Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ!

Χολαργός , 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αντιμετώπιση κακοκαιρίας από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Απάντηση στον κ. Τίγκα
Δυσκολίες προσαρμογής με την τεχνολογία φαίνεται να έχει ο κύριος Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως...

είναι δυνατό να μην έχει αντιληφθεί την ανακοίνωση του Δήμου στην επίσημη ιστοσελίδα του στις 07:39, στην επίσημη σελίδα στο face book στις 07:43, καθώς και στο προσωπικό προφίλ του Δημάρχου στις 07:49, σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015.
Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας με όλο το προσωπικό της, βρισκόταν έξω στους δρόμους ρίχνοντας αλάτι σε κεντρικά και επικίνδυνα σημεία της πόλης μας, σε πολυδιάβατα πεζοδρόμια καθώς και στις εισόδους και στα προαύλια των σχολείων.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κυρία Παρίση, ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τους περισσότερους εκ των Διευθυντών των σχολείων (Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πολύ νωρίς το πρωί) και μετά από σύσκεψη που είχε με τον Δήμαρχο, αποφασίστηκε η κανονική λειτουργία των σχολείων και των Παιδικών Σταθμών, με την παράκληση προς τους Διευθυντές να είναι ελαστικοί ως προς  τη μη έγκαιρη προσέλευση των μαθητών στα σχολεία και των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, καθώς και την αποτροπή της παρουσίας τους στα προαύλια κατά τις δύο πρώτες ώρες.
Η Δημοτική Αρχή αναλογιζόμενη ότι τα σχολεία πρέπει να λειτουργούν εκτός εξαιρετικών συνθηκών, ότι είχαν ήδη χαθεί άλλες δύο ημέρες μαθημάτων λόγω κακοκαιρίας, ότι υπάρχουν εκατοντάδες γονείς που εργάζονται και δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους (ιδιαίτερα τα νήπια και τα παιδιά των δημοτικών σχολείων), καθώς και την πρόβλεψη για αισθητή βελτίωση του καιρού, αποφάσισε την κανονική λειτουργία των σχολείων.
Μπορεί να στενοχωρήσαμε κάποιους οι οποίοι θα επιθυμούσαν να κλείσουν για άλλη μια μέρα τα σχολεία, όμως η εξέλιξη μας δικαίωσε και είμαστε σίγουροι ότι πράξαμε το σωστό.
                                           

Η ανακοίνωση του Δήμου σε τέτοια περιστατικά δεν είναι δυνατό να βγει από την προηγούμενη ημέρα ή νωρίτερα, γιατί μέχρι τελευταία στιγμή λαμβάνουμε πληροφορίες και εκτιμούμε τα γεγονότα και πάντα σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων.
Ο κύριος Τίγκας έχει μάλλον μπερδέψει την Πεντέλη, το Διόνυσο και το Καπανδρίτι με το Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Δεν μπορούμε αλλιώς να αντιληφθούμε την εμμονή του στα θέματα κακοκαιρίας.
Παρά ταύτα, θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αυγουρόπουλο, τον Διευθυντή, τους Προϊσταμένους και όλους τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης ΠΕΚΑΠΡΑ, οι οποίοι έπραξαν τα δέοντα, όχι μόνο την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, αλλά όποτε τους χρειάστηκε ο Δήμος μας. Επίσης θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι πολλοί συνδημότες μας επικοινώνησαν μαζί μου, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους για την έγκαιρη και αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας, κατά τις ημέρες με κακοκαιρία.

Ο Δήμαρχος
Ηλίας Αποστολόπουλος





Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

6 σχόλια:

  1. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!!! ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ !!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ; ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ......

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΑΓΟΘΡΑΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΙΑΚΟ ΩΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ .
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 666 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ψωνισαμε από σβερκο.ο ξυδιας ο κομπλεξικος,ο υποτακτικος του ο αποστολό,και τους δυό ουτε σε δημόσιες τουαλέτες υπευθυνους,δεν θα τους εβαζα.μανταρα θα τα εκαναν.εχουν όμως τους σφουγγοκωλαριους και νομιζουν ότι είναι και κατι, ταψωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΕΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.
    Ο ΤΙΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΒΑΦΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή