Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!

Eάν από στιγμή σε στιγμή στεγνώνουν οι τράπεζες της χώρας σου κι εσύ εξαναγκάζεσαι- για να κερδίσεις χρόνο- να οδηγηθείς σε έναν έντιμο συμβιβασμό δεν μπορείς να κατηγορηθείς ότι ξεπούλησες τον αγώνα ή κορόιδεψες τούς ψηφοφόρους σου.
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσαν και εξακολουθούν να...

δίνουν μια σκληρή μάχη για όλα όσα πιστεύουν και γι΄αυτό έχουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού με το μέρος τους.
Αυτό όμως που δεν μπορούμε να χωνέψουμε είναι το άθλιο, απαράδεκτο, γελοίο, ανεξήγητο, αδιανόητο θέαμα των υπουργών της Αριστερής κυβέρνησης μιας χρεοκοπημένης χώρας, οι οποίοι μην έχοντας συμπληρώσει δύο εβδομάδες στα νέα τους πόστα αυνανίζονται ναρκισσευόμενοι στα κανάλια των Ρογκάκων, των Κούρων, των Καμπουράκηδων-όλων εκείνων που τους γελοιοποιούσαν προεκλογικά.
Για τους συντάκτες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" προδοσία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της αξιοπρέπειας των πολιτών, δεν είναι η συμφωνία των Βρυξελλών που βρίσκεται άλλωστε σε διαρκή διαπραγμάτευση.
Είναι η πρωτοφανής βουλιμία του υπουργικού συμβουλίου-με ελάχιστες εξαιρέσεις-να πιάνει κάθε ώρα που περνάει στασίδι σε κάποιο ΜΜΕ με την ίδια αφέλεια που η ορχήστρα του Τιτανικού συνέχιζε να παίζει την ώρα που το πλοίο πήγαινε στο παγόβουνο.
Με ποιό δικαίωμα σε μια εποχή που η τεχνολογία και το διαδίκτυο, δίνει στους υπουργούς την δυνατότητα να επικοινωνούν χαλαρά με τούς πολίτες εμφανίζονται σαν υπάκουες θεραπαινίδες σε επιχειρηματίες που ασελγούν επί σειρά δεκαετιών στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, λαμβάνουν χαριστικά θαλασσοδάνεια πάνω στα θαλασσοδάνεια, καταστρατηγούν κάθε είδους εργασιακές σχέσεις, εμφανίζονται σε διάφορες λίστες φοροαποφυγής και πάει λέγοντας.
Το ίδιο αφορά και τούς υπόλοιπους μηντιάρχες στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ των οποίωνπροσφεύγουν ανά πάσα στιγμή με βουλιμία και αυταρέσκεια οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δι ασήμαντον αφορμήν.
Πότε πρόλαβαν οι νεοσσοί υπουργοί να καταγράψουν τα προβλήματα των υπουργείων και των οργανισμών που ελέγχουν και βρίσκουν χρόνο, σαν επαρχιώτες κλαρινογαμπροί, να πιάσουν στασίδι στο ένα κανάλι μετά το άλλο, στην μία εφημερίδα μετά την άλλη;.
Πως θα ελέγξουν τους εγχώριους "Κολομβιάνους" μηντιάρχες εάν βρίσκονται σε διαρκή τηλεβίζιτα στα κανάλια τους;
Εχουν μήπως την ψευδαίσθηση, οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο τηλεοπτικός χρόνος, ο ραδιοφωνικός αέρας, οι σελίδες στις εφημερίδες και τα περιοδικά τους είναι δωρεάν και δίχως αντάλλαγμα;
Αυτό είναι το νέο ήθος που πρεσβεύουν;
Να βρίσκονται σε ένα διαρκές κωλομπάρεμα με μηντιάρχες-φοροφυγάδες και σεσημασμένους δημοσιογράφους;
Πιο ταπεινωτικό από 1.000 μνημόνια είναι η παράδοση στους ντόπιους ολιγάρχες και μάλιστα αμαχητί.
Αυτό πλήρωσαν ακριβά όλες οι κυβερνήσεις των 5 αυτών μνημονιακών χρόνων. Θυμηθείτε τι γινόταν στο διαδίκτυο από τους χρήστες-οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ όταν κάθε τόσο ο Αδωνης Γεωργιάδης η ο Μάκης Βορίδης ξεροστάλιαζαν στα κανάλια και στις φυλλάδες των ολιγαρχών. Τώρα στη θέση τους βρέθηκαν σε χρόνο dt οι νεοφερμένοι υπουργοί που ανέβηκαν απότομα στο κλαρί της δημοσιότητας και φαίνεται ο κώλος τους.
Είναι ο πιο γρήγορος και ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος να εκδικηθούν οι μηντιάρχες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έλεγαν προεκλογικά εναντίον την εγχώριας κολομβιάνικης μηντιοκρατίας.
-Ελάτε να τους βγάζουμε διαρκώς στα κανάλια, στις εφημερίδες, στα ράδια, στα site για να τους εξευτελίσουμε. Μην τους αφήνετε στιγμή-κάντε τους έξοχες ντιζέζ στα τηλεοπτικά μας πλατό. Πάρτε τους την υπουργική παρθενιά. Γελοιοποιήστε τους. Kάντε τους πουτάνα, όπως τον Πάγκαλο την Νύχτα των Ιμίων.
(Να σας θυμήσουμε ότι από εκείνη την νύχτα ξεκίνησε ο μεγάλος κατήφορος του Πάγκαλου που ένα φεγγάρι έπαιζε και σαν διάδοχος του Ανδρέα)
Πράγματι η διαπλοκή έχει βάλει εμπρός την μηχανή και πολύ σύντομα θα κάνει τους υπουργούς του Τσίπρα κιμά.
Η αίσθηση ότι η Κολομβία των Βαλκανίων δεν αλλάζει, θα κοστίσει ακριβά στον πρωθυπουργό-όπως κόστισε και στους προκατόχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου