιστών στην Βουλή, που καταψήφισαν τον Πρόεδρο που επέλεξε ο κ. Σαμαράς, έδωσαν το μεγάλο χτύπημα στην Χούντα της συγκυβέρνησης Βενιζέλου - Σαμαρά και στην παράγκα των Ντογιάκου - Κουτζαμάνη - Βουρλιώτη κλπ. Στις επερχόμενες εκλογές ο λαός θα του δώσει την χαριστική βολή για να τελειώνουμε! Και θα είναι οι έντιμοι δεξιοί εκείνοι που θα τον τιμωρήσουν! Και για τις οικονομικές επιλογές του και το μνημόνιο που φτωχοποίησε τους Έλληνες και τους άφησε άνεργους και καταθλιπτικούς, να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους και να είναι συνεπείς στα παιδιά τους, αλλά και για το ψηφοδέλτιο που βρίθει αριστερών και αριστερόστροφων επιλογών! Όπου πας, όλοι αυτό λένε: "Κατά τα άλλα θα μας σώσει η ΝΔ από την Αριστερά"!  Με ποιον, με τον Οικονόμου και την Γκερέκου;
Και μετά τις εκλογές και την συντριβή του, πιστέψτε με, θα απελευθερωθούν οι διαδικασίες και ο Σαμαράς θα βρεθεί στον φυσικό του χώρο! Στην φυλακή!

Αν υποθέσουμε ότι ο κ. Σαμαράς επανεκλέγεται Πρωθυπουργός. Τι θα σημάνει αυτό για τη χώρα; Ο ίδιος πάντως μιλάει για «ανάπτυξη».

Η.Π. Η κυβέρνηση παλεύει να μείνει στην εξουσία για να ολοκληρώσει το σχέδιο των δανειστών. Αυτό είναι να τελειώσουν μία και καλή με την Ελλάδα, διαλύοντας τη βιομηχανία, όποια έχει απομείνει, τον πρωτογενή τομέα, το Δημόσιο τομέα και να μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν τους αποικιακούς τους όρους.
Το επόμενο βήμα, με όποια κυβέρνηση, είναι οι κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το έχουν πει με κάθε τρόπο οι Ευρωπαίοι Κομισάριοι.
Ογδόντα μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα, που κινούνται στο χώρο της χαλυβουργίας, της υαλουργίας, της κλωστοϋφαντουργίας, του τσιμέντου και του αλουμινίου ετοιμάζονται να χτυπήσουν «κανόνι», ακολουθώντας την πορεία της Χαλυβουργικής. Πίσω από τις επιχειρήσεις αυτές κρύβονται χιλιάδες θέσεις εργασίας, οι οποίες αν τελικώς χτυπήσουν «κανόνι», χιλιάδες εργαζόμενοι Έλληνες θα βρεθούν στην ανεργία, η οποία έχει ξεπεράσει, επισήμως, το 28%. Και όμως, η κυβέρνηση έχει το θράσος να μιλάει για «success story» και για ανάπτυξη. Ντροπή τυ!

Πώς θα χαρακτηρίζατε την κυβέρνηση Σαμαρά; Τι κακά ή ποια καλά έκανε στο διάστημα που κυβέρνησε τον τόπο;

Η.Π. Θα την χαρακτήριζα ως κυβέρνηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού.
Τι είχε πει προεκλογικά; Σας παραθέτω ορισμένες μόνο από τις «ατάκες» του για να τις θυμηθούμε:
* Να ξαναπάρουμε τη χώρα στα χέρια μας, με ανάκαμψη, κοινωνική συνοχή, μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη (Μας εξαπάτησε! Οι γειτονιές μας βρίσκονται στα χέρια των λαθρομεταναστών).
* Θα γίνει περικοπή της σπατάλης στο δημόσιο (Μας εξαπάτησε! Το δημόσιο πολλαπλασίασε αναλογικά την σπατάλη του παρά την μείωση του προσωπικού).
* Θα μειωθεί η ανεργία (στα χρόνια διακυβέρνησης του έχει αυξηθεί κατά +10-12%).
* Δεν θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις (Μας εξαπάτησε! Τα λόγια είναι περιττά, ρωτήστε έναν συνταξιούχο να σας τα πει).
* Θα κοιτάξουμε το ενδεχόμενο αναπλήρωσης εισοδήματος και όσων υπέστησαν μειώσεις αποδοχών (Μας εξαπάτησε! Φορολόγησαν τα επιδόματα).
* Η Ελλάδα μπορεί σε 5-7 χρόνια να είναι πρωταθλητής στην ανάπτυξη (Μας εξαπάτησε! Όπως χτίζει το γήπεδο, το καινούριο! Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια σε όλους τους αρνητικούς δείκτες: ανεργία, φτώχεια και όρια φτώχειας, αποπληθωρισμός, χρηματιστήριο, τα πάντα είναι με αρνητικό πρόσημο!).
* Θα θέσουμε αναπτυξιακές προτεραιότητες και θεσμικές παρεμβάσεις απαραίτητες για να ξεκολλήσει η Οικονομία από το τέλμα της γραφειοκρατίας και της θεσμοθετημένης διαφθοράς (Πότε; Τι ώρα; Ποια μέρα και ποια χρονιά; Έχετε ρωτήσει όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, που έρχονται και φεύγουν άπραγοι χάνοντας χρήματα;)
* Δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων, τη στήριξη των κτηνοτρόφων αλλά και την άμεση ανακούφιση των δανειοληπτών (Μας εξαπάτησε! Αναρωτιέμαι, αν ίσχυσε κάτι από τα παραπάνω, γιατί δεν βρίσκω αντίστοιχες κυβερνητικές αποφάσεις πουθενά)!
* Υπεραμύνθηκε της στήριξης των ομολογιούχων, που όπως είπε, έχασαν αποταμιεύσεις μιας ζωής με το κούρεμα και μίλησε για αποζημίωσή τους, είτε με φορολογικές διευκολύνσεις μελλοντικών ετών, είτε με επενδυτικά κίνητρα ακόμα, όταν πρόκειται για εταιρείες (Μας εξαπάτησε! Πηγαίνετε μέχρι τον σύλλογό τους. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους περιμένοντας τις εξαγγελίες του Σαμαρά και του Βενιζέλου ώστε να πάρουν τα χρήματά τους;)
* Θα υπάρξει χρονοδιάγραμμα μείωσης των φόρων, ξεκινώντας από τη μείωση του φορολογικών συντελεστών των Νομικών προσώπων στο 15%, θα προχωρήσει σε φορολογική αμνήστευση για επιστροφή καταθέσεων, δεν θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες, ενώ θα αντικατασταθεί το χαράτσι με ένα ενιαίο νόμο για ακίνητη περιουσία όπως το ΕΤΑΚ. (Για γέλια! Ήρθε ο ΕΝΦΙΑ και γίναμε ενοικιαστές στην περιουσία μας).
Αν ανοίξει κανείς το διαδίκτυο θα δει ότι τον κ. Σαμαρά τον χαρακτηρίζουν «προδότη». Είναι ο πιο επιεικής  χαρακτηρισμός. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Βενιζέλο. Λένε μάλιστα ότι θα πρέπει να περάσουν από δικαστήριο με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Εσείς τι λέτε;

Η.Π. Επιεικής χαρακτηρισμός. Καλά τα λέτε. Οι συγκεκριμένοι θα πρέπει να δικαστούν για γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Στα χέρια τους υπάρχει το αίμα 7.000+ Ελλήνων που έδωσαν τέλος στην ζωή τους από αξιοπρέπεια ή χάνοντας την αξιοπρέπεια τους. Έχουν το αίμα όσων δολοφονήθηκαν από τους λαθρομετανάστες, όσων έχασαν τις ζωές τους από αναθυμιάσεις από τα μαγκάλια που άναβαν μέσα στον χειμώνα για να ζεσταθούν. Και θα λογοδοτήσουν! Να είστε σίγουροι!

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Singular Logic, η εταιρεία που καταμετρά τις ψήφους και θα δώσει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στη χώρα μας, πέρασε σε εβραϊκά χέρια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό κύριε Παναγιώταρε;
    
Η.Π. Νοθεία... Εκτεταμένη νοθεία! Τίποτε άλλο...

Το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα από ισλαμιστές στη Γαλλία, με τους 17 νεκρούς, πόσο πρέπει να μας φοβίζει εδώ στην Ελλάδα;

Η.Π. Πολύ! Η Ελλάδα, ως ο πρώτος προορισμός των λαθρομεταναστών από την Μέση Ανατολή, την νοτιοδυτική Ασία και ένας από τους πρώτους από την βορειοανατολική Αφρική, είναι δέκτης παραβιάσεων των συνόρων της, σχεδόν σε καθημερινή βάση, από οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ηθελημένα «θύματα» δουλεμπόρων, αφού όλοι τους πληρώνουν από 5.000 έως 10.000 $ έκαστος για την μεταφορά τους μέχρι εδώ.
Είναι λογικό να τους συμπονούν και να τους λυπούνται πολλοί επειδή αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους για οικονομικούς λόγους και το μόνο που αναζητούν είναι ένα καλύτερο αύριο.
Είναι όμως όντως αυτή η πραγματικότητα;
Με ποια λογική μπορεί κάποιος να βρει 5.000 έως 10.000 $ την στιγμή που στον τόπο του ο μηνιαίος μισθός δεν ξεπερνά τα 50 $, ακόμη και για τους καλοπληρωμένους;
Τι είδους συναλλαγές και συμφωνίες μπορεί να έχει κάνει κάποιος για να βρει ή να ξεπληρώσει 100 τουλάχιστον μηνιάτικα που, φυσικά, δεν έχει;
Πώς αυτοί οι «κακόμοιροι» άνθρωποι αποκτούν πρόσβαση σε τόσα μεγάλα χρηματικά ποσά, την στιγμή που σε αυτές τις χώρες αν έχεις 7.000 $ χτίζεις έπαυλη;
Με ποια λογική μπορεί κάποιος να συμπαθεί και να συμπονά αυτόν που πληρώνει υπέρογκα ποσά ή κάνει βρώμικους διακανονισμούς με την μαφία των δουλεμπόρων προκειμένου να μεταναστεύσει παράνομα σε μία χώρα η οποία δεν μπορεί να θρέψει καν τα δικά της παιδιά;
Με ποια λογική χαρακτηρίζεται ως μετανάστης αυτός που εισβάλλει παράνομα σε μία ξένη χώρα και έρχεται χωρίς κανένα έγγραφο, κανένα πιστοποιητικό και χωρίς καν διαβατήριο;
Πώς μπορούμε να λυπηθούμε αυτούς που έρχονται και δηλώνουν εντελώς ψευδή στοιχεία; Δηλώνουν άλλη χώρα προέλευσης, άλλο όνομα και άλλη ηλικία!
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί γίνεται αυτό;
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι και ποιοι κρύβονται πίσω από όλη αυτή την οργανωμένη εποίκιση της Ελλάδος από ισλαμιστές;
Οι φυλακές ανηλίκων της Ελλάδος έχουν γεμίσει από βιαστές και δολοφόνους, που ενώ είναι άνω των 28 ετών έχουν δηλώσει ΟΛΟΙ ότι είναι 17 για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης.
Ποιος τους δασκαλεύει και τους οργανώνει;
Οι δεκάδες δολοφονίες Ελλήνων και οι χιλιάδες βιασμοί γυναικών και ανηλίκων από λαθρομετανάστες κάθε χρόνο είναι κατ’ εσάς «αρμόζουσα» συμπεριφορά;

Μάθαμε ότι οι καταγεγραμμένοι λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στη χώρα μας και είναι ηλικίας από 18-45 ετών, είναι ήδη πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες που ανήκουν στην ίδια κλίμακα ηλικίας. Κάντε μου ένα σχόλιο.
Η.Π. Εύκολα μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιοι κατάγονται από την Χώρα του φωτός και ποιοι είναι σκοταδιστές, μυστικιστές και επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους. Τα δικά μας ήθη και έθιμα προβάλουν τον ανθρωπισμό, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, με σεβασμό στον άνθρωπο και κυρίως στην γυναίκα. Οι Έλληνες πάντα σέβονταν και τιμούσαν την γυναίκα.
Γιατί το κόμμα σας δεν  ζητάει την επιστροφή της Ελλάδος στη δραχμούλα μας κύριε Παναγιώταρε; Το ευρώ μάς έχει καταστρέψει και παρόλα αυτά όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ προσκυνούν το ευρωπαϊκό νόμισμα!
Η.Π. Δεν είστε σωστά ενημερωμένος. Δεν σας κακίζω. Ο αποκλεισμός μας είναι σαφής και σκληρός. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό, σε καμία απειλή της κυβερνήσεως των εκλεκτών των τοκογλύφων και των φερεφώνων τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο δίλλημα ευρώ ή Ελλάδα, έχει απαντήσει με δημόσια δήλωση του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στη Βουλή στο παρελθόν: ΕΛΛΑΔΑ! Και σε αυτή τη γραμμή παραμένει πιστή.
Η Τουρκία κάνει βόλτες με το BARBAROS στα χωρικά ύδατα της Κύπρου, έχοντας ουσιαστικά καταλάβει την δική της ΑΟΖ. Το  ίδιο διάστημα η τουρκική επιθετικότητα σε βάρος της Ελλάδος από αέρα και θάλασσα έχει ενταθεί. Πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η επιθετικότητα; Φοβάστε για τα εθνικά μας θέματα;

Η.Π. Πολύ! Αλλά φοβάμαι περισσότερο για τις εξελίξεις αν βγει αυτοδύναμος ο Σύριζα, ο οποίος δεν έχει πρόγραμμα ούτε για να διοικήσει περίπτερο! Γι' αυτό λέμε, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η μόνη Εθνική Επιλογή!

Αν ο κ. Τσίπρας γίνει Πρωθυπουργός τι μπορεί ν’ αλλάξει για την Ελλάδα; Θα βγούμε από τα μνημόνια όπως υπόσχεται;

Η.Π. Την απάντηση σας την δίνει το εκτενές δημοσίευμα για τις επιπτώσεις από την άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον ενδεικτικό τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην είναι ο μπαμπούλας για τις αγορές», στην ναυαρχίδα του παγκόσμιου συστήματος “Financial Times”, υποστηρίζει (προφανώς έχοντας καλές πληροφορίες…) ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε θα σκίσει το Μνημόνιο και θα είναι πειθήνιος απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και οι Σαμαροβενιζέλοι.

Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στους ψηφοφόρους;

Η.Π. Οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται.
Ο αγώνας μας είναι συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται κριτική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά.
Μέχρι την τελική νίκη και την λευτεριά. Ψηλά το κεφάλι!



7 σχόλια:

  1. Στη λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης αντιστέκονται μόνο τα πατριωτικά κόμματα.
    Γιατί μόνο αυτά;;; Προβληματισθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ.
      ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ. Α. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ.
      ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ, ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΕΘΝΙΣΤΗΣ=ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
      ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑΑΤΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Μάκη για την συνέντευξη με τον Ηλία Παναγιώταρο που ήταν αποκαλυπτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΧΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ''ΦΡΙΔΙΑ ΣΟΥ''ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΑΡΙΣΤΕΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ...ΜΠΡΑΒΟ. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15/01/2015 Στο ΣΚΑΙ ο δημ.Μπογδανοs ρωτησε τον προεδρο του ΛΑΟΣ κυριε προεδρε ποσο χρονων ειστε;;;;;;;ο καρατζαφερηs σε 12 κανω τα 100....χαχαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχεχοχοχοχοχοχοχο ατιμο πτηνο τον καταχεσεs τον ανθρωπο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΕΤ' Ο ΑΛΕΞΗΣ....(ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ).*

    *Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ*

    *ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ*
    *Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΊΑΣ*
    *ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΝ.*
    *ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ*

    *ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΙΣΟΙ ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΙ.*
    *ΑΛΕΞΗ άΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΡΟΔΟΤΗ - ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ - ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ ΓΡΙΕΝΤΖΟ... ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ

    https://lh3.googleusercontent.com/-cljbN7HMBdY/VXHJ0BTGNjI/AAAAAAAAtF4/rUAPGx1fdwY/w381-h512/%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2596%25CE%2591%2B-%2Bsyriza%2Bstavretta.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή