Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΟΜΙΚΟ!

Οι πολλές γνώσεις και η μεγάλη εμπειρία του παθολογοανατόμου Αλέξανδρου Νομικού δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από...


τον Πάνο Καμμένο που έσπευσε να αξιοποιήσει τον Χολαργιώτη γιατρό. Τον τοποθέτησε στη Γραμματεία Υγείας του κόμματος των ΑΝΕΛ.

Η πολύτιμη παρουσία του Αλέξανδρου Νομικού θα συμβάλλει στις ευρύτερες πρωτοβουλίες και προσπάθειες των ΑΝΕΛ στον χώρο της υγείας. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γνωστός γιατρός (ο οποίος διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού στην προηγούμενη δημοτική αρχή) προσφέρει σημανικότατο έργο ως παθολογοανατόμος στο Ασκληπιείο και συγκεκριμένα στον ευαίσθητο τομέα διάγνωσης καλοήθων/κακοήθων όγκων! Ο γιατρός εκδηλώνει ανά πάσα στιγμή την ευαισθησία του σε πολλούς συμπολίτες του στον Χολαργό-Παπάγου όπου προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.
Τέλος, ο Αλέξανδρος Νομικός είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές των τοπικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η πατριωτική κίνηση Μέγας Αλέξανδρος".
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο νέο πόστο του. 

5 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Αλέξανδρε.Όσοι σε έχουμε γνωρίσει από κοντά και έχουμε συνεργαστεί,στην διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής ,στο πρόσωπό σου έχουμε δει ένα καλό φίλο και συνεργάτη ,ένα απλό άνθρωπο, με πίστη στο θεό.
    Ανεξαρτήτως πολιτικών πιστεύω ,η αξία πρέπει να επιβραβεύεται και όχι να υπονομεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αλέξανδρος, είναι πολύτιμος Φίλος και Αδαμάντινος χαρακτήρας.Αυτό έχουμε εκτιμήσει εμείς,οι φίλοι του,γι' αυτό τον αγαπάμε και είμαστε δίπλα του.Καλή επιτυχία,ΦΙΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΡΘΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σύνοδος των Λύκων τα τρωκτικά οι Εφιάλτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να κατασπαράξουν την Πατρίδα μας . Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι από την Πατριωτική αριστερά μέχρι την Πατριωτική δεξιά και με μπροστάρηδες τους Αρίστους καλούνται να δώσουν Ελπίδα και Όραμα στην προδομένη Πατρίδα μας Αλέξανδρε . ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεξανδρε εισαι ενας νεος πολιτικος ανδρας εντιμος με Αξιες και Ιδανικα πολυ καλος γιατρος με τεραστια κοινωνικη προσφορα και αγαπητος στον Δημο Παπαγου Χολαργου οσο κανενας αλλος . Γυρω σου εχεις χιλιαδες φιλους και υποστηρικτες . ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή