Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ! ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ -3 ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! ΜΥΛΟΣ!!!

Σοκ και δέος προκάλεσε στο «πράσινο» στρατόπεδο η απόφαση από την εκδίκαση της ένστασης που είχε καταθέσει η Πειραϊκή ΠΑΕ για επανάληψη του ντέρμπι της Λεωφόρου!
Επανάληψη του αγώνα ενώ θα ισχύσει και η αφαίρεση των 3 βαθμών, αν ...

προκύψει τέτοια τιμωρία απ τον αθλητικό δικαστή! Τι σημαίνει αυτό? Ό,τι αν κερδίσει ξανά ο Παναθηναϊκός, τότε σε 2 νίκες θα έχει πάρει 3 πόντους ενώ ο Ολυμπιακός κανέναν!
Ενέργειες θα ξεκινήσει αύριο το μεσημέρι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανατροπή αυτής της προκλητικής απόφασης, όπως προκύπτει από διαρροές «πράσινων» διοικητικών κύκλων δηλώνοντας ταυτόχρονα αισιόδοξοι για την έκβαση της «προσβολής».
Αντίθετη προς την κατεύθυνση ανατροπής από την «πράσινη» ΠΑΕ της επανάληψης του αγώνα είναι η ΘΥΡΑ 13!!!
Σύμφωνα με διαρροές που προκύπτουν απ τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, οι πράσινοι οπαδοί επιθυμούν την επανάληψη του αγώνα και μάλιστα ανεβάζουν τον πήχη καθώς θα ζητήσουν αυτή τη φορά, ο προπονητής των ερυθρόλευκων (που αγνοεί την νίκη σε ματς χωρίς παράρτημα) να συνοδεύεται από τον πρόεδρο της Πειραϊκής ΠΑΕ στον καθιερωμένο περίπατο στα γκολπόστ μπροστά από τους εκάστοτε αντίπαλους σκληροπυρηνικούς οπαδούς!
Η πλευρά των παικτών καθώς και του προπονητικού τιμ των πράσινων, δεν έχουν  πάρει θέση μέχρι στιγμής αλλά σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες τάσσονται υπέρ της επανάληψης του αγώνα καθώς έχουν κι άλλες «βεντούζες» για τους παίκτες της ομάδας με σήμα το «σκυ(σ)μμένο έφηβο» ενώ σε πηγαδάκια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων διαδίδουν πως θα σκύψει κι άλλο ο σκυ(σ)μμένος!
Fidelio Verde
ΥΓ: Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και δε στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου