Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Αν για ένα πράγμα έχει γίνει πασίγνωστος ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, Δ. Νικολάου είναι για τις μηνύσεις του σε βάρος του τοπικού Τύπου! Το ρεκόρ που έχει δημιουργήσει είναι ακατάρριπτο ανάμεσα σε όλους τους...


Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
δημάρχους της ιστορίας Χολαργού-Παπάγου! 8 χρόνια διετέλεσε Δήμαρχος, οι μηνύσεις του όμως σε βάρος των τοπικών εκδοτών έχουν ξεπεράσει τον αριθμό αυτό! Εμάς στην εφημερίδα αυτή μάς έχει μηνύσει τουλάχιστον 5 φορές (ο Βραχιολίδης έχει κηρυχθεί αθώος σε όλες τις δίκες, ενώ μία από αυτές την απέσυρε ο Δ. Νικολάου λίγο πριν φτάσει στο ακροατήριο), ενώ έχει μηνύσει αρκετές φορές και τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο (εκδότη της εφημερίδας "30 Μέρες" που πρόσφατα ανέστειλε την έκδοσή της). 
Μία από αυτές τις δίκες έλαβε χώρα σήμερα στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αφού προηγουμένως είχαν δοθεί 3 αναβολές! Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος είχε μηνυθεί από τον πρώην Δήμαρχο για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμιση σε βάρος του, για ένα άρθρο του που αφορούσε σε δάνεια που είχε πάρει ο μηνυτής (ως Δήμαρχος) για την ανάπλαση της οδού Περικλέους και τη δημιουργία του ΚΑΠΗ (οδό Αγαμέμνονος). 
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, όπως μας είπε, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να δημοσιεύσει το έγγραφο της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου που βεβαίωνε ότι πράγματι η Δημοτική Αρχή είχε πάρει δάνεια. 
"Παρ'όλα αυτά το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψιν του τα προσκομισθέντα στοιχεία και μου επέβαλε ποινή 6 μηνών", μας είπε ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, για συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμιση. 
Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον δημοσιογράφο/εκδότη ο οποίος κατέθεσε έφεση, που θα εκδικαστεί σε ανώτερο βαθμό από το Εφετείο Αθηνών. 
Χαρακτηριστικό της δίκης είναι ότι ο κατηγορούμενος προσήλθε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, νομίζοντας ότι ο Δ. Νικολάου δεν θα έδινε το παρόν, κάτι που συνέβη τις προηγούμενες φορές! 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο μηνυτής προτίθεται να καταθέσει άμεσα και αγωγή σε βάρος του καταδικασθέντα, ώστε να πετύχει και χρηματική ικανοποίησή του! 
Φοβερό ρεκόρ δικομανίας για την περιοχή Χολαργού-Παπάγου! Θα έχει δε ενδιαφέρον να ψάξουμε ανά την Ελλάδα να βρούμε ποιος άλλος δήμαρχος έχει αυτές τις επιδόσεις συνεχών μηνύσεων σε βάρος του τοπικού Τύπου! 

5 σχόλια:

  1. ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ . ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧ..ΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ??? ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ... ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΕΡΗΜΕ ΠΟΛΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AX KATAKAYMENE PETRAN TI SE PARIMENEI!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή