Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ (Αν. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας κ. Κουράκης, υπεύθυνος για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, έχει σήμερα γενέθλια. Κλείνει τα 67 του χρόνια. Του ευχόμαστε χρόνια πολλά και να πετύχει στο έργο του. 
Ωστόσο δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τις ανησυχίες μας αναφορικά με διάφορες θέσεις που έχει διατυπώσει ο κ. υφυπουργός. Για την...


κατάργηση των παρελάσεων, για την κατάργηση της προσευχής στα σχολεία ή για την ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά. Μάλιστα, όπως βλέπετε, από τη φωτό που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook ο κ. Κουράκης, πατρονάρει την ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των αλλοδαπών. Δηλαδή μπουκάρει ο λαθρομετανάστης στην Ελλάδα από τα σύνορα του Έβρου ή από τα νησιά μας, αφού προηγουμένως έχει πληρώσει στους δουλεμπόρους 5.000 δολάρια, παραμένει εγκλωβισμένος ατη χώρα μας λόγω "Δουβλίνο 2" κι εμείς (σύμφωνα με τον κ. Κουράκη) πρέπει μετά από 5 χρόνια να δώσουμε στα παιδιά του την ελληνική ιθαγένεια! 
Με αυτή την εγκληματική λογική, σε μερικές δεκαετίες δεν θα υπάρχει ελληνικό έθνος. Θα έχει αντικατασταθεί από τα Αφγανόπουλα, τα Πακιστανόπουλα, τα Ιρακινόπουλα, Συριόπουλα και πάει λέγοντας! 
Και αυτό το εγκληματικό σχέδιο που εφάρμοσαν είτε η Τουρκία με τους λαθρομετανάστες που στέλνει σκοπίμως στην Ελλάδα είτε η Αμερική με τους πολέμους που διεξαγάγει στη Μέση Ανατολή κ.α. , εμείς θα πρέπει να το υπηρετήσουμε, δίνοντας ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά ( και κατ' επέκταση και στους γονείς) των αλλοδαπών που εισβάλουν παράνομα στη χώρα μας! 
κύριε Κουράκη, δεν μας τα λέτε καθόλου καλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου