Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ EUROPOL ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ: "ΕΠΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ 2 ΙΧ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ"! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ...

Με κατεπείγον σήμα η Europol προειδοποιεί για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση την Ελλάδα. Σύμφωνα με το σήμα που βασίζεται σε πληροφορίες από την Μέση ανατολή ομάδα επτά ισλαμιστών πρόκειται να εξαπολύσει τρομοκρατική επίθεση σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα, με εκρηκτικά.

Χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα κτυπήσουν στην Αθήνα ή αλλού η ελληνική πρωτεύουσα θεωρείται ένας από τους πλέον πιθανούς στόχους λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού ισλαμιστών ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και των περιορισμένων πληροφοριών που υπάρχουν γι αυτούς.
Σύμφωνα με το σήμα της Europol το χτύπημα προσδιορίζεται μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου. Το σημαντικό είναι ότι η Europol στέλνει φωτογραφίες των 7 τζιχαντιστών, αλλά και τα ονόματά τους.
Την ίδια στιγμή οι ισλαμιστές της Συρίας που ακόμα θωπεύονται από την Δύση έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό βίντεο όπου δείχνει ένα αγόρι, περίπου 10 ετών να εκτελεί δύο άνδρες ως ... "Ρώσους κατασκόπους"!
Σύμφωνα με το ISIL, πρόκειται για δύο Ρώσους κατασκόπους οι οποίοι προσπάθησαν να διεισδύσουν στις τάξεις των τζιχαντιστών στη Συρία. Μάλιστα, τα θύματα βιντεοσκοπήθηκαν νωρίτερα κατά την ανάκρισή τους.
O ένας άνδρας κατηγορείται ότι προσπάθησε να κατασκοπεύσει τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο άλλος ότι είχε εντολή από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας να δολοφονήσει έναν τζιχαντιστή.
Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου