Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!

Αυτοί είναι οι εχθροί της Ελλάδος, τους οποίους μάλιστα ο Βενιζέλος και η κυβέρνηση Σαμαρά τους δίνουν συγχαρητήρια με το να τους προωθούν στην ΕΕ, δίνοντάς τους το ΟΚ για τις ενταξιακές τους διαπραγματεύσεις. Την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, δημοσιεύει μεταξύ πολλών φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Facebook, την εικόνα του λαβάρου που προκάλεσε τις ταραχές και τα επεισόδια κατά τον πρόσφατο ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας - Αλβανίας. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός δηλ. οραματίζεται την Μεγάλη Αλβανία επισήμως και δημοσίως, κι εδώ στην Ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο! 

Όπως πληροφορούμαστε...



από την εφημερίδα Τα Νέα, η εικόνα αυτή της «Μεγάλης Αλβανίας» προβλήθηκε στην πρόσοψη του πρωθυπουργικού μεγάρου όπου κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι Αλβανοί πολίτες μπορούσαν να στείλουν sms με ευχές από τα κινητά τους και τα μηνύματα τους προβαλλόταν εκεί. Αυτές τις εικόνες και τα μηνύματα ανήρτησε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας στο facebook, προκαλώντας ορισμένες αντιδράσεις στα Τίρανα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εμφάνιση του λαβάρου με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» - παρόμοιο κρατά στο γραφείο του και ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα - προκάλεσε την αντίδραση μερίδας των αλβανικών ΜΜΕ.

Οι Σα,αροβενιζέλοι όμως που ζητούν την ψήφο του λαού για να τον υποτάξουν εκτός από  τους δανειστές και σε Αλβανο-σκοπιανούς, δεν λένε λέξη για τη νέα προδοσία τους! 
Μπείτε στο προφίλ του Έντι Ράμα και στείλτε του το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν παίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου