Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

SOS! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!

Μεγάλο χιονιά διακρίνει εδώ και μέρες το Greek-Weather.Org, για τα τέλη του μήνα που διανύουμε, προς τις αρχές του Φεβρουαρίου.



Μάλιστα, πυκνά θα είναι τα χιόνια σε μεγάλο μέρος της χώρας μας και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, όπου τα χιόνια ενδέχεται σύμφωνα με τα στοιχεία του Greek-Weather.Org, να φτάσουν ως και στα παραθαλάσσια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και χιονόστρωση ως και σε παραθαλάσσιες περιοχές η οποία θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 10 περίπου πόντους. 

Η πιο έγκυρη ιστοσελίδα καιρού της Ελλάδας, το Greek-Weather.Org, τονίζει πως τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία, θέλουν όλη την Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, να δέχονται πυκνές χιονοπτώσεις μέχρι και σε παραθαλάσσια τμήματα, ενώ δίνουν πυκνές χιονοπτώσεις για όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της υπόλοιπης, δυτικής, ανατολικής, κεντρικής ακόμα και νότιας Ελλάδας.

Πάντως το Greek-Weather.Org, έπεσε μέσα σε κακοκαιρία με χιόνια που είχε προβλέψει για τα τέλη Φεβρουαρίου, με τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και περιοχές της Μακεδονίας, να δέχονται πυκνές χιονοπτώσεις που σε αρκετά τμήματα είχαν ξεπεράσει το μισό μέτρο, ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές. Δίνονται γενικότερα μεγάλες πιθανότητες από το Greek-Weather.Org, για αρκετά σφοδρές χιονοπτώσεις μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 27 Ιανουαρίου ως και τις 2 με 3 ίσως και 4 Φεβρουαρίου. 

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα επικρατήσει βαρυχειμωνιά σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, με θυελλώδεις βοριάδες, πυκνά χιόνια και καταιγίδες ιδιαίτερα ισχυρές. Για ότι νεότερο έχουμε, θα σας ενημερώσουμε μέσω του Greek-Weather.Org, με καινούργιο αναλυτικό άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου