Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ! ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΡΑΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ATM ΣΤΙΣ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ!

 ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ! 
Όπως διαβάζουμε από το crashonline.gr (του Τράγκα), το πρακτορείο Bloomberg επικαλείται αξιωματούχους της ΕΕ και αναφέρει πως η άρνηση Τσίπρα να δεχθεί και άλλα δάνεια διάσωσης, ίσως οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα οικονομικό κραχ στα τέλη Φλεβάρη. Την ώρα λοιπόν που...

οι δανειστές αρχίζουν, με πρώτη και καλύτερη τη Γερμανία φυσικά, να εξακοντίζουν τα βέλη τους, η άρνηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να δεχθεί και άλλα δάνεια διάσωσης, ίσως οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα οικονομικό κραχ τον επόμενο μήνα. Η τρομοκρατία που είχε στη φαρέτρα του ο Σαμαράς, τώρα είναι στα χέρια της Μέρκελ και των τοκογλύφων της ΕΕ, τους οποίους υπηρετούσε πειθήνια η κυβέρνηση Σαμαρά. 
Μάλιστα, σύμφωνα με τοBloomberg και -όπως ανέφερε μία από τις δύο πηγές που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της- η Ελλάδα μπορεί να ξεμείνει από χρήματα στις 25 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το Bloomberg, εάν οι Έλληνες συνεχίσουν να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες, ο Τσίπρας θα μπορέσει να επιβιώσει για λίγες μόνο ακόμη εβδομάδες και στο τέλος του Μαρτίου θα πρέπει να πάρει μια καθοριστικής σημασίας απόφαση:
Να δεχθεί μια σανίδα σωτηρίας, με τις προϋποθέσεις που έχει επανειλημμένα απορρίψει ή να αποχωρήσει από το ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου